БОЕЦ с поредна съдебна битка и победа срещу бухалките на мафията!

През юни тази година КЗЛД (Комисия за защита на лични данни) глоби БОЕЦ с 1500 лв. 

На 05.09.2018г. БОЕЦ бяхме призовани да се явим на заседание на Комисията за защита на личните данни по жалба на бившият министър Московски (онзи дето си уби детето и го наградиха, като го направиха банкер)  срещу БОЕЦ по повод подкрепата ни за Николай Колев – Босия, заради протестите и акциите, които организирахме и инициираната от нас СМС кампания „Живот за Босия! Оставка Московски!“, като публикувахме мобилният номер на Московски. Предварително БОЕЦ бяхме изпратили писмен отговор до Комисията , в който обясняваме мотивите си за своите действия и категорично отхвърляме жалбата на Московски, като недопустима и неоснователна. Изразяваме и позицията си, че опита на Московки да се представя за жертва на фона на 80 дни гладна стачка на Босия и 20-те жертви от катастрофата в искърското дефиле е жалък и недостоен. Както и че заведеното срещу БОЕЦ дело е поръчково и Комисията е използвана като бухалка срещу нас заради дейността ни и борбата ни срещу корупцията и управляващата ни мафия.

(Георги Георгиев – БОЕЦ, Димитър Стоянов – журналист от сайта Биволъ и Вихрен Михайлов след заседанието на КЗЛД по делата срещу БОЕЦ и Биволъ)

Гладната стачка на Босия бе провокирана от зверската корупция в страната и конкретно в транспортното министерство и схемите за продажба на шофьорски книжки. ТАЗИ ТЕМА БОЕЦ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ, разполагаме с нови данни, доказателства и документи за продължващите корупционни схеми за купуване на шофьорски изпити и книжки.

БОЕЦ обжалвахме глобата на КЗЛД , като прекомерна и необоснована. НЕ отричаме, че сме публикували номера на Московски, НЕ отричаме, че сме инициатори на СМС кампанията „Живот за Босия – Оставка Московски“, но изразихме позицията си, че нашите действия са били продиктувани от солидарността ни към каузата на Босия и стремежа ни да спасим един човешки живот на фона на демонстративното пренебрежение от страна на управляващите към гладната стачка и поставяните от него въпроси и проблеми.  БОЕЦ, представлявани от адвокат Камен Добрев и Георги Георгиев се позовахме и на Европейският регламен за личните данни, който лимитра  размера на налаганите глоби до 4% от годишният оборот на юридическите лица. Общите приходи на БОЕЦ за 2018г. са в размер на 3800 лв от членски вноски и дарения и наложената ни от КЗЛД глоба е повече от прекомерна, това бе опит да бъдем смачкани финансово, за да ограничат дейността ни!

Московски се прави на жертва! БОЕЦ сме призовани да отговаряме пред Комисията за защита на личните данни, че сме разпространили служебния му телефон и сме призовали хората да му пращат SMS с текст "ЖИВОТ ЗА БОСИЯ, ОСТАВКА, МОСКОВСКИ!" За същият ден и час КЗЛД е насрочила и дело срещу сайта Биволъ! Поръчковата бухалки на мафията в действие! Тези Комисии , по Пример на Комисията на Филип Златанов са точно това – маши в ръцете на господарите си за изпълнение на мокрите им поръчки срещу неудобните! #БОЕЦсрещуМафията#ЖивотЗаБосия

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Сряда, 5 септември 2018 г.

Още при налагането на глобата  заявихме, че КЗЛД е просто поредната бухалка на мафията, която  се изправя срещу нас. Това се случи точно в разгара на делата ни във ВАС  срещу незаконните решения на ЦИК по повод участието на Пеевски в евроизборите. До сега срещу БОЕЦ има образувани проверки, ревизии и досъдебни прозиводства от МВР, ГДНП, ГДБОП, НАП и прокуратурата. Или може да кажем, че мафията е активирала всичките си мутренски бригади срещу нас. Това не е наказание, а своеобразна награда, признание за нашата борба и оценка за дейността на БОЕЦ! Щом мафията ни счита за свой основен враг, значи сме на прав път и усилията ни дават резултати. Страх тресе кочината , страх от пробуждащото се гражданско ощество. А БОЕЦ се превърнахме в символ на гражданската непримиримост. Всеки ударен от мафията трябва да се счита за награден за гражданската си позиция и съпротивата срещу злото. И всеки оправдан или похвален от мафията, трябва да счита това за присъда!

БОЕЦ бяхме глобени по жалба на Московски. Съдът измени глобата намалявайки я десет пъти!

Със свое Решение № 138 от 14.11.2019г. Административен съд Видин ИЗМЕНИ глобата на КЗЛД и намали нейният размер на 150 лева! Съдът намали размера на глобата ДЕСЕТ ПЪТИ и това е важна победа, защото предотврати бухалковият ефект на тази глоба и спестихме на нашите членове и дарители 1350 лева! Решението е показателно и за това, че за разлика от прокуратурата, в българският съд има независими магистрати и професионалисти.

РЕШЕНИЕ № 138
гр. Видин, 14.11.2019 г.
В ИМЕТО НА НАРОДА
Административен съд – Видин

    Р Е Ш И:

ИЗМЕНЯ Решение № ППН-01-554/25.06.2019 г. на Комисията за защита на личните данни (КЗЛД), в частта, в която на основание чл. 83, § 5, буква „а“ във връзка с „чл. 58, § 2, буква „и“ от Регламента е наложена на ГД “Боец“ имуществена санкция в размер на 1 500.00 лв. (хиляда и петстотин лева) за обработване на личните данни на М. в нарушение на чл. 6, § 1 от Регламента, като НАМАЛЯВА същата на 150.00 лева. В останалата част решението ОСТАВЯ В СИЛА.

Решението може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд в 14-дневен срок от съобщаването му на страните.

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪДИЯ :

Целият текст тук – https://advanced.acvidin.org/DEC/0061d819/247b0719.htm

Преди дни БОЕЦ осъдихме прокуратурата за споразуменията на Гешев! Преди това осъдихме и НАП да ни предоставят информация за размера на несъбраният корпоративен данък. Внесохме десетки сигнали срещу самозабравилите се управници, а след нашите сигнали по разследванията на Биволъ, АКФ, Свободна Европа и Фрогнюз оставки подадоха Цветанов, Порожанов и тн. Организирахме множество протести и акции и половин година бяхме на площадите срещу позорният избор на Гешев! В ход са още няколко  съдебни дела на БОЕЦ срещу мафията, както са в ход и дела на мафията срещу БОЕЦ. Съдебните битки са важна част от войната срещу дебелите и злото превзело държавата ни! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

Следовател Бойко Атанасов и БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА