ЗАБРАВИХТЕ ЛИ? „Изроди, просто изроди“!

На 12.06.2018г., един ден преди рожденният си ден, Бойко Борисов заяви по повод на майките на деца с увреждания „ДА МИ СЕ МАХАТ ОТ ГЛАВАТА“. Седмици преди това майките излязоха пред парламента с черен ковчег и черни знамена на протест и палатков лагер „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ продължил половин година.
Точно в деня, когато Борисов си пожела Майките и децата им с увреждания да му се махат от главата, Цветанов е сключвал сделката за новият си апартамент с частен асансьор.


Точно в деня, когато майките скандираха СИСТЕМАТА НИ УБИВА пред парламента, шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов е уреждал престъпната схема за имотите си. А майките чакаха някой да ги чуе…


Точно в деня, когато Цветанов си е купувал апартамента със защитният псалм, на майките им обясняваха, как в бюджета няма пари за рехабилитация и грижа за децата с ДЦП.
Същият ден Цветанов си е купил апартамент струващ един милион и седемстотин хиляди лева, като е укрил над 400 000 лева ДДС, данъци и такси декларирайки минимална цена.
Предишните дни, когато майките стояха пред парламента с черните си знамена и чакаха Цветанов да ги чуе, той е искал проверката на „Артекс“, с това се е занимавал.
Цветанов, Борисов, Цачева, Рашидов.и цялата им банда… тези не са хора. Това са същества без души, без съвест и морал, водени единствено от алчност и жажда за власт, пари и апартаменти.
Неразбираемо , просто неразбираемо що за изрод трябва да си, когато майки на деца с увреждания скандират под прозорците ти „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“, ти, който си на държавна заплата да ги лъжеш, че за тях ПАРИ НЯМА и същият ден да си купиш чрез престъпна схема апартамент за милиони с частен асансьор.
Изроди, просто изроди.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Мафията сама не може да се разследва. Сами няма да се вкарат в затворите, сами няма да върнат откраднатото. Решението е – отстраняване на мафията от властта и почваме да си редим държавата. Това минава през отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство, отстраняване на Цацаров, Пламен Георгиев, Иван Гешев и Борислав Сарафов. И това е само началото. БОЕЦ знаем точно какво искаме, как да го постигнем и как да продължим! 

#ИмаКойДаВиНакаже
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА