Гешев няма да стане главен прокурор, не разбрахте ли? Тази битка ще я водим на площадите!

На 07.08.2019г.,  БОЕЦ внесохме сигнали до ИВСС (Вх. № 25132/07.08.19) , ВКП (Вх. № PRB201902557189I) и КПКОНПИ   (Вх.№ ЦУ01/С-660/07.08.2019г. ) срещу Иван Стоименов Гешев, заместник на главният прокурор и кандидат за главен прокурор!

Сигналите включват данни, документи и медийни публикации  на сайтовете Фрогнюз и Биволъ за връзки на Иван Гешев с Марио Кръковски, който е съдружник на Александър Ваклин – главен свидетел по делото срещу Иванчева и Петрова.

На 06.07. БОЕЦ публикувахме документи – отговор от Апелативна специализирана прокуратура на наша Жалба, в който се констатира, че Гешев се познава от дълги години с Кръковски (съдружник на Ваклин) и са в приятелски отношения.

Прокуратурата призна официално за връзката на Гешев с ортака на Ваклин! (документи)

На 16.08.получихме отговор от ИВСС, че в срок от три дни трябва да представим сигнала на хартиен носител подписан ръчно от председателят на БОЕЦ  в противен случай ще бъде отхвърлен и оставен без разглеждане. Инспектората вече традиционно прави всичко възможно, за да защити Гешев и оправдае противоправните му действия. Очаквано, още от ЦУМгейт ИВСС показа и доказа, че е на пряко подчинение на мафията. Изпратихме в срок исканите документи и сега очакваме без интерес поредната индулгенция. Единсвтената интрига е  дали отговора ще дойде преди обявеният от БОЕЦ протест на 12.09, или след това. Ще видим, продължаваме битката си срещу мафията на всички фронтове.

На прокуратурата не и пречи да образува проверки по анонимни сигнали (дори сами ги фабрикуват),. но на ИВСС е проблем да проверява Гешев по валиден сигнал на БОЕЦ, за който имаме и входящ номер.

Наистина са си повярвали, че Гешев ще бъде избран за главен прокурор. Не можем и няма да позволим на мафията още седем години да безчинства безнаказано. 

12.09. – НАЧАЛОТО!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протест-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни почти 12 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. Не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА