Борисов е пътник! Можем да се преборим с дебелите, това са просто алчни и покварени престъпници, нищо повече.

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ колко милиони и милиарди ще дават, раздават, крадат и усвояват, Борисов и бандата му са пътници и това е неизбежно.


Буда, Пеевски, Цветанов, Цацаров и останалите стискат властта вече не от алчност, а от страх. Страхът ги води, страхът от възмездието. В Брюксел, Лаура Кьовеши е на път да стане Главен европрокурор. В България мандата на Цацаров изтича. Меркел си отива, Юнкер си отива. Плонжовете пред Путин и Тръмп предизвикват повече подигравки и отвращение от полза. Репресиите в страната срещу неудобните и будните не успяха да заглушат гласът им и да смачкат съпротивата. Бойците ставаме все повече. Борисов е пътник. Исковете по закона РИКО и процедурата по Магнитски в САЩ, сигнала на БОЕЦ до специализираната прокуратура в Испания за „Къщата в Барселона“, сигнала на Биволъ до ОЛАФ и Европейската комисия за ДжиПиГейт и реакцията на гражданското общество по десетките скандали и гейтове разиграващи се ежедневно пред очите ни дават своя резултат. Кочината се клати все по силно. В действията на управляващата ни мафия личи страх и паника. Вече дори не прикриват гнусните си договорки и далавери.
Борисов има един последен коз и това е Пеевски. Ще го пази до последно. И тогава ще се разграничи и ще удари Пеевски, като последен опит да спаси кожата си и да се представи за „демократ и борец срещу корупцията“. Това ще е краят му. Пеевски ще отвърне, дебелите ще се самоизядат. Слугите им ще ги предадат първи. Ще се надпреварват да плюят господарите си в опит да спасят себе си и да изкупят греховете си. Борисов е страхлив и подъл, а Пеевски е нагъл и брутален. Краят на Буда ще е жалък, като на всяка мутра. Ще се гърчи от страх и нито НСО, нито частните му охранители ще го опазят. Борисов ще хвърли страната в хаос и ще потърси спасение в тоталната диктатура. Напразно. Вместо ежедневни корупционни скандали, ще броим трупове всеки ден. Ще дочакаме на брега на реката и тези дни. Но това няма да е краят на мафията. Господарите, кукловодите, Златев, Доган, Бориславова, Гоце, Бриго, Божков, Маджо и останалите готвят следващият си проект. И нашата задача е да не позволим да ни излъжат отново.
Решението е да изпреварим събитията и да спасим страната си от разруха. Сваляне на правителството на Борисов и мафията и отстраняване на Цацаров. Гражданска Революция, бунт, протести, неподчинение , както искате го наречете. Това е начина. Гражданите да вземем инициативата и изринем цялото блато. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Остава да се съберем достатъчно. Събираме непримиримите човек по човек. Можем да се преборим с дебелите, това са просто алчни и покварени престъпници, нищо повече.


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА