БОЕЦ в австрийското и британското посолства! Случаят „Пеевски“ е позор, който трябва да разобличим!

След като посетихме италианското посолство, БОЕЦ внесохме Документа – ГЛАС за случая „Пеевски“ и в австрийското и британското посолства! Ако е някакво успокоение за тях, да знаят австрийците, че техните корумпета и бандюги са като несръчни деца пред нашите. 

ТОВА не са избори, а подигравка с българите! Това е най-срамният и позорен момент в изборната история на България! Мафията и нейният тартор се гаврят с избирателите и демокрацията! Пеевски си брои милиардите в Дубай, а всички институции в България са се впрегнали да го вкарат в Европейският парламент! Правителство, парламентарни партии, съдебна система, ЦИК, всички са се навели пред Пеевски! Гражданското общество и свободните медии останаха единствената сила, която може да се изправи и противопостави срещу това зло! 

БОЕЦ вече внесохме сигнал срещу Пеевски до ВКП за деклариране на неверни данни пред ЦИК за своето местоживеене! От публикуваните от Биволъ полетни данни стана ясно, че от декември няма информация да се в връщал от Дубай! Питахме и се оказа, че нито парламента, нито МВР, нито външно министерство знаят къде е Пеевски! Питахме официално и Борисов, който ни каза преди три години, че Пеевски е напуснал страната, но той мълчи, като комунист на разпит!

Преди дни изпратихме писма и уведомихме всички посолства и правителства на държвите-членки на ЕС, както и европейските институции, партии и медии!

БОЕЦ внася писма за казуса „Пеевски“ до правителствата и посолствата на държавите-членки на ЕС! (документи)

Продължаваме! Този, който не бива чут вика още по силно и накрая взима тоягата!

#КЪДЕеПЕЕВСКИ

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА