БОЕЦ им се привижда навсякъде! Страх тресе кочината.

БОЕЦ им се привижда навсякъде! Даже и там, където е невъзможно да бъдем.
В последните дни БОЕЦ е обект на медийна фалшификация. Понякога неволно, друг път съвсем нарочно разни медии убеждават зрителите и читателите си, че хаотичния протест пред МРРБ в понеделник е организиран от ПП „Възраждане“ и БОЕЦ.

Тове НЕ Е ВЯРНО и няма как да бъде!

БОЕЦ няма и не може да има нищо общо с протест, организиран от Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин.Каквото и да е взаимодействие между двете формации е невъзможно, защото ние нямаме общи цели.

БОЕЦ има една основна цел: изграждане на силно, активно и осведомено гражданско общество в България, което да възстанови и пази върховенството на закона. Това означава също възстановяване на демократичните принципи на управление, включително разделение на властите, граждански контрол върху управлението, независимост на съдебната система,  реална пазарна икономика, справедлива и прозрачна изборна система и прозрачно управление на всички нива.
БОЕЦ последователно организира протести срещу назначаването на Гешев за Главен прокурор, срещу Цацаров, Пеевски, Борисов и цялата мафиорска структура, превзела държавата ни. Вече седем години ежедневно водим битката срещу управляващата ни мафия, не сме обвързани с нито една политическа партия и цялата ни дейност винаги е била напълно прозрачна! 

От години настояваме и работим за оставка на това правителство, защото смятаме, че е изключително вредно за България и българите.

Оказахме се прави!

Копейкин може вчера да се е събудил като  борец срещу правителството, но това не му пречи да подкрепя мнозинството на ГЕРБ във Варна, например. Никога не сме го чували да каже и дума срещу Гешев, за върховенство на закона или в подкрепа на коя да е ценност, за коато ние се борим. Неговата последователна путинофилия и фалшив патриотизъм е много далеч от нашите убеждения.

На 23.01 БОЕЦ излязохме на протест пред ВСС с искане за оставката на Борисов и Гешев и повлякохме крак! Показахме, че страхът може да бъде преодолян. Разбира се, подкрепяме исканията на перничани и присъствахме на организирания от ИК „Спаси Перник“ протест в събота, 25 януари 2020г..  Но това на 27 януари беше просто опит на Възраждане и Копейкин да се възползват от хорския гняв и да яхнат протеста на перничани!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

БОЕЦ подкрепя и протеста на малкия и среден бизнес срещу скандалната Наредба -18, който ще се проведе на 29 януари – сряда, както винаги сме подкрепяли всеки справедлив протест. Ще бъдем там!

БОЕЦ винаги честно и открито обявява акциите и протестите, които организира  и подкрепя! През 2019г. организирахме десетки протести и акция в столицата и различни градове в страната и винаги излизахме с името и лицата си! Разобличаваме и разкриваме престъпленията и корупционните схеми на управляващите. Десетки са и сигналите внесени от нас за корупция сррещу Пеевски, Борисов, Цацаров, Гешев, Цветанов, Порожанов, Пламен Георгиев, Каракачанов и тн. Десетки са ударите срещу нас – дела, обвинения, призовки, репресии и преследване заради дейността ни. Ако нечий „протест“ не е отразен на  страницата на БОЕЦ, значи просто не е наш. Ние нямаме нищо общо с него! За да успеем, за да се преборим с мафията и да спечелим битката за свобода и справедливост, за да бъде истинска победата ни първо трябва да я опазим чиста.

Благодарим на всички наши симпатизанти, дарители и съратници за подкрепата! Оставаме отворени за контакти и общи действия с хора и организации, съмишленици, с които споделяме общи ценности и цели. С путинофилски и фашизоидни и ченгеджйиски образувания не може да имаме нищо общо! БОЕЦ означава – България Обединена с Една Цел, а целта е да си върнем държавата! БОЕЦ работим за обединение на демократично мислещите, будните, непримиримите, но това не означава обединение с всички и на всяка цена, защото в такъв случай обикновенно цената е да се въртим безкрайно в омагьосаният кръг на мафията и мизерията. Мафията трябва да бъде отстранена от властта, а не да колаборираме с нейни израстъци. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП, или грижливо подготвяни  проекти, като Копейкин са алтернатива, алтернативата ще се роди в битката! Не е решение да заменим един мафиотски клан с друг, првим го 30 години вече. Истината е гражданите да осъзнаем силата си! Първа стъпка – отстраняване на мафията от властта – оставка на Борисов и Гешев!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА