БОЕЦ внася предложение за опрощаване на дълговете на общинските болници!

ДА ВИДИМ!
Оказа се, че в България само Лукойл, мюфтийството и цар Киро може да не плащат данъци. Също така се оказа, че и Пеевски няма задължения и е чист, като сълза. Оказа се, че държавата може да опрощава милиони лева задължения за данъци и осигуровки, за да не стане „Косово“, каквото и да означава това.
Също така миналата година Борисов щедро „даде“ 100 милиона лева на полицаите, за да крепят престъпната му власт по време на европредседателството. Без решение на министертски съвет, без решение на парламента, без актуализация на бюджета. Просто така, падишаха ДАВА, раздава и опрощава еднолично милиони и милиарди. Само дето това са нашите пари. Този мутраген не е дал ЕДИН ЛЕВ собствени средства за каквото и да е. Плащаме му заплатата, плащаме му осигуровките, плащаме му охраната, плащаме му дори китките и венците, които поднася лицемерно по празници. Дори вилата в Барселона на любовницата му пак ние сме платили. Между другото Буда подари и на Гергов едни бързи 43 милиона лева. От нашите пари, разбира се. Много е ларж с чужди пари Буда, а неговите си ги къта през девет офшорни зони в десета!
В четвъртък БОЕЦ внасяме официално предложение до Министерски съвет , Министерство на финансите и Парламента да бъдат опростени задълженията за данъци и осигурителни вноски на общинските и държавни болници.

ДА ВИДИМ аршина на дебелите. Разбира се, депутат и министър в общинска болница няма да видите.Тези болници са в агония и практически фалит от десетина години. И именно схемите на Буда и бандата му за източването им ги доведе до това състояние. В тях се лекуват милиони българи, персонала взима мизерни заплати, условията са потресаващи и според нас фалита и закриването на тези болници е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в сектор здравеопазване. Не е провокация, сериозни сме. Няма да заплашваме, че ако не се случи ще стане „Бейрут“, но със сигурност ще разобличим и покажем лъжите и лицемерието на управляващите ни национални предатели и престъпници!
Действаме и очакваме подкрепата на обществото.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА