Бойко Борисов: „Всеки трябва да си плаща осигуровките!“ (за едни 8 милиона)

БУДА, държавата сега твоя ли е? На Цветанов ли е? На Доган ли е? На Пеевски ли е?
Управляват ни долни лицемери, лъжци и престъпници!
Прочетете внимателно – няколко факта и сравнения.
29.11.2011г. – Интервю на Бойко Борисов: „Всеки трябва да си плаща осигуровките!“
ДНЕС, парламента с гласовете на ГЕРБ и ДПС на първо четене опрости над 8 милиона лева на мюфтийството задължения за осигуровки.
От същото интервю – Бойко Борисов: „Държавата няма да плаща дълговете на болници“
По думите на премиера няма такова перо в бюджета, от което да се вземат парите, за да се покриват дългове, включително и на болниците. Няма да ощетя никого, заяви още премиерът.
Държавата не е брашнен чувал, не е на ГЕРБ, нито моя, посочи Борисов.
„Ние, по смисъла на закона, нямаме право да изплащаме дългове. Болниците ще трябва да се преструктурират, а ако болницата фалира, значи тя не е била необходима“, отбеляза Борисов.


Какво се случи днес? Какво се е променило? Нима държавата вече е станала на ГЕРБ, на ДПС, на Цветанов, на Доган, на Пеевски, или на Борисов? Нима държавата днес е брашнен чувал? По смисъла на кой закон днес Буда, Цветанов и Доган опростиха 8 милиона лева задължения за осигурителни вноски на мюфтийството? Как така болници могат да фалират защото не са необходими и държавата не може да им помогне, а на мюфтийството може?
ПРИПОМНЯМЕ!
Само през първият мандат на Борисов и ГЕРБ са закрити 19 общински и държавни болници и стотици отделения. Закрита е МБАЛ „Д-р Димитър Моллов – Елена“ в град Елена (от 25 януари 2013г.), закрити са болниците в Кула- 2010г., Трън, Брезник, Тервел, Генерал Тошево, Бобов дол, Дряново и др. Стотици отделения в останалите държавни и общински болници са закрити. Пример – видинската болница, закрити са отделенията инфекциозно, нефрология, урология и др. , единствени на територията на цялата област. Същото е положението из цялата страна! Хиляди са жертвите на този геноцид! Хората умират, защото не могат да стигнат до болница. Болници няма в над 160 общини, но партийни офиси на ГЕРБ и щатни партийци има във всяка община! Стотици са затворените училища по времето на трита мандата на Буда, а десетки са заличените от картата на България села.
ПРЕДИ ДНИ медицинските сестри от общинските болници протестираха заради мизерните заплати и ужасните условия за труд и за тях пари НЯМА!
Но за мюфтийството пари ИМА! ЗАЩО?
Защото идват избори. И мафията прави всичко възможно, за да си осигури победата и оставането си във властта.
ГЕРБ и ДПС са си едно, така както Борисов и Пеевски са си едно. И за тях държавата винаги е била брашнен чувал. Или баница, която режат, разпределят и раздават порциите и оглозгват до последната троха. 16 милиарда източено ДДС и никой не реагира, та едни 8 милиона ли ще правим на въпрос… Само дето въпроса е принципен. Как така за Гергов, за Ковачки, за Пеевски, за Доган, за Минев, за Домусчиев и за мюфтийството държавата има милиони и милиради, а за децата с увреждания пари няма? КАК ТАКА може да се опростят осем милиона, а не може да се намерят няколко милиона за нуждаещите се от белодробна трансплантация? Мюфтийството има 4700 имота от които събира над десет милиона годишно от наеми и ренти, но не си плащат осигуровките. Болните си плащат осигуровките и получават правото да умрат тихо, за да не пречат на стабилността на наглите и мафията.
Борисов, Цветанов, Пеевски и останалите мутри, мафиоти и ченгета са способни да продадат всеки и всичко, за да запазят престъпната си власт и да продължат да грабят държавата и народа. И това зло може а се преборим само по един начин – на площадите и изриване от властта. Сваляне на правителството на Буда и отстраняване на Цацаров.
БОЕЦ водим тази битка.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА