16 МИЛИАРДА източено ДДС – продължението!

Една година по-късно.
На тази дата през 2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме информация и представихме официални документи за източването на 16 милиарда ДДС. Последва лавина от сигнали внесени от нас по казуса. И поредното разкритие на БОЕЦ, че прокуратурата и лично зам. главният прокурор Иван Гешев са сключили 2135 споразумения с лица и организирани престъпни групи, уличени в източване на ДДС и данъчни измами.

Прочетете! Какво значава „16 МИЛИАРДА ЛЕВА откраднати и одрани от гърба на българите“

Резултата от сигналите ни – прокуратурата обяви, че парите ги няма, но и „няма данни за извършено престъпление“. И няма как да има. Самата прокуратура е подвластна на мафията източила милиардите.
Постигнахме обаче друго. Разобличихме управляващите и зависимите от тях институции, като мафиотска структура за грабеж на държавата и осигуряване на безнаказаност на престъпниците. След ДДСгейт по разследване на Биволъ един депутат от ГЕРБ напусна парламента за данъчни измами, а срещу втори тече досъдебно производство по сигнал на БОЕЦ отново за данъчни измами и източване на ДДС. Няма българин вече, който да не знае за този зверски грабеж и източените и одрани от гърбовете ни 16 милиарда.

БОЕЦ сезирахме Европейската комисия за ДДСгейт


До дни БОЕЦ ще огласим нови документи, които разкриват още по-ужасяващо престъпление на управляващите. Този път действията им и бездействието им коства човешки животи. Във всяка нормална държава след това разкритие би последвала оставка на правителството и арести. В държавата на мафията обаче, това едва ли ще се случи. Затова трябва да продължим битката за ИСТИНАТА, за справедливост и възмездие. БОЕЦ водим тази битка и вярваме, че будните и непримирими граждани ставаме все повече и заедно със свободните медии и независимите български магистрати можем да се преборим с мафията превзела държавата ни.


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА