БОЕЦ: „Това е началото на така нужната Лустрация“! Ще публикуваме всички отговори. И ще ринем.

„Защото ни писна от дърти ченгета, корумпета, паразити и комуняги, които са се окопали от сто години в съдебната система и администрацията и единственото което правят е да лапат и да слугуват на дебелите! И да превръщат държавата ни в кочина!“

Грубо казано, но това е истината и това е един от мотивите за поредната ни акция! БОЕЦ внесохме седем Заявления по ЗДОИ до ВСС, ИВСС, ВКП, ВКС, Министерство на правосъдието, Министерски съвет и лично до премиера Бойко Борисов – Буда. Питаме, за броя на пенсионерите съдии и прокурори и чиновници, които продължават да стискат службиците си и да взимат и заплати и пенсии, и да вкочинасяват държавата ни!  Питаме за броя на ТЕЛК-аджиите, защото изведнъж се оказа, че не корупцията, мафията и олигарсите с червените куфарчета са най-голямото зло, а хората с увреждания са тези, дето са превърнали България в най-бедната страна в Европа. Да видим колко са в прокуратурата, която така самоотвержено се бори от една седмица с тези измами. ПИТАМЕ и за агентите на ДС, които разяждат държавната администрация, демокрацията и всичко до което се докоснат от десетилетия!

И лично Буда питаме!

1 – Какъв е общият брой на назначените от вас държавните служители в Република България по време на вашите управленски мандати към 25.02.2019г.?

2 – Какъв е общият брой на назначените от вас държавните служители в Република България по време на вашите управленски мандати към 25.02.2019г.,  които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

3 – Какъв е общият брой на назначените от вас държавните служители в Република България по време на вашите управленски мандати към 25.02.2019г.,  които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

4 – Какъв е общият брой на назначените от вас щатни и нещатни агенти и сътрудници на бившите служби на Държавна сигурност в държавната администрация, към 25.02.2019г.?

5 – Какъв е общият брой на щатните и нещатни агенти и сътрудници на бившата Държавна сигурност назначени на работа в държавната администрация, МВР , Министерство на отбраната, държавни дружества и управителни съвети и бордове на фирми с държавно участие по време на вашите управленски мандати?

И ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ПИТАМЕ, а като получим отговорите ще почнем да ринем!

Питаме Цацаров:

1 – Какъв е броят на прокурорите във Върховна касационна прокуратура, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

2 – Какъв е броят на прокурорите във Върховна касационна прокуратура, които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

3 – Какъв е общият брой на действащите прокурори и следователи в България, , които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

4 – Какъв е общият брой на действащите прокурори и следователи в България, , които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

 5 – Какъв е общият брой на прокурорите във Върховна касационна прокуратура към 25.02.2019г.?

6Какъв е общият брой на действащите прокурори и следователи в България към 25.02.2019г.

Питаме и ВСС и ИВСС:

1 – Какъв е броят на членовете на Висшият съдебен съвет, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

2 – Какъв е броят на членовете на Висшият съдебен съвет, които получават пенсии за инвалидност към 25.02.2019г.?

3 – Какъв е общият брой на действащите съдии в България, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

4 – Какъв е броят на действащите съдии в България, които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

5 – Какъв е броят на действащите съдии във Върховният касационен съд, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

6 – Какъв е броят на действащите съдии във Върховният касационен съд, които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

7 – Какъв е броят на прокурорите във Върховна касационна прокуратура, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

8 – Какъв е броят на прокурорите във Върховна касационна прокуратура, които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

9 – Какъв е общият брой на действащите прокурори и следователи в България, , които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

10 – Какъв е общият брой на действащите прокурори и следователи в България, , които получават пенсия за инвалидност  към 25.02.2019г.?

11 – Какъв е броят на членовете на Инспектората към Висшият съдебен съвет, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

12 – Какъв е броят на членовете на Инспектората към Висшият съдебен съвет, които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

13 – Какъв е общият брой на действащите прокурори и следователи в България към 25.02.2019г.?

14 – Какъв е общият брой на действащите съдии в България към 25.02.2019г.?

Това е началото на така нужната Лустрация! Какво морално има в това един прокурор да заяви, че иска да се пенсионира, да получи пенсията си (средно 1100 лева) и след това да остане на служба, за да взима и още три-четири хиляди лева заплата, непозволявайки на млади и кадърни юристи да влязат и да се развиват в системата. Сам си пожелал да използваш правото си да се пенсионираш за осигурителен стаж и възраст, което означава, че искаш да приключиш с кариерата си като магистрат и да си гледаш старините. Но след това не подаваш молба за напускане, а оставаш в системата на ясла, по точно на две ясли. И междувременно си назначил и жена си и кумата си, и дъщерята, и шурея. И те лапат с пълни шепи и са готови да лижат задници, за да продължат да лапат. Грозно ли звучи? Още по грозна е ситуацията! Защото именно тези и подобни на тях хора, завзели от десетки години  съда и прокуратурата са превърнали съдебната система в блато пълно със зависими, корумпирани, страхливи, некадърни и мързеливи паразити! И те убиват и задушават кадърните и честните вътре в системата, както плевелите задушават полезните посеви. Прословутата „съдъбна реформа“ трябва да започне именно с това – лустрация и тотално прочистване на съдебната система и смяна на кадрите! Изриване до последният плевел! И след това да се продължи със законодателни и структурни реформи. И лавината ще тръгне.

БОЕЦ ще публикуваме всички отговори и ще обявим следващите си действия, за да завършим започнатото. И очакваме подкрепата ви.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА