Армията на Пеевски наброява 2000 души! (документи)

БОЕЦ разполагаме с документ получен по Закона за достъп до обществена информация, в който е посочена общата бройка на следователите и прокурорите в България! Както и разбивка на позициите в прокуратурата. Оказва се, че армията на Пеевски и Цацаров наброява 2000 души, търсят се още над 300. 

Бройката е стряскаща. Почти 30 прокурори на 100 000 души население, което е три пъти над средното за европейските държави. В същото време България е най-корумпираната и безправова държава в Еропа, като до момента няма нито един осъден за корупция по високите етажи на властта! И няма как да има. Прокуратурата чрез нейният ръководител Цацаров е превърната в пазител на мафията и бухалка срещу неудобните и обявените за врагове на нейните господари – Пеевски и Борисов. 2000 прокурори и 16 милиарда източено ДДС, за което същата прокуратура установи, че „няма данни за извършено престъпление“. И докато мафията одира милиарди от гърба на българският народ прокуратурата е сключила 2135 споразумения с ОПГ-та и лица уличени в данъчни престъпления и източване на ДДС! Прокурори ли са, споразумители ли са… Рекордьор в този спорт е зам. главният прокурор Иван Гешев. Неговото старание е оценено от Пеевски и Буда и е предложен лично от Цацаров за негов заместник. Мафията умее да награждава слугите си.

За сравнение в румънската Национална дирекция за борба с корупцията – ДНА, която до скоро бе ръководена от Лаура Кьовеши работят 135 прокурора. Над 870 румънски „големци” има осъдени в Румъния за корупция. Сред тях депутати, сенатори, кметове, министри, евродепутат и тн. Над два милиарда са възстановените средства чрез запори на имущество и банкови сметки. Това са резултатите на екипа ръководен от Лаура Кьовеши. Няма недосегаеми. Всеки, който е бъркал в кацата с мед си заминава и плаща за деянията си. И за това нашите управници-бандити толкова се страхуват от избора на Кьосвеши за главен европрокурор!
А у нас Цацаров ходи на крак в ЦУМ в офиса на Гергов, за да рекетира друг олигарх. Ходи всяка седмица на крак и при Буда и Пеевски, за да получава заповеди и поръчки от господарите си. В България няма НИТО ЕДИН ОСЪДЕН за корупция по високите етажи на властта и в резултат на зверската корупция сме на последно място по доходи, инвестиции и жизнен стандарт. И това го „постигаме“ с 2000 прокурори!

Преди три години следовател Бойко Атансов (единственият достоен магистрат в прокуратурата до момента  дръзнал да се изправи срещу мафията) разкри пред сайта Биволъ за съществуването на шпицкоманди в прокуратурата под личното командване на Цацаров и Гешев. И срещу него последва канонада от удари, проверки и дисциплинарни производства. Той постави и темата за споразуменията на Гешев с ОПГ-та за източване на ДДС, което даде повод на БОЕЦ да разровим това блато и извадихме документите за 16-те милиарда източено ДДС.

Предвид високите заплати в прокуратурата изглежда съмнителен факта на незаетите над 320 позиции. Единственото обяснение е, че тази структура е превърната в частно ООД, в което няма свободен и прозрачен  достъп, а назначенията се определят еднолично от нейните господари, като критериите са специфични. Професионализъм, честеност и независмост не са ценени качества и случилото се със следовател Атанасов доказва това. На мафията и трябват верни, послушни и удобни слуги, без съвест и морал. Модела е  „Ти си го избра“.

Пеевски и Борисов може да владеят прокуратурата и тя да обслужва техните интереси, но ние, българските граждани плащаме заплатите, колите и екстрите на цялата огромна армия от прокурори и следователи. Прокуратурата винаги е била свърталище на корумпирани и продажни елементи, но Цацаров я превърна официално в структура подвалстна на мафията, в мутренска бригада за изпълнение на мокри поръчки! Десетките гейтове и скандали  сринаха и без това ниското доверие в прокуратурата и съдебната ни система до критичните нива от 4%. В някои от тези скандали главен герой бе именно Цацаров – ЦУМгейт, СМСгейт, СуджукГейт и тн.

Мандата на Цацаров изтича. Най важната битка за управляващата ни мафия ще бъде избора на нов главен прокурор, за да си осигурят още седем години грабеж и безнаказаност. Затова и ще стискат властта на всяка цена. Позволим ли го, то обричаме страната на тотална разруха и обезлюдяване. Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията се измерва не само в милиони и милиарди, а и в човешки животи.

Сваляне на правителството на Борисов и отстраняване на Цацаров, това е решението, което БОЕЦ предлагаме и за което работим. Тотална лустрация в прокуратурата, съда и държавната администрация. Въвеждане на елекстронно гласуване и граждански контрол върху изборният процес. И избор на нов – независим и честен главен прокурор. И в тази връзка БОЕЦ стартираме процедура за номинации и избор на гражданска кандидатура за Главен прокурор! Ззнаем, че ако реализираме тези цели имаме шанс да си върнем държавата и да потърсим отговорност на всички грабили народа през последните десетилетия! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА