ОЧАКВАЙТЕ до дни Борисов 3 да обвини управлявалият преди него Борисов 2 и да го даде на прокуратурата!

ОЧАКВАЙТЕ до дни Борисов 3 да обвини управлявалият преди него Борисов 2, че по негово време руски агенти са тровили български граждани на територията на България. А Борисов 1 се оглежда страхливо, защото и той може да го отнесе. Дори е възможно Борисов 3 да даде Борисов 2 на прокуратурата. Когато управляваш 10 години и държавата е превърната в кочина, трудно можеш да обвиниш някой друг, освен себе си. Борисов е способен да продаде и предаде всеки и всичко, за да спаси собствената си кожа. Може да продаде дори себе си, дори най-вече себе си. И обикновено скъпо се продава, а народа плаща сметката. И все предишните виновни, само дето предишният е… пак той. И по предишният също.
Анализаторите наричат това „катарзис“, а всъщност е свинска агония. Виждали ли сте наакано дете как се ослушва и страхливо се повърта, за да не го подушат и да не му скарат? И после става много послушно и изпълнително. Борисов има вид на точно такова дете, само дето няма да му се карат, а ще му се случат далеч по-лоши неща. Какви точно той добре си знае. И посланиците дето го шамарят всеки ден напоследък също знаят. Тук да вметнем, че няма значение кой посланик кога се смее, важно е кой последен се смее, а руският не бърза, той няма да ходи при Борисов, Борисов ще отиде при него. В територията на мутрите, мишките и ченгетата е така.


Десетките скандали, зверската корупция и самозабравянето на управляващите поставиха л@йното пред вентилатора. Пеевски, Борисов и Цацаров се опитват да заглушат Истината , а тя крещи с пълен глас СВИНЕТЕ СИ ОТИВАТ! Давят в собственото си блато. БОЕЦ ще бъдем там и ще им помогнем да си отидат. И никога да не се връщат. Радвайте се, през следващите седмици и месеци ще бъдете свидетели, някои ще сме и участници в събития, които ще се помнят дълго. Краят на една диктатура винаги е зрелищен, а краят на свинската диктатура ще е кървав и брутален.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА