МАФИЯТА УДАРИ Биволъ и БОЕЦ! Страх тресе кочината!

МАФИЯТА УДАРИ Биволъ и БОЕЦ!

В ход е тежък и подмолен удар срещу Биволъ! В ход е мащабна и организирана мутренска офанзива срещу Биволъ – най-мощната независима медия в България, разкриваща далаверите на управляващите и БОЕЦ – най-активната гражданска организация бореща се срещу мафията и корупцията в България! Изфабрикуван е сигнал уж от името на БОЕЦ – АБСОЛЮТНА ФАЛШИВА АНОНИМКА срещу Биволъ, за да имат основание да ги призоват и знаейки, че не са в страната да ги обяват за издирване и да бъдат задържани! СИГНАЛА Е ИЗФАБРИКУВАН ОТ ПРОКУРАТУРАТА на мафията и разпределен на ГДНП! По същият начин, както изпратиха екип на ГДБОП по фалшива анонимка преди изборите да разпитват членовете на УС на БОЕЦ!

БОЕЦ се свързахме с ГДНП и категорично заявихме, че това е неистински и фалшив сигнал скалъпен от прокуратурата на Буда и Пеевски, с цел репресия над биволите и дискредитиране на БОЕЦ. БОЕЦ ще внесем насрещен сигнал за документна измама, набеждаване, както и за всички престъпления, свързани със злопупотребата с нашето име, елекронната ни поща, както и с данните на сдружението. Ще внесвем сигнал и ще заведем и дело срещу прокурора валидирал и разпоредил проверка по фалшив и анонимен сигнал в погазвайки закона и изпълнявайки поръчката на мафията!

МУТРО-ЧЕНГЕДЖЙИСКИЯТ АРСЕНАЛ НА БУДА , ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ В ДЕЙСТВИЕ!
Трябва да защитим биволите! Гответе се за излизане на паветете и този път не с домати, а с павета в ръка!


В същото време МВР ОТКАЗА да приеме сигналите на Георги Георгиев – председател на БОЕЦ и съпругата му  срещу мутрите на канал 3!
Районно управление на МВР Видин ОТКАЗА да приеме  техните  сигнали срещу мутрите, които в продължение на три дни издевателстваха и тормозеха Георги  и жена му! Така, както ОТКАЗАХА да реагират и когато 4 пъти бяха извикани  при нападенията на мутрите! СТОЯХА И ГЛЕДАХА! В петък на Георги Георгиев и жена му бяха връчени Призовки за явяване в МВР за тази сутрин в 9.30ч. Въпреки, че изрично са казали на полицаите, че съпругата  на Жоро боеца  в понеделник е на хемодиализа, а той има ангажимент с нея, както и в  службата си и е поискал призоваването да е в 17.00ч.или във вторник.

ПОЛИЦАИТЕ НЕ ЗАКАЧАХА МУТРИТЕ,  НО ПРИЗОВАВАТ БОЙЦИТЕ  ПО СИГНАЛ НА МУТРИТЕ!
ТАЗИ СУТРИН Георгиев е внесъл Уведомление до МВР, че ОТКАЗВА да се яви по призовките, защото те са нередовни и е представил своите аргументи!

Въпреки отказаите, Георгиев е успял да внесе  сигналите, но в областаната дирекция на МВР.

Трябва да защитим биволите! Гответе се за излизане на паветете и този път с павета в ръка!
Трябва да защитим и бойците! Гражданската солидарност и Истината са най-силното ни оръжие!
ГРАЖДАНИТЕ СМЕ ПО-СИЛНИ ОТ МАФИЯТА!
НИЕ не се страхуваме! ТЕ сега се страхуват от нас!
НИЕ не сме жертви! ТЕ са жертви на собствените си страхове, престъпления и мракобесие!
БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, а биволите им нанасят смъртносни удари всеки ден! Страх тресе кочината! И с право ги е страх мутрите!
Очакваме във всеки момент Георги Георгиев  да бъда арестуван. БОЕЦ не могат да спрат, ще продължим действията си, имаме изградена организация от свободни и смели граждани-бойци срещу мафията! Ако посегнат, или арестуват някой от нас, ще защитим семейството му и ще отвърнем на удара на мафията с цялата сила на бойците и свободните граждани! Подкрепете всички действия на БОЕЦ! Дори и да бъде задържан председателят на БОЕЦ, не могат да ни спрат, има бойци, които дублират функциите и контактите и ще продължим битката още по амбицирани! ВРЕМЕ Е ДА ИЗРИВАМЕ БЛАТОТО!

(Биволъ и БОЕЦ в обща битка за свобода и справедливост)
ЗАЩИТЕТЕ и подкрепете Биволъ, защото ТЕ са вашият глас! Гласът на свободните граждани!
Каузата ни е чиста и няма какво да ни спре! Ние се борим за свобода и справедливост, борим се живота си, а мафията на Борисов, Пеевски и Цацаров се бори за престъпната си власт, за да може да продължат грабежа и да си осигурят безнаказаност през слугинските си институции!
ОБРЕЧЕНИ СМЕ ДА СПЕЧЕЛИМ ТАЗИ БИТКА!
Споделяйте, разпространявайте и се стягайте за битка!


ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА