ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ ДНЕС!

КЪДЕ СА 5 МИЛИАРДА ЛЕВА?

Преди години един приятел, брокер на недвижими имоти ми разказа как един мастит олигарх е напуснал апартамента който е продал! Откачил е дори бойлера, контакти, ключове за осветлението, дори лайсните на пода е изкъртил и си ги е прибрал! От алчност го е направил, която е стигнала до болест, ми каза моят приятел!
Същото се случва и с държавата сега. През февруари – 1.5 милиарда излишък, в средата на март – 3.5 милиарда дефицит, което означава, че пет милиарда ги няма за три седмици! Не е от кризата с коронавируса, дори два лева не са похарчили още, лекарите и болниците стоят без маски и защитни облекла, а другото са дарения.
Какво се случва тогава?
Буда е пътник! Дали утре, или след месец или два, Борисов си заминава и както оня келеш, за който ви разказах, след него и потоп! Както винаги след комунистите. Грабеж, като за последно. Не просто източват държавата, а докато налагат милиционерско-мафиотска диктатура уж заради заразата, оглозгват и обират всичко до стотинка.


Ще ви го кажа така, че да го осъзнаете. След Борисов няма да има пенсии, заплати, здравеопазване, социална система, съдебна система. След Буда и бандата му ще остане пустиня. За нас пустинята, пълни гробища и милиарди заеми, които и внуците на внуците ни ще плащат, а за тях – къщи в Барселона, Абу Даби и Дубай, мис Бикини и пълни офшорки с милиарди. Борисов, Пеевски, Гешев, Цацаров, Домусчиев, Златев, Минев, Гергов и тн. паразити са най-голямото зло, което е сполетявало земите ни!
Все още имаме време – незабавно сваляне на правителството на мафията – Единствената кризисна мярка, която може да спаси българите от бедствието, което предстои, включително и от коронавируса. От толкова генерали, милиционери и каскети, не останаха лекари!
И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП, или някое от другите ченгеджийски образувания е алтернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката. Слагайте маските и ръкавиците и да изриваме кочината! Вън корумпетата, некадърниците, мутрите и престъпниците, да идват честни и свестни хора и да почваме да си редим държавата! БОЕЦ водим тази битка, знаем точно какво искаме и как да го постигнем! !
ПИТАЙТЕ БОРИСОВ, къде отидоха ПЕТ МИЛИАРДА, а маски за лекарите няма?! В ЧИИ ДЖОБОВЕ ПОТЪНАХА?
КАК ТАКА за три минути гласуваха, решиха и дадоха 43 милиона на Гергов за дупката във Варна, а за три седмици не могат да произведат и доставят маски на лекарите?
КАК ТАКА за три дни намериха, гласуваха и дадоха 60 милиона на пощите да разнасят парцалите на Пеевски, а за три седмици не могат да заредят аптеките със спирт?

Въведоха Извънредното положение единствено с цел безконтролен грабеж! Последните законодателни пормени го доказват. Управляващите искат и ще си гласуват  отпадане на контрола от АОП върху обществените поръчки по време на кризата, за да могат да източат и откраднат още няколко милиарда от бюджета и Европа под прикритието на извънредното положение! Институциите нямат нужда от извънредно законодателство, или положение, за да приложат карантина и всички необходими мерки за борба с коронавируса, те имат всички необходими инструменти и възможности да реагират. Извънредното положение и последвалите репресивни и ограничителни законодатели промени узаконяващи диктатурата на мафията, мутрите, генералите, каскетите и милиционерите имат за цел само едно –  тотален, безнаказан и безконтролен грабеж! 

20.03.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ
#УправляватНиИзроди
#БОЕЦ

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА