Борисов все повече заприличва на Орешарски и съдбата му ще е същата! Или почти.

Бойко, помниш ли Орешарски? А вие? 

Ако ние сме забравили, то Борисов помни. Помни, защото съдбата на Орешарски му е все по близка. Все по-често му се налага да влиза и излиза през задните входове и да бяга и да се крие  от любовта народна. А и евроизборите наближават. Орешарски подаде оставка след евровота през 2014г. който беше загубен от БСП. ДПС дръпнаха шалтера, преди това Буда, Пеевски и Цацаров фалираха КТБ и после Бойко се върна, за да замита следите. Днес ситуацията е същата, наближават евроизбори и те ще бъдат решаващи за бъдещето на правителството. Страхът на Борисов е виден и все по-силен. Пред актива на ГЕРБ изглеждаше неадекватен, а упреците към съпартийците му смехотворни. Сърди се на кметовете, че не „вадят хората“ пред санираните блоквое , за да кажат колко велики са ГЕРБ и вожда Бойко Борисов, който дава и раздава! Само дето, ако кметовете отидат при хората живеещи в санираните от ГЕРБ за два МИЛИАРДА лева блокове, ще ги бият с камъни и изгонят, като честен бизнесмен от обществена поръчка. Това с хвалбите и видимите резултати вече не работи. И не че не обичат да се хвалят, или че резултатите не са видими. Просто на хората им писна от лъжи, видими малоумия и пледнешки грабежи. Всичко вече е обещавано, не може десет години да лъжеш, че ще вкарваш комунстите в затвора, че ще ревизираш приватизацията и ще се бориш с корупцията. И в същото време от десет години България да е обявена за най-корумпираната и бедна държава в Европа, в която няма нито един осъден за корупция. Вместо това, агент от ДС е военен министър, а Пеевски е обявен за най-чистият в държавата. Това дори и Орешарски не посмя да направи. И смелостта на Борисов се изчерпа. Няма я вече наперената мутра, няма я харизмата, няма я дори хитрата усмивчица на селският тарикат. Остана само страхът. „Платили по 50 лева на едни да викат оставка“ измрънка Борисов в неделя, при посещението си в Стара Загора и избяга, като забрави дори да среже лентичката на поредният корупционен проект. Избяга от два плаката на БОЕЦ и петима бойци. Толкова, няма нужда нито да плащаме, нито да мобилизираме 50 човека, хората си го мразят безплатно и петима бойци стигат, за да се уплаши и избяга вожда. Точно същите думи използваше и Орешарски, когато го посрещахме из страната по същият начин. Борисов все повече заприличва на Орешарски и съдбата му е ще е същата. Или почти. Орешарски беше изхвърлен на бунището на политиката и историята , но успя да се скрие. Борисов няма да има тази възможност.

Дойде и твоят ред, Бойко. След теб и БСП, и ДПС, и ОП и всички останали ченгеджийски сборища ще бъдат изринати! Защото ни писна и вече няма какво да губим! БОЕЦ ставаме все повече, а когато гражданите осъзнаят силата си няма какво да ги спре! 

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ продължаваме кампанията „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям  страх от този, да им извикат в очите – МАФИЯ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА