Карадайъ и балдъза му проверявани от ГДНП по сигнал на БОЕЦ след разследване на Биволъ!

ИЗНЕНАДА! Как си, Мустафа, как е балдъзата, гости има ли?
Помните ли #БалдъзаГейт , разкритията на Биволъ за къщите за гости на балдъзата и роднините на Мустафа Карадайъ? Около един милион лева „усвоени“.

Четири еврокъщи в Борино са на балдъзата и шурея на Карадайъ. И една на майка му

 

А ПОМНИТЕ ЛИ, че прокуратурата и КПКОНПИ ни казаха, че проверките са приключили и с къщите за гости и апартаментите на наглите всичко си е ок? 
ДАЛИ? На 14.05.2019г. БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП срещу Каардайъ.

И председателя на ДПС, Мустафа Карадайъ (Балдъзайъ) под прицела на БОЕЦ за #БалдъзаГейт и къщите за гости!

 

И до момента нямаше никаква информация за образуваната преписка. Как така Прокуратурата и КПКОНПИ са проверили и се произнесоха, че проблеми с къщите за гости няма, след като вчера ГДНП ни уведомяват, че са изпратили 11 класьора и допълнителна информация по извършените от тях проверки по сигнала на БОЕЦ?
ИЛИ ГЕШЕВ ВЕЧЕ Е ОБЕЩАЛ НА ПЕЕВСКИ ДА ИЗПЕРЕ КАРАДАЙЪ?
И проверката на ГДНП ще отиде в кофата за боклук. Така работи прокуратурата на мафията. Едни са невинни защото са „от нашите“, други са виновни защото са неудобни. Правото няма нищо общо, интереса клати феса на прокуратурата и нейните господари.
Сега разбирате ли защо мафията чрез Цацаров и Гешев се опитва да удари Биволъ и БОЕЦ по всякакъв начин? Това е само един от десетките примери. Клатиме им кочината. Биволите им разкриват далверите и схемите за крадлък, а БОЕЦ будим гражданите и събираме непримиримите и дебелите са готови на всичко, за да ни унищожат. Вместо да разследва Карадайъ, прокуратурата фабрикува фалшиви данни, за да замеси и обвини Биволъ за НАПлийкс. Вместо да разследва Пеевски по сигналите на БОЕЦ, прокуратурата поедигна обвинения на Георги Георгиев от БОЕЦ. Преди да е приключила  проверката и дори преди прокуратурата да е получила резултатите от нея обявяват Карадайъ за НЕВИНЕН! А по други проверки още преди да са почнали и обявяват нарочените за ВИНОВНИ, дори присъди издават. Това е прокурстурата на мафията! Теляк за дебелите и бухалка за неудобните! Гешев и Цацаров са главните бригадири на мафията на Буда и Пеевски. 

За 35 часа над 8 000 българи заявиха интерес и присъствие на протеста организиран от БОЕЦ за 12.09.2019г. С исканеия за оттегляне ан кандидатурата на Гепев, стартиране на нова процедура за избор на главен прокурор с възможност за граждански номинации  и незабавана оставка на правителството на Пеевски и ДПС с премиер Бойко Борисов. 

https://www.facebook.com/events/372828420047452/

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА