Три въпроса от БОЕЦ към Борисов! За клетвите на една мутра.

БОРИСОВ да отговори на тези три въпроса!
За клетвите на една мутра.
През 90-те години, когато нашите мутри и мафиоти раздирани от параноя и страхове се избиваха показно по софийските улици, поръчките се даваха и изпълняваха без думи. Умишлено поръчителите не искаха да знаят подробности за това, как килърите смятат да изпълнят поръчката и да убият поръчаният за отстраняване. При поръчването също не се използват тези думи, само се дава снимката, или се посочва името и се задрасква. Не от някакво суеверие, а защото така, дори и да стане издънка, дори и преките убийци да бъдат заловени и да посочат поръчителите, те могат да отричат, че са поръчали убийство и че имат нещо общо, или знаят нещо за убийството. Могат дори да издържат детектор на лъжата и това е целта. Могат да се кълнат и кръстят. Така, както Борисов вчера се кълнеше и кръстеше цял ден, че не е „взел нито лев, нито едно евро, нито един долар от Божков, само една пура съм взел“!


Помните как след сигнала на БОЕЦ и публикациите на испанската преса, че каталунската полиция и прокураурта са започнали разследване срещу Борисов за пране на пари заради Къщата в Барселона, той се кълнеше, че „нямам къща в Барселона“ и дори се отрече от детето си. Защото наистина къщата не е на негово име, а детето не е вписано, като негово.
Вчера, след внесеният от БОЕЦ сигнал и публикуваните от Биволъ подробности от сигнала на Черепа по същият начин цял ден Борисов се кълне, „във всичко свято, в живота си, във внуците си“ и се кръсти лицемерно, че не е ВЗЕЛ пари от Божков. Само една пура бил взел. И това е вярно, вероятно Борисов е взел със собствените си ръце само тази една пура, а милионите от Божков ги е прибирал чрез своите посредници. Така, както милионите от Цветан Василев предназначени за Борисов са прибирани от Сталийски и Пеевски, така и милионите от Божков са прибирани от Горанов и Арнаудова. В извратеният мозък на мутрата това му дава основание, да се кълне във всичко свято и във внуците си, че не бил взел. И знаете ли, може би си и вярва. Патологията на подобни извращения е ужасяваща. Не е просто игра на думи, а начин на мислене. Щом не си взел парите със собствените си ръце, значи може да се кълнеш във внуците си, че не си взимал. Щом лично не си натиснал спусъка, а само си дал едно име, или снимка, значи не си убил. Само че, тези милиони са влезли в неговите офшорки и сметки. Божков до вчера бе част от същото мафиотско статукво и дори Борисов, самоопределил се за бос на босовете сигурно вярва, че тези пари по презумция са си негови!
А кръстенето и позоваването на Бога, всеки път, когато те разобличат и обвинят в някакво престъпление е богохулство. Това също не е проблем за Борисов, агент Буда, член на БКП, партията избила стотици свещенници заради вярата им!
В помощ и за улеснение на журналистите, които се решат да питат Борисов по тематата от БОЕЦ формулираме три въпроса на които да се закълне и да отговори:
1. Искал ли си чрез Владислав Горанов и Менда Стоянова пари от Васил Божков – Черепа, за да не му „закачаш“ бизнеса?
2. Взимали ли са Горанов и Арнаудова пари от Васил Божков – Черепа, които са били предназначени за теб?
3. Поръчвал ли си чрез Горанов, Менда Стоянова и парламрентарната група на ГЕРБ законодателни промени касаещи хазартният бизнес, с които да рекетираш Васил Божков – Черепа, за да ти плаща рекет „спокойствие“?
И да се закълне и отговори публично.
Когато една мутра и престъпник стигне до там, че да се отрича от децата си и да се кълне във внуците си, значи е отчаян и готов на всичко, за да спаси кожата и властта си. Тези клетви народа може и да ги забрави, но децата и внуците на Борисов едва ли ще ги забравят.

БОЕЦ изпратихме и официално запитване с тези въпроси до Министерски съвет и до премиера Бойко Борисов.
Но важни са едни други клетви. Тези, които той ще полага в съдебната зала, когато бъде обвинен и влезе, за да отговаря за престъпленията си пред бългаският съд и българските граждани. И тогава никакви лъжи няма да му помогнат. БОЕЦ няма да спрем докато това не се случи, както за Борисов, така и за цялата престъпна банда превърнала страната ни в територия на мафията!
Управляват ни изроди. Споделете, да се пробудят заспалите. С това зло гражданите ще се преборим на площадите.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА