Генерал Мутафчийски, вие и Борисов носите отговорност за кошмара във Видин!

Във Видин става страшно. 19 са вече заразените, 9 от тях са медици,. Едно отделение вече е затворено, а болницата се превръща в огнище на заразата! За последните три дни Видин е с най-много открити случи извън столицата на заразени с коронавирус медици и граждани. 

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

Преди десет дни БОЕЦ разкрихме, че след първият случай на заразен с коронавируси във Видин, по заповед от Щаба на 02.04.2020г. е ОТКАЗАНО на медиците и контактните да бъдат тествани с PCR тест. В денят, когато са взети пробите, част от медиците вече са със симптоми и са приети за лечение в отделението по пулмология във видинската болница. Въпреки това на следващият ден, след изрична инструкция от професор Кантарджиев, Щаба и правителството, на тези медици е отказано да бъдат изследвани пробите в референтната лаборатория в София! Тези хора не се изследват и НЕ са поставени под карантина! 

ВАЖНО!Управляващата ни мафия КРИЕ броя на заразените и НЕ ИЗСЛЕДВАТ КОНТАКТНИТЕ с доказан Коронавирус! Това е ужасяващо, това е по-голяма мерзост и престъпление и от действията по време на аварията в Чернобил! СПОДЕЛЕТЕ, РАЗГНЕВЕТЕ СЕ, ЗАЩИТЕТЕ СЕ! Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! Случващото се е геноцид! Какво изследваме, след като не тестваме най-рисковата група, контактните с доказано заразени? В момента в България демонстративно се тестват само богопомазаните – депутати, олигарси, политици , а за гражданите има забрана за тестване! ПИТАХМЕ, "Как така тогава и на какво основание тестват всички депутати защото са били контактни, а обикновенните граждани и медиците на първа линия не ги тестват?" Отговора бе – "За едни може, за други не може!" Управляват ни изроди! #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Петък, 3 април 2020 г.

БОЕЦ огласихме тези разкрития и предупредихме, че до дни престъпната заповед на Щаба и правителството ще доведе до взрив на заразата с COVID 19 във Видин. Тогава отправихме покана до генерал Мутафчийски да посети Видин (срамно останала без отговор) и сезирахме всички институции!

БОЕЦ до прокуратурата: „Умишлено се манипулират и укриват данните за броя на заразените“

От разследването на БОЕЦ стана ясно, че заповедта да НЕ се изследват контактните и медиците на първа линия е от Щаба и правителството до всички РЗИ в страната. След среща на Георги Георгиев от БОЕЦ  с директора на РЗИ – Видин (на видеото) съобщихме, че се тестват само депутати, олигарси и най-тежките случаи. Тестването на депутатите бе проведено демонстративно и публично, като същият ден бе отказано тестуването на видинските медици!

ВАЖНО! ТЕСТОВЕ НЯМА!Внимателно изгледайте това видео от 02.04.2020г. на директора на РЗИ Видин, д-р Владински!От Щаба са ЗАБРАНИЛИ да се взимат проби и да се изследват контактни лица. БОЕЦ разкрихме това още преди седмица. Заради тази забрана от Щаба бе отказано тестуване на видинските медици, които освен контактни с доказано заразен с Коронавирус са и с проявени симптоми и хоспитализирани. За този и множество подобни случаи БОЕЦ сезирахме СЗО! Във Видин бяха изпратени пробите на контактните, но получиха ОТКАЗ от Референтната лаборатория в София за изследване и в същото време НЕ бяха поставени и под карантина, въпреки че са с проявени симптоми и част от тях хоспитализирани в по времето, когато са им взети пробите. С действията си правителството и щаба излагат на риск и застрашават живота и здравето на милиони българи. Причините за тези антихуманни действия са две. Първа причина – нямат тестове заради закъснелите и неадекватни действия на правителството. Тестуват се само депутати, олигарси и най-тежките случаи. Втора причини – нетестувайки най-рисковите групи (контактните и медиците на първа линия) няма как да се установят и заразените. Като не тестваш, няма заразени. Така изкуствено и умишлено се поддържа нисък броя на официално обявените заразени. Това е с цел личен ПР на Борисов, който приписва малкият брой заразени, като своя заслуга изграждайки си образ на "спасител". Това е престъпление срещу обществото сравнимо с укриванети на истината за чернобилската катастрофа. Хиляди онкоболни продължават да плащат цената за тази геноцид. В следващите дни БОЕЦ ще публикуваме всички документи и видеоматериали, с които разполагаме! СПОДЕЛЕТЕ това видео и спазвайте мерките за лична хигиена и социална отговорност. Мафията ограбва и убива, мафията не спасява!#БОЕЦ

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Петък, 10 април 2020 г.

Разкрихме и че тази престъпна заповед е заради липсата на тестове, която се дължи на закъснелите и неадкватни действия на премиера Бойко Борисов, както става ясно от това негово изкаване:

ЗАТОВА няма тестове!БОЙКО, записвай си какво лъжеш, за да си помниш лъжите! Ние помним! Днес Борисов заяви, че "Преди повече от месец съм поръчал и платил един милион теста и още 600 000 от ЕС".ВНИМАТЕЛНО чуйте думите му от 08.03.2020г. – точно преди един месец! Сам заявява, че имаме "към 3000 теста, платили сме още 4000 теста и те са АБСОЛЮТНО ДОСТАТЪЧНИ! Ако се изчерпат повече няма да тестваме, а ще минем на друга формула" Някой да е чул каква е формулата? Борисов и правителството НЕ СА поръчали тестова, когато имаше възможност за това! Когато все още Европа не беше пламнала от епидемия и можеше да се доставят тестове. Борисов "стискаше парите", за да има за Пеевски и за раздаване. Тогава обикаляше страната, раздаваше десетки милиони за стадиончета и ревеше как са го омаскарили онези гадове от БОЕЦ дето са сезирали испанската прокуратура и тя го разследва за пране на пари за Къщата в Барселона! КОГА ЛЪЖЕ БОРИСОВ? Днес вече е ясно, че PCR тестовете не достигат, че се тестват само депутати, олигарси, близките им и най-тежките случаи. А защо е така става ясно от това видео. Борисов и бандата му трябва и ще носят отговорност за лъжите и престъпленията си!Споделете това видео! Истината трябва да стигне до всеки, защото всички плащаме цената за престъпното управление на мафията! #БудаЕлъжец#БОЕЦ

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Събота, 11 април 2020 г.

Преди да пламне Европа и да заразата да обхване всички европейски държави, Борисов взима решение, че 7000 теста са „напълно достатъчни“ за България и правителството не закупува повече,  а след това вече е късно, защото тестове вече няма и трудно се доставят. Тогава Борисов казва, че като се изчерпат тези 7000 теста, вече няма да се тества, а ще се действа по „друга формула“, но никой не казва каква е тази формула! Дали тя е – „За едни ще има тестове (депутати, политици и олигарси) , а за  други няма да има“. Борисов дължи отговори.

На 09.04.2020г. БОЕЦ сезирахме официално и СЗО за казуса, като предоставихме документи и видоематериали. 

БОЕЦ сезира СЗО за манипулиране на данните за епидемията в България. Сигнала е регистриран и внесен за разглеждане.

На 13.04.  сигнала на БОЕЦ  е разгледан в Женева и след остра реакция и контакт на СЗО с нашето правитество, щаба обяви, че започва „масово тестване“ на контактните и рисковите групи. 

Ситуацията във Видин обаче е страшна, 9 медици и още десет граждани са вече покосени от вируса заради престъпните действия и бездействие на Щаба и премиера. Едно отделение (Невролигия) вече е затворено, защото лекарите са заразени и поставени под карантина. Под заплаха е цялата болница, а Инфекциозното отделение, за което публикувахме потресаващи кадри  вече е пред изчерпване на капацитета си.

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

Кадри от инфекциозното отделение във Видин.

КАКВО ПРАВИМ И КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО НАД ВИДИНСКИТЕ МЕДИЦИ И ГРАЖДАНИ? 

Единствената логика за тези действия на Щаба и правителството е, че умишлено НЕ се тестват рисковите груи – контактните и медиците на първа линия, за да се отчитат по-малко заразени и да се манипулират данните за броя на заразените, което е чудовищно! Няма как да се отчитат заразени, като не се тества. Така Борисов и щаба се представят за герои и ниският брой заразени за своя заслуга, криейки истината от обществото! Това е съизмеримо с укриването на истината от управляващите по време и след аварията в Чернобил!

За гражданите и медиците – няма тестове, за депутатите има тестове! За гражданите – глоби, преследване, подслучване на телефоните  и затвор за изразено мнение, а за упарвляващите и олигарсите – тестове, специални грижи, частни клиники и  хвалебствия в подчинените им медии!

Генерал Мутафчийски, професор Кантарджиев и премиера Борисо дължат отговорност пред видинчани. И пред съотвените съдебни органи.  Подобни случаи има  вцялата страна – Благоевград, Лом, Бургас и тн. Лицемерието и лъжите на нашите управляващи може да струва човешки животи. Докато за медиците и контактните има забрана за тестване, то Борисов ни убеждаше, че го давали за пример в Европа. Да си градиш образ на „спасител“ докато обричаш десетки и поставяш стотици  и хиляди под заплаха от заразяване е повече от престъпление, това е геноцид. Никой гражданин не заслучава такова отношение. Защо за депутатите има тестове, а за обикновенните граждани няма? Мисирките, пред които Борисов и Мутафчийски се правят на спасители и велики  няма да зададат тези въпроси, но ние ги задаваме! Генерал Мутафчийски чакаме ви във Видин!

Управляват ни престъпници. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! 

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА