БОЕЦ: „Призоваваме всички непримирими – елате на 12.09. да свършим работата!“

НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ как ще се казва следвашият кмет на София, Каспичан, Пловдив, Видин, или Луковит. Не че не е важно. Така, както е важно в каква държава живееш, но като си с тридесет годишна присъда в затвора, тогава няма никакво значение. 
Докато мафията стои на върха на държавата всичко друго са дребни битки, които само ни хабят силите и ни вкарват все по-дълбоко в блатото. Докато Буда, Пеевски, Златев, Цацаров, Гергов, Минев, Божков, Доган, Първанов, слугите и господарите им управляват страната, то как ще се казва кмета на някое населено място няма значение. Дори на столицата. Изключение е, ако чрез победата над ГЕРБ в битката за столицата се цели свалянето им от власт след това. Но, в случая, като единствен кандидат, който може да го постигне се очертава Манолова, то и това изключение минава в графата „имитация“ и поредната лъжа. Мая Манолова си е част от статуквото и ако и бъде позволено да спечели кметските избори в София, то това е единствено с цел да се възстанови разклатеното статукво, а не да бъде разградено. Както се случи с Радев.
Докато мафията контролира държавата, изборният процес и институциите, всеки опит за противопоставяне чрез избори е обречен. Доказано 30 години. Дебелите трябва да бъдат свалени от власт. Принудително свалени от власт, а не да прилагат техните си сценарии с режисирани оставки и ние да следваме събитията. Чрез твърди и масови граждански протести, с точни и конкретни цели. Нужно е гражданското общество да поеме инициативата с ясен план и стратегия, стъпка по стъпка. И след всяка стъпка се поставя следващата цел и продължаваме, без да изпускаме инициативата нито за миг. Вероятно ще се наложи да свалим и следващото правителство, защото нямаме достатъчно силна алтернатива в момента, която да се пребори на едни предстоящи извънредни избори. Това не бива да ни спира. Алтернативата ще се роди, изгради и развие в битката. Важното е да поставим така нужното ни начало. Ясно съзнаваме какво не искаме, необходимо е вече да осъзнаем и какво точно искаме и тогава ще бъдем истински силни. Необходимо е и да осъзнаем, че без риск и жертви няма как да стане. И не клишета и идеи за някаква имагинерна „съдебна реформа“, или „борба с корупцията“. Това са капани и общи приказки, в резултат на които дебелите могат да си управляват вечно. Първо е отстраняването на мафията от властта, после следва всичко останало. Ако някой ви убеждава, че това правителство, или това народно събрание може да приеме, или да инициира каквото и да е срещу интересите на мафията, то той или ви лъже, или е пълен наивник. Същото се отнася и за убежденията, че можем да постигнем резултат в битката срещу мафията, като манифестираме вечер пред заключени сгради, рецитират се прочувствени речи и се скандира „Оставка“. Доказано това не работи. Така бетонираме властта на мафията, хабим енергията си, изпускаме парата и в същото време дебелите стават все по дебели. Факт, огледайте се.
Преди две седмици БОЕЦ обявихме Национален безсрочен протест-блокада пред съдебните палати в столицата и градовете в страната под надслов „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“. С искания – оттегляне на кандидатурата на Гешев и стартиране на нова процедура, незабавна оставка на мафиотското правителство на Буда и приемане на закон за лустрацията. Насрочихме го за 12.09. с начален час 15.00ч! Нещо, което не е правено до сега! И заявихме готовност да отстояваме исканията си до тяхното постигане. Това също не е правено до сега. Последва лавина от репресии и удари срещу нас, което е най-силното доказателство, че сме на прав път. За броени дни 12 000 българи заявиха интерес и участие в събитието. И последва серия от насрочени събития за дните преди нашият протест, след него и дори за 12.09. има вече обявени още два протеста. Невиждан, но оправдан страх тресе дебелите. Всички тези действия имат за цел да разсеят фокуса, да се източи енергията, да бъдат разделени гражданите и дебелите да запазят своята власт. Няма никаква друга логика, ако останалите протести и протестиращи споделят целите на БОЕЦ да не се присъединят към нас, за да излезем гражданите обединени и единни едновременно зад обща кауза и цели. Това е кошмара на дебелите. Колегите от Инициатива „Правосъдие за всеки“ вече заявиха, че НЕ ИСКАТ оставката на правителството, (не знаем защо не го казват на хората, за да не бъдат заблуждавани гражданите и да не скандират оставка по време на маршовете) заявиха, че се разграничават от БОЕЦ заради искането ни за оставка на Буда и си обявиха свой вечерен протест, тип „марш и манифестация“ за 10.09. с искания за „правосъдна реформа“. Разбира се, всеки има право да „протестира“ както намери за добре, уважаваме това и затова БОЕЦ сме подкрепяли всеки справедлив протест и инициатива. НО! Нямаме повече време за маршировки и манифестации. Ако дебелите си изберат Гешев си гарантират още седем години власт и безнаказаност. Затова БОЕЦ решихме да сменим тактиката и да излезем с твърди действия и блокади. И да поемем всички рискове, както и да платим цената, за да спечелим тази битка. Изключително важно е да постигнем резултат, да покажем и на дебелите и на гражданите, че можем, да дадем кураж на обезверените и пример на тези, които още не са се оттърсили от страха. И да продължим! Нужен ни е този пробив! Вечерните и съботно-неделните разходки по паветата са много хубави, масови и развлекателни и точно толкова безопасни за участниците, колкото и за управляващата ни мафия. Аналогиите с протестите срещу избора на Пеевски през 2013г. не са коректни, защото тогава Пеевски бе предложен за шеф на ДАНС, а днес Пеевски владее цялата държава. Той предложи Гешев, той контролира правителството на Буда и парламента. След 5 години маршировки мафията ни превзе. НУЛА резултат и ефективност.

https://www.facebook.com/events/372828420047452/

Сменяме тактиката! Призоваваме всички будни и непримирими, излезте и на 10.09, излезте и на 11.09 и ЕЛАТЕ НА 12.09 ДА СВЪРШИМ РАБОТАТА! Да отстраним Гешев и да свалим правителството на мафията! И това е само НАЧАЛОТО! 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА