ЦВЕТАНОВ говори вчера за „сигурността на изборите“, все едно Хитлер да изразява загриженост за здравето на евреите.

ЦВЕТАНОВ говори вчера за „сигурността на изборите“, все едно Хитлер да изразява загриженост за здравето на евреите. Наглост и цинизъм извираше от думите на Нинова, Карадайъ, Сидеров, Цветанов и останалите национални предатели, свинчуги и бандити в парламента. Говорят за евроизбори, за предсрочни избори и кметски избори! НО НИКОЙ не говори за най-важният избор през 2019г. – избора на нов главен прокурор!

Мафията ще стиска властта докато си избере новата Цаца. Борисов и Пеевски и техните слуги и господари знаят, че този избор е на живот и смърт за тях. Преди манията за власт на Буда и останалите мафиотски кланове беше продиктувана от огромната им алчност, защото властта им осигуряваше възможност да източват обществените ресурси, да крадат и грабят държавата, общините и еврофондове. През последните години битката за властта е водена от страха на дебелите! Страх, че загубят ли властта престъпленията им ще бъдат разкрити и ще им бъде потърсена отговорност! А страхът е по-силна емоция от алчността. Готови са на всичко, за да запазят престъпната си власт и контрола върху съдебната система и всички институции, които тя им дава. Ще раздават нашите пари, ще бутатт цигански коптори, ще плащат, ще арестуват, бият и преследват, ще се гърчат, ще мачкат и дори убиват. Ще лъжат, заплашват и обещават. След избора на нов ВСС, избора на нов главен прокурор от мафията ще им гарантира още седем години безнаказаност и чадър за грабеж и репресии над неудобните. Както през последните десетилетия и най-вече през последните седем години. Важно е къде, как и кой ще си избере новият главен прокурор. Дали в хотел „Берлин“, дали в някой офис в ЦУМ, или в гаража в Банкя, този избор ще предопредели съдбата на българите и на мафията през следващите години. Ако позволим на свинете да си изберат отново следващитя главен прокурор, то мафията ще бетонира своята власт и диктатура, а народа ще се удави в кочината им окончателно през следващите седем години. Остава само една възможност, да изринем свинете преди това, заедно с Цацаров, техният пазител.

БОЕЦ фокусираме цялата си енергия и дейност за постигането на тази цел. Най-важната битка за 2019г. Скоро ще обявим и конкретните си действия. Буда, Пеевски и Цацаров трябва да бъдат свалени от властта и гражданите не трябва да позволим на мафията да си избере следващитя главен прокуро. Това е, всичко друго следва след това!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА