В момента ГЕРБ и „патриотите“ осигуряват кворума и властта на ДПС, а не обратното!

Колкото и да се гърчи Цветанов, истината е, че ГЕБР, Цацаров и държавата са на ръчно управление от сараите и хотел „Берлин“. Законодателният хаос и прищявките на ДПС, които ГЕРБ изпълняват безпрекословно дори в своя вреда са не само доказателство за това, те са демонстрация от страна на Пеевски, че МОЖЕ да прави всичко и че владее всичко. Просто се гаврят с Буда. Плахите, страхливи и почти срамежливи опити на Борисов да покаже някаква позиция, или еманципация от господарите си са смехотворни и жалки. ГЕРБ гласува всички закони на Пеевски и ДПС.


В момента ГЕРБ и „патриотите“ осигуряват кворума и властта на ДПС, а не обратното!
Доган и Пеевски нямат абсолютно никакво отношение към преференциите, но ДПС внесе поправките в закона и принудиха ГЕРБ да ги гласуват само, за да покажат Кой е реалният господар. Борисов е заложник на собствените си амбиции, страхове и алчност. Изхода е за него е, или безпрекословно подчинение, или ще последва съдбата на Луканов. Сега остава да видим до кога мутрите вътре в ГЕРБ ще търпят това положение и кога ще се обърнат срещу вожда си. Прокуратурата посяга и на обкръжението на Буда. Предстоят арести и на кметове на областни градове от ГЕРБ. Вероятно това ще е кмета на Видин. Срещу депутати от ГЕРБ вече има повдигнати обвинения. И в двата случая след сигнали на БОЕЦ. Катализираме процесите на самоизяждане между различните мафиотски кланове.
Пеевски, Златев, Бориславова, Аспарухов, Гоце, Маджо, Гегов, Божков и компания редят следващият си проект.
Борисов загуби, приключи, отива си. Сега Цветанов владее партията, а контактите му с Кардайъ, Пеевски и останалите задкулисни кукловоди предполагат, че той е и техният избор за наследник на Борисов. Докато имат надежда, че той може да бъде полезен за тях с връзките си зад океана и в Европол. Когато осъзнаят, че е безполезен ще бъдем свидетели на окончателният край на ГЕРБ.
Цялото това зрелище се оказва някак приемливо за обществото ни. „Като не можем да се преборим с тях поне да им гледаме сеира“, си мислят хората.и си сипват поредната ракия. Проблема е, че целият този сеир е за наша сметка. Грабежа продължава с пълна сила и няма никакво значение кой ще дойде след Борисов, защото заради нашето бездействие и него пак мафията ще си го избере.

Остава ни единственото решение – да се изправим в пряк сблъсък срещу дебелите, като свалим правителството на Буда и отстраним Цацаров от поста му. Така ще лишим мафията от двата и най-силни инструмента за грабеж и защита. Защото Борисов и Цацаров не са нищо повече от това – инструменти в ръцете на мафията за източване на държавата и осигуряване на безнаказаност.
Това е, БОЕЦ водим тази битка. След нея ще си редим държавата.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА