До края на март Борисов си заминава. БОЕЦ разполагаме с документи и информация, които ще сложат край на властта на мафията.

„Като не могат да си осигурят кворум, управляващите трябва хвърлят оставката и да си ходят!“ – думи на Бойко Борисов от 26.09.2013г.


Днес неговото правителство не може да си осигури кворум и народното събрание се е превърнало в битак за гласове втора и трета употреба, но Борисов не хвърля оставка и не си отива! Вкопчил се е във властта, като наркоман в дозата си, или като сериен убиец в поредната си жертва. Или като удавник за сламка. Харизмата отдавна я няма, остана само наглостта, лицемерието и лъжите. Страхът кара Борисов да променя думите и позицията си ежедневно. Страхът, алчността и жаждата за власт.

В историята на България няма друг политик изрекъл толкова лъжи. Няма друг извършил толкова престъпления. Няма друг причинил толкова беди и щети за народ и държава. Дори и съпартийците му от БКП не успяха да прокудят над два милиона българи от родината им, но Буда успя. Никой не е разплаквал толкова български майки, изпращащи децата си в изгнание, бягащи от мизерията, зверската корупция и стабилността на Буда и бандата му. Въпреки лъжите, репресиите и огромният ресурс, с който разполага, до края на март Борисов си заминава. Не просто ще подаде оставка, ще бъде свален от власт по най-позорен начин, като доказан престъпник. И нито Цветанов, нито Пеевски, нито Цацаров ще му помогнат. Напротив, те първи ще скочат срещу него, за да запазят себе си. Напразно, те са следващите.

БОЕЦ разполагаме с документи и информация, които ще сложат край на властта на мафията на Борисов. Важното е какво ще правим след това. Трябва да продължим и да изринем цялата кочина. Да не позволим на дебелите да ни излъжат отново. Гражданите трябва да вземем инициативата и да продължим със следващите стъпки – отстраняване на Цацаров, приемане на закон за електронно гласуване, граждански контрол върху изборите и приемане на Закон за Лустрацията. Това е само началото. БОЕЦ имаме план, имаме стратегия, знаем точно какво правим , знаек какво искаме и как да го постигнем. Няма да стане без съпротива, мафията няма да сдаде властта без кръв. Това е краят им и са готови на всичко. Изгубят ли властта , губят защитата си. Тя им осигурява възможност да източват държавата и безнаказаност.


Запомнете, щом започнем не трябва да спираме, трябва да продължим без компромиси и без да изпускаме инициативата. И с всяка следваща стъпка подкрепата и вярата на обществото ще растат. А осъзнаят ли гражданите силата си, няма какво да ни спре.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА