Борисов – патологичен лъжец! „Три пъти НЕ за Белене!“

Малка част от изказванията на Борисов за АЕЦ „Белене“ , наистина много малка част:
– „Това нещо е било погребано преди нас, ние само трябва да му сложим кръста. Целият проект е спекулация, това е най-малката дума, това е престъпление“.
-„Ако си „За“ Белене, това означава, че всеки българин трябва да изплати все едно по един Мерцедес на централата“.- 2012г.
– „708 милиона евро са дадени през годините за АЕЦ „Белене“ и всъщност имаме само един гьол“ – 2016г.
– „18 пъти ще се вдигне цената на тока, ако не построим АЕЦ „Белене“ – 2011г.
– „НЕ, НЕ и НЕ, три пъти НЕ за референдума за Белене“- 2012г.
След като умишлено загуби арбитражното дело за Белене и плати на Путин над един милиард и двеста милиона наши пари, Борисов, който не е произвел и един пирон през живота си тръгна по света да продава атомни реактори. Стана за резил и накрая реши, че може да продължи да краде на гърба на българите и да налива милиарди в гьола. Тези, дето не могат да наредят две плочки без ремонт на ремонта, ще строят атомна централа!


И добавяме нещо от Буда извън темата!
– „Не съм крал друго освен една джанка като дете и баща ми ме би“
Най-наглата лъжа на Бойко Методиев Борисов. За последните десет години този патологичен лъжец и престъпник с бандата си са откраднали от националният бюджет, общинските бюджети и еврофондовете над 30 милиарда лева. Плюс над 3.5 милиарда от КТБ. И четири тона суджук, 60 кг телешка пастърма и филе „Елена”.
Управляват ни най-долните лъжци и престъпници, които историята ни познава!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА