АКО ЛАУРА КЬОВЕШИ е Главен европрокурор ДжиПиГейт ще светне, като бенгалски огън!

ТОВА са страховете на Борисов, Цацаров, Пеевски и останалите мафиоти, ченгета и олигарси. Страхът, че престъпленията им ще бъдат раследвани без да имат контрол върху тези действия. Кьовеши не е Цацаров. Него Кой и Той си го избраха именно с тази цел, да прикрива грабежите на мафията и да мачка непримиримите и неудобните. Кьовеши е точно обратното на Цацаров – независима, принципна и неподкупна. Целеустремена и безкомпромисна. С действията си в Румъния го доказа. Над 870 румънски „големци” има осъдени в Румъния за корупция. Сред тях депутати, сенатори, кметове, министри, евродепутат и тн. Над два милиарда са възстановените средства чрез запори на имущество и банкови сметки. Това са резултати от работата на звеното за борба с корупцията ръководено от Лаура Кьовеши. Няма недосегаеми. Всеки, който е бъркал в кацата с мед си заминава и плаща за деянията си.
А у нас Цацаров ходи на крак в ЦУМ в офиса на Гергов, за да рекетира друг олигарх. Ходи всяка седмица на крак и при Буда и Пеевски, за да получава заповеди и поръчки от господарите си. В България няма НИТО ЕДИН ОСЪДЕН за корупция по високите етажи на властта и в резултат на зверската корупция сме на последно място по доходи, инвестиции и жизнен стандарт.

(Лаура Кьовеши – фаворит за поста Главен европрокурор)

Закриват се болници, хора умират от лечими болести, за тях пари няма. В същото време милиарди изтичат всяка години в джобовете на дебелите през различни корупционни схеми. Емблематична е схемата ДжиПиГейт разкрита от Биволъ! И последвалите действия на институциите също са емблематични! Единствените задържани бяха журналиста Димитър Стоянов и неговият румънски колега Атила Биро, които разследваха унищожаване на доказателства и документи от служители на ДжиПиГруп. Борисов се изцепи, че „вади” ДжиПи от обществените поръчки. Убиха няколко хиляди овце и кози в Странджа, за да отклонят вниманието и всичко потъна в блатото на прокуратурата. Днес ДжиПиГруп продължават да печелят обществени поръчки за стотици милиони, а голяма част от тях продължават да потъват в офшорките на дебелите. Асен Йорданов И Атанас Чобанов от Биволъ представиха в Брюксел всички документи и данни за корупционната схема, касаеща обществени поръчки за изпълнение на проекти по европейски програми за над един милиард лева. Ако Лаура Кьовеши е Главен Европрокурор, ДжиПиГейт ще светне , като бенгалски огън.

#ДжиПиГейт: Гранд корупция с еврофондове и обществени поръчки през консултантски фирми

А Борисов и Цацаров няма да имат време дори да си напишат оставките. Те не просто се страхуват от Кьовеши, тя е най-големият им кошмар! Мафията в Румъния също демонстрира страховете си, опитвайки да предотврати избора на Лаура Кьовеши и българските мафиоти им помагат с всички средства. Гърчат се дебелите и сънуват кошмари.
Скандала с 16-те милиарда източено ДДС, който БОЕЦ разкрихме също би бил във фокуса на европрокуратурата, защото голяма част от тези средства са източени по схеми с международно участие при изпълнение на европроекти. В България прокуратурата на Цацаров и мафията отговори, че парите ги няма, но и „няма данни за извършено престъпление”. Няма и как да има, та Цацаров ходи на крак при ДДС-арите и си прибира своето. За последните десет години прокуратурата е сключила 2135 споразумения с ОПГ-та за данъчни измами и източване на ДДС. Ако Кьовеши е Главен европрокурор , СПОРАЗУМЕНИЯ НЯМА ДА ИМА, а Брюксел ще трябва да открие нова програма за финансиране на строеж на нови затвори, за да може да приберем на топло всички крадци и мошеници, източвали парите и кръвта на българите десетилетия наред.
Схемите и престъпленията на управляващата ни мафия са хиляди. И документи и доказателства за тях има. Идва и времето, когато тези престъпления ще бъдат разследвани. И милост и прошка няма да има.


Затова ги е страх. И с право ги е страх. Кьовеши ще свърши своята работа, остава ние да си свършим нашата. Сваляне на правителството на Буда, отстраняване на Цацаров и избор на нов главен прокурор. БОЕЦ инициираме кампания за номиниране на гражданска кандидатура за главен прокурор. Вярваме, че има достойни и честни магистрати в България. Отпушим ли съдебната система, лавината ще тръгне. Честните и достойни магистрати вътре в съдебната система и непримиримите граждани на гражданският фронт, заедно ще спечелим битката срещу мафията и корупцията превзели държавата ни!
БОЕЦ водим тази битка!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА