За Ваклин и едни други свидетели, мъртви свидетели! За тях срещи нямаше!

СЪДБАТА НА СВИДЕТЕЛИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА!
Йорданка Запрянова – открита разстреляна с шест куршума през април 2007г., дни преди да свидетелства по делото срещу Евелин Банев – Брендо.
Хрисим Хрисимов – застрелян пред заведението си в кв. Банишора през декември 2014г., свидетел по делото „Килърите“ срещу Йоско Костинбродския.
Пламен Устинов – основен свидетел по делото „Октопод“ срещу Алексей Петров, на два пъти посичан с брадва през 2015г., пребивани са неговата съпруга и дъщеря.
Георги Цветанов – свидетел по делото „Октопод“, загива при неясни обстоятелства, след катастрофа през ноември 2015г.
Пламен Миланов- ключове свидетел по делото срещу братя Галеви – открит мъртъв декември 2015г.
В същото време, на свидетеля по делото Иванчева/Петрова Александър Ваклин е осигурена лична среща с Гешев и Цацаров. И Прокуратурата в прессъобщение до медиите определя като недопустими опитите за натиск и уронване на доброто му име.
НА 18.05.2018г., БОЕЦ внесе Заявление  с входящ номер 27 482 за среща с главният прокурор Сотир Цацаров в деловодството на Върховна касационна прокуратура.

Светкавично, още в първият работен ден на следващата седмицата от кабинета на главният прокурор ни изпратиха отговор с изходящ номер ГП1923, от който става ясно, че Цацаров няма куража да се срещне с бойците, а ни препраща на подчинените си. НИЕ НЕ СМЕ СЪДРУЖНИЦИ С ОРТАКА НА ВАКЛИН, КАТО ГЕШЕВ! 

Цацаров

Страха разбираме, но не разбираме, как така няма желание да се срещне с нас, а на олигарси, като Георги Гергов например, ходи на крак в офиса му в ЦУМ? Кой е по важен за Цацаров- гражданите, или олигарсите? Чии интереси защитава Цацаров? На гражданите, или на олигарсите? На кого служи прокуратурата? На гражданите, или на олигарсите?

Ние НЕ искахме да се оплакваме, искахме да представим допълнителна информация по дела и разследвания от изключителнно висок обществен интерес. От БОЕЦ Цацацаров се скри, като мишка, а на Ваклин му ходи цялото ВКП на крак. Ваклин реве и лъже, че му е  оказван натиск и Биволъ не са му публикували правото на отговор, а БОЕЦ внасяме сигнали по разследвания на биволите срещу господарите на Цацаров! Затова Ваклин е ортак на приятеля на Гешев и ВКП го псореща, като свой, а БОЕЦ разкрихме, че това е така и от нас се крият и ни мачкат!.

Срещата на ръководството на прокуратурата с Ваклин е демонстрация на зависимост и пореден опит да бъдат ударени биволите. Колко ли ги е страх дебелите за кожите им, за да разиграват подобни срамни сценки?