Георги Пеев – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

Георги Пеев – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест, активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината!
Следващият българин, когото обявяваме за БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ е Георги Пеев!

Важно е тези достойни българи да получат нашето признание и подкрепа! Важно е и обществото ни да види и чуе, че има хора, непримирими с неправдите!
Че не всички са маскари!
Че будни и смели има и винаги е имало!

Препубликвуаме този материал на БОЕЦ във връзка с предстоящите местни избори. БОЕЦ не сме обвързани с нито една политическа партия, не участваме в изборите, но вярваме, че има достойни кандидати, които трябва да бъдат подкрепени и поздравени за тяхната смелост и активност. Ще подкрепим независми граждански кандидати и такива, които са част от гражданските квоти в листите на различни партии, отличили се със своята гражданска доблест, действия и позиция в общата ни битка срещу управляващата ни мафия.

Георги Пеев е кандидат за общински съветник в Община Хасково от Гражданска коалиция с номер 58 в бюлетината и преференция номер 106! Достоен кандидат заслужил доверието на бойците и своите съграждани! 

Георги Пеев е на 43 години, роден във Велинград.  Съдбата го отвежда в Хасково.  По образование е педагог, но от 1998г. работи като журналист. Започва като стажант журналист и стига до главен редактор. До 2015 г., когато напуска медията, в която работи. Определя причините така: „Не се съгласих да върша мръсотиите на силните на деня. На мнение съм, че днес е много по-лесно да стигнеш до хората и без конвенционалните медии, които в голямата си част са изгубили доверието на обществото. Това особено важи за регионалните медии.“

Има два типа хора – борещи се и предаващи се. Жоро Пеев е от бойците. От тези, които никога не се отказват и не правят компромиси с принципите си. Изключително активен, осъзнал, че сам трябва да си редиш живота и да се бориш до край за да постигаш мечтите си. Да имаш признателност, очи и душа за доброто и да се бориш срещу злото. А на такива хора съдбата често праща изпитания. Георги Пеев е единственият българин с трансплантирани бъбрек и сърце. Което само го амбицира да живее още по-пълноценно. Участва в множество благотворителни кампании и инициативи посветени на хората с трансплантации. Понастоящем е и общиснки съветник в ОС Хасково. Един от малцината, които открито се противоспоставят на партнийното статукво и водят битка в защита на обществените интереси.

Разказва за себе си:

„Сериозните проблеми със здравето дойдоха през 2011 г. след изкарана лятна вирусна инфекция. Спряха ми бъбреците и бе увредено сърцето. Всъщност, това може да се случи на всеки. През 2013 г. бе сърдечната ми трансплантация, а през 2015 – бъбречната. През 2016 г. бе първото ми европейско първенство – във Финландия. Там спечелих един златен и три сребърни медала в плуването. В Италия бе второто и имам два златни и три сребърни медала в пет различни дисциплини…

Аз съм много променен човек след трансплантацията! Първата, втората година, докато се възстановявах чисто физически – не, но след това промяната е осезаема. Имам толкова силно чувство за справедливост, че на моменти дори ми пречи. Това чувство за справедливост е изградено точно върху основата на здравословното ми състояние и недопускането да се случват неща, които не са справедливи. Всъщност, аз съм жив, защото е имало едни справедливи хора, които вярват в доброто, в справедливостта.“ Но любовта  е на първо място, любовта към деца, семейство, род и родина е тази сила, която го води в  живота му!

Във  времена на отчаяние, когато обществото ни се дави в блатото на мафията и корупцията, хора като Георги Пеев дават кураж на мнозина и показват, че страха може да бъде преодолян, че мечтите могат да бъдат постигани! Че има достойни и смели българи. Че любовта е по силна от омразата. Че съдбата ти дава шанс, но ти сам решаваш дали да живееш изправен, или да се снишиш. Че  Истината може и трябва да бъде отстоявана на всяка цена! Истината е най-силното оръжието на гражданите срещу корумпираните и самозабравили се управници. Диктатурата започва там, където свършва свободата на словото! А за свободата си трябва сами да се преборим и да я браним всеки ден, няма кой друг да го направи вместо нас.

Респект, Георги Пеев и поздравления за силата и непримиримият ти дух!

Георги Пеев – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

В публикацията са използвани и материали от други медии.

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор! 
НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА