Прокуратурата счупи наглометъра! Страх ли ви е, г-н Цацаров?

На 01.11.2018г. БОЕЦ внесохме четвърти пореден път сигнал до ВКП във връзка с мегаскандала ЯневаГейт! Стана нещо като традиция всяка година да примоняме тази афера с внасянето на един и същ сигнал и в продължение на четвърта година вече отговор няма! До сега. 

Помните скандала с огласените от Биволъ разговори! Олицетворение и описание на кочината , в която Борисов, Пеевски и Цацаров са превърнали държавата ни! Скандал, който разтърси държавата, обществото, медиите и институциите. Само за прокуратурата и Буда това се оказаха просто едни приказки между „две каки“. #ЯневаГейт разкрива зловещата картина на превзетата от мафия държава, на зависимости и задкулисни договорки, превърнали съдебната система и най-вече прокуратурата в продължение на изпълнителната власт, в бухалка срещу неудобните и пазител на мафията и нейните босове. Чрез действията си, БОЕЦ поддържаме фокуса върху тези събития и не позволяваме да бъдат забравени. Защото същите мутри, мафиоти и ченгета, които бяха герои в записите #ЯневаГейт, продължават да стоят начело на държавата и да правят същото – превръщат държавата ни в кочина, обсебват и подчиняват институциите, източват и ограбват национален бюджет, общини и еврофондове и преследват и мачкат неудобните. Мафията налага своята диктатура. А прокуратурата им осигурява индулгенции и защита. Цацаров превърна обвинението в мутренска бригада за изпълнение на мокри поръчки, за репресии срещу тези, които не приемат властта на мафията и за оневиняване на мафиотските босове и техните слуги. Наглостта и бруталността на прокуратурата и останалите мутренски бригади на мафията – КПКОНПИ, ГДБОП, ДАНС, НАП и тн. се дължи на тяхната безконтролност и недосегамост. И многократно сме ставали свидетели на демонстрации на тази бруталност и наглост. Въпреки това БОЕЦ принуждаваме дебелите да реагират и свалят маските си, разобличаваме тяхната същност и показваме истинското криминално лице на тези структури. И плащаме цената, рабира се. Понякога са нужни нестандартни действия, понякога трябва да влезем в челен сблъсък, но винаги трябва да водим битките си до край! 

За първи път прокуратурата ни отговори на последният ни сигнал за ЯневаГейт. Отговора е олицетворение на наглостта и малоумието им.

Разбираме, че по Яневагейт е образувана проверка през 2015г. и с постановление на СГП от 17.02.2017г. досъдебното производтсво е било прекратено. Никой не е чул нищо за резултатите от това досъдебно производство. Важното в случая е , че е прекратено. И поредният сигнал на БОЕЦ е изпратен на СГП и е прикрепен към вече приключила преписка. Казано с думи прости – в кофата за боклук. И то казано в прав текст, за да няма съмнения, че нещо може да се случи. Точно тази наглост ще им изяде главите накрая. Но по-вероятно е отговора да е получен в резултат на други действия на БОЕЦ,  които принудихме прокуратурата да ни отговори, макар и по този малоумен и нагъл начин. Страх тресе кочината и с право ги е страх!

БОЕЦ направихме постъпки, и подадохме  Заявка с нужните документи до централата на ГИНЕС за номинация и регистрация на нов рекорд „Най-некадърна и корумпирана прокуратура в света“. За тригодишниата липса на отговор на сигналите ни за #Яневагейт .

БОЕЦ с номинация за ГИНЕС! (документи)

Оказа се, че това е нова категория и платихме изисканата такса, която не е голяма, но всяка сума си заслужава „световната слава и признание“. След полученият отговор (явно дебелите са се притеснили сериозно)  с три годишно закъснение, ще кандидатстваме и за категорията „Най-нагла прокуратура в света“ И  не, не е смешно. От ГИНЕС определят заявката ни , като „добра кауза“. Очакваме до 22.01.2019г. да извършат своите проверки и да получим отговор.  Да, разобличаването по всякакъв начин на мафиотската същност на управляващата ни банда ченгета и мутри, е добра кауза. И няма да спрем да го правим и да събираме непримиримите. Докато не станем достатъчно, за да излезем на площадите в челен сбъсък с мафията. В битка на гражданите за свобода и справедливост! Друг начин вече няма, а и няма кой друг вместо нас да се пребори със злото, което ни убива.

Будете се, помнете, гответе се!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА