Оставка на Борисов! Всичко друго е пунта мара! 23.01. – пред ВСС!

Точно преди месец и половина изненадващо Борисов поиска и получи оставката на социалният министър Бисер Петков. Това се случи на 29.11.2019г. Към този момент кризата в Перник вече бе набрала сила, имаше режим на водатата и хората бяха започнали да задават въпроси. Оставката на министър Петков, бе от тези действия на Борисов, с които той се опита да измести фокуса и свали напрежението с надежтата, че ще му се размине и всичко ще утихне. Готов е да продаде и предаде всеки и всичко само за да запази властта си и да спаси собствената си кожа. Хвърли главата на Петков, като аргумента му бе, че никой не искал да работи с него. Вместо да поиска оставката на Нено Димов, за кризата в Перник и скандалите с боклука, Борисов поиска оставката на социалният министър!  Явно всички искат да работят с Нено. Защо? Защото Нено е на Пеевски и там не може да пипа. Защото Нено защитава интересите на Минев и Ковачки, на Пеевски и Златев, а Борисов е просто тяхна марионетка! Напрежението обаче продължи да расте, скандалите  получиха и международна  известност и мафията разбра, че Нено трябва да бъде жертван. И тогава бе активиран Гешев – малко показни действия и много ПР. Никой не пита защо Нено Димов не бе арестуван още в началото на кризата и защо бе нужен този тримесечен гърч и цирк. Никой и не пита защо Борисов не му поиска оставката. Никой не пита защо самият Борисов не подава оставка, след като явно неговото правителство носи отговорност за всички тези кризи и трагедии! Разиграват ни грозен и пошъл театър, мислейки българите за малоумни.

Резултат с изображение за бойко борисов похвали нено димов

И в това е отговора! БОЕЦ знаем, че докато Буда е на власт всеки опит за промяна и реформи е обречен.  Ще гърмят бушони и грабежа ще продължава с пълна сила! Докато Гешев е главен прокурор, всеки опит за борба с корупцията и справедливост е обречен. Сваляне не мафиотското правителство на Борисов и отстраняване на Гешев от поста, това е решението и първата стъпка в битката на гражданите срещу мафията.

На 23.01.2019г. в 9.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА