Абсурд! Борисов НЕ ЗНАЕ колко са ченгетата и пенсионерите в министерски съвет!

На 28.02.2019г. БОЕЦ внесохме Заявления по ЗДОИ до Министерски съвет, ВКП, ВКС, ВСС, ИВСС, Министерство на правосъдието и МВР с искане да ни се предостави информация за броя на служителите , съдиите и прокурорите, които получват пенсия за осигурителен стаж и възраст, както и за инвалидност. Питаме и за броя на държавните служители, които са били щатни и нещатни агенти на ДС. И конкретно питаме за членовете на Министерски съвет – министри и зам. министри. 

БОЕЦ: „Това е началото на така нужната Лустрация“! Ще публикуваме всички отговори. И ще ринем.

Питаме Министерски съвет:

1 – Какъв е общият брой на държавните служители в Република България към 25.02.2019г.?

2 – Какъв е общият брой на държавните служители в Република България, които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст към 25.02.2019г.?

3 – Какъв е общият брой на държавните служители в Република България, които получават пенсия за инвалидност към 25.02.2019г.?

4 – Какъв е общият брой на министрите и заместник министрите в Република България към 25.02.2019г.?

5 – Какъв е общият брой на министрите и заместник министрите в Република,  които получават пенсия за осигурителен стаж и възраст в Република България към 25.02.2019г.?

6 – Какъв е общият брой на министрите и заместник министрите в Република,  които получават пенсия за инвалидност в Република България към 25.02.2019г.?

7 – Kакъв е общият брой на установените агенти и сътрудници на бвшата Държавна сигурност, работещи в държавната администрация, МВР, Министерство на отбраната, МВнР, държавните фирми и управителните съвети и бордове на фирми с държавно участие към 25.02.2019г.?

8 – Какъв е общият брой на установените агенти и сътрудници на бвшата Държавна сигурност, работещи в Министерство на външните работи?

9 – Какъв е общият брой на установените агенти и сътрудници на бвшата Държавна сигурност, работещи в Министерство на вътрешните работи?

10 – Какъв е общият брой на установените агенти и сътрудници на бившата Държавна сигурност, работещи в Министерство на отбраната?

Отговора, който получихме е абсурден. Минстерски съвет не разполага с информация за министрите и зам.министрите, които са пенсионери по една или друга причина. Те съставляват министерски съвет, някак странно звучи да не знаят дали са пенсионери, дали получават инвалидни пенсии, или са били агенти на ДС. За агент Иван – Каракачанов знаем, но искахме агент Буда да ни каже и за останалите. По въпросите за агентите на ДС в държавната администрация и силовите министерства и МВнР, Заявлението ни е препратено до Комисята по досиетата за „отговор на заявителя“. Да видим.

Въпросите  ни бяха провокиране от истерията предизвикана от правителството и прокуратурата по темата „фалшиви ТЕЛК-ове“. Изведнъж се оказа, че инвалидите са най-големите изедници в тази държава! Че те са откраднали 16-те милиарда ДДС, те са направили схемите в ДжиПиГейт, те са източили милиардите от еврофондовете, общините и държавният бюджет! Че измами с „фалшиви ТЕЛК-ове“ има, го знаем от десетина години, както и че проблемите на хората с увреждания са огромни също знаем. Така, както знаем и че в държавата на мафията никой не си е мръднал пръста да реши тези проблем. А всички усилия на управляващата ни мафия са насочени към ограбване на държавата, стискане на властта, за да си осигурят безнаказаност и подхвърляне на скандали с които да се отвлича вниманието на обществото от истинските престъпници и техните престъпления. И затова решихме да питаме, дали пък няма и сред министрите и зам. министрите ТЕЛК-аджии. По наши наблюдения, ако приемем клептоманията (кражбата, като заболяване) за диагноза, то 100% от членовете на Министерски съвет барабар с баш министър-председателя трябва да са освидетелствани! 

Питаме и  „Защото ни писна от дърти ченгета, корумпета, паразити и комуняги, които са се окопали от сто години в съдебната система и администрацията и единственото което правят е да лапат и да слугуват на дебелите! И да превръщат държавата ни в кочина!“

ОЧАКВАМЕ отговорите от институциите в съдебната система, а там ситуацията е друга и повода за исканата от нас информация е друг, макар и мотивите ни да са същите. Там вече става въпрос за един друг процес. За началото на така нужната ни Лустрация! И това е начина – отстраняване на паразитите, ченгетата и тунеядците в съдебната система и даване път на честни и достойни магистрати, каквито има, но мафията и слугите на статуквото не ги допускат и правят всичко възможно да отстранят тези, които са останали. Случващото се с председателя на ВКС, Лозан Панов, е ярък пример за опитите на мафията да отстрани и репресира един достоен български магистрат отстояващ независмостта на съдебната система!

БОЕЦ ще публикуваме всички отговори и ще обявим следващите си действия, за да завършим започнатото. И очакваме подкрепата ви.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА