ТАКА ГЕРБ МАЧКАТ неудобните! Щом не си кмет от ГЕРБ – дърпаме шалтера!

Два дни преди празника Трифон Ззарезан, кмета на Община Видин и общински ръководител на ГЕРБ – Огнян Ценков изпраща енергетика на общината и двама полицаи да отрежат кабелите захранващи с ел. енергия салона на кметството в град Дунавци.

Дунавци е най-голямото населено масто в общината след Видин, а кмет на градчето е Димчо Скорчев, избран,като независим кандидат за втори мандатт на последните избори през 2015г. Салона в сградата на кметство Дунавци е единствен в населеното място, не е общинска собственост и там се провеждат всички меропориятия, тържества, изложби и празненства на които се събират хората от града, включително и предизборните събрания на партиите! Но това може да се случва само по волята на общинският кмет от ГЕРБ и ако местният кмет е от ГЕРБ! Иначе, ако кмета не се наведе пред управляващите – дърпат шалтера!

(Димчо Скорчев – кмет на град Дунавци)
http://vidinvest.com/
В свое интервю за местната медия „Видин вест“ Димчо Скорчев заявява: „Огнян Ценков, (кмет на Община Видин и общински ръководител на ГЕРБ) ми предложи да стана от ГЕРБ, аз отказах и това е причината за случващото се“ И дава множество примери за репресии и натиск върху него, включително и с незаконни средства, като в тези действия са ангажирани и други институции подвластни на ГЕРБ – полиция, прокуратура, държавни институции. Като последният случай е опита на кмета на Видин да спре тока на салона и да попречи на жителите на Дунавци да проведат традиционното си тържество по отбелязване на празника Трифон Зарезан! Дължим едно уточнение, кмета на община Видин и общински ръководител на ГЕРБ е пенсиониран милиционер и член на БКП, а съпругата му е областен ПР на ГЕРБ. Владимир Тошев, депутата и областен координатор на ГЕРБ също е пенсиониран военен и член ан БКП, а предсестелят на ГЕРБ, Бойко Борисов е член на  БКП и агент на службите с псевдонима „Буда“. Това не оправдава, но обяснява доста от действията на тези хора.
Това е пример за това как ГЕРБ се готвят за избори и как местните феодали мачкат и наказават всеки, който не приема да стане част от управляващата мафия.

(На снимката – Огнян Ценков – общински ръководител на ГЕРБ и кмет на Ввидин, Цветан Цветанов и Владимир Тошев -областен координатор и депутата от ГЕРБ)
Още след ареста на кметицата на район Младост и нейната заместничка – Десислава Иванчева и Биляна Петрова, БОЕЦ заявихме, че това е началото на предизборната кампания на ГЕРБ за местните избори през 2019г. и предхождащите ги евроизбори. Целта е да бъдат смачкана всякаква съпротива и да се даде знак какво го чака всеки, който се изправи срещу статуквото Показният арест и издевателствата над двете жени бяха ясен знак и те служат за назидание на всички други. Не може да има независми, или работиш за мафията, или си враг! Тогава казахме, че очакваме на изборите през 2019г. независмите кандидати да липсват, или да са изключения. Кмета на Дунавци, Димо Скорчев вече заяви, че ще се откаже от своята независмост и ще потърси подкрепа и защита от някоя партия. Явно методите на Цветанов и Буда работят и зорлем вкарват в капана на статуквото независимите. Приемането на мракобесният Ззакон за личните данни, официаализиращ цензурата и репресиите върху медиите, както и проментите на изборният Кодекс доказват, че Борисов и Цветанов искат не просто служебна победа, а тотално налагане на дикататурата на мафията използвайки всички мутренски похвати и всички институционални инструменти, с които разполагат – законодателна власт, прокуратура, МВР, местните кметове превърнати в дерибеи и огромната държавна машина чрез която мачкат и държат в подчинение държавните служители и чиновници. В тази война ГЕРБ включват и своите храненици-бухалки от заобикалящите ги обръчи от фирми. Пример за това са десетките дела за милиони лева, които ДжиПиГруп (фирмата разкрита от Биволъ, като организатор на грандиозни корупционни схеми за източване на бюджетни средтва и европейските фондове) и ТРЕЙС (фирмата ремонтирала пътя убиц край Своге, където загинаха 20 души).
БОЕЦ разобличаваме мафиотската същност на управляващата ни банда и повтаряме – „Изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията! Никой никога и никъде не се е преборил с мафията с референдуми, избори и манифестации пред заключени сгради. Нужни са твърди действия. Срещу себе си имаме имаме банда престъпници, ченгета и мафиоти готови на всички, за да запазят престъпната си власт и да продължат да грабят народ и държава!
Непримиримите граждани и свободните медии оставаме единсвтената сила, която може да се пребори с дебелите. Без заблуди, без илюзии, без наивност и повтаряне на едни и същи грешки. Стратегия, план и бой до дупка.
БОЕЦ стратираме инициатива за гражданска номинация за главен прокурор. Задължително условие, за да отпушим съдебната система, блокирана от корпулентните фигури на Пеевски и Цацаров. И успоредно с това организация на протест за сваляне и отстраняване на мафиотското правителство на Борисов. Протест, бунт, гражданска революция, както щете го наречете.
Следващи стъпки:
Закон за Лустрацията.
Промяна на Изборният Кодекс и въвеждане на граждански контрол върху изборният процес, електронни и мажоритарни избори.
ВНС и старт на реални реформи.
Справедливост и възмездие. И не се лъжете, нито ДПС, нито БСП, нито ОП, или която и да е от ченгеджийските шайки е алтернатива, трябва да изринем цялото блато.
БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Писна ни от лъжи, грабеж и самозаблуди. Решението е, гражданите да вземем инициативата, ние да водим събитията и да си редим държавата. БОЕЦ не се борим за властта, битката ни е да отстраним мафията от властта, после следва всичко останало.
Призоваваме всички организации и будни граждани осъзнали нуждата от твърди действия да се свържат с нас.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА