Само с мутри и крадци държава не се управлява.

През юни 2011г, по време на първият му мандат, като премиер, Бойко Борисов посъветва IT специалистите да гледат овце и да станат овчари. За десет години управление на ГЕРБ, всеки кадърен, нормален и честен човек в управлението бе изхвърлен, смачкан и отстранен. Стотици хиляди млади хора бяха прокудени от родината им. На почит са корумпираните партийни мишки и безгръбначните малоумници и кариеристчета, дето за една заплата целуват ръка на вожда. Буда превърна администрацията в инкубатор на корупция и хранилка за хиляди некадърници. Физкултурници и лесничеи се занимават с контрола на СРС-тата, гинки и калинки са експерти и топ инвеститори. Суджуци, пекинки и данаиловци пишат законите в парламента. И срива на системата за ел. винетки не е случаен. Той е следствие. И демонстрация на управленската немощ на Буда и бандата му. 180 МИЛИОНА са наляти в тази система. Поне сто милиона са откраднати. Резултатите са видими. Поне неработещата система не убива, за разлика от пътищата-убийци, построени от Борисов. Пътища, строени само с мисълта за крадлък, които се оказват опасни и убиват хора.


Диктатурата на еднокнижните, на мутрите, ченгетата и дебеловратите ще се саморазруши.
Управляват ни просто едни прости крадци. И когато народа осъзнае, че го управляват тъпи бандюги, които два лева не могат да изкарат с честен труд, ще изрине тази паплач. Но цената, която плащаме за изгубеното време и за всеки ден управление на мафията е жестока.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА