БОЕЦ внесе номинация за шеф на ЦИК!

БОЕЦ внесе официално номинацията на Филип Златанов за председател на Централната избирателна комисия!

Филип Златанов: Не е 10, а ДП - България | Vesti.bg

Предлагаме и образец на нов Изборен протокол за секционните избирателни комисии:

Борисов и Местан не знаели нищо за инициалите Д.П. в тефтерчето на Златанов | Политика | Новини от България и Света | OFFNews.bg

 

Публикуваме пълният текст на писмото до НС, заедно с нашите аргументи и мотиви:

До: Г-ЖА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

                                 Н О М И Н А Ц И Я

         ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

 От  ГД ”БОЕЦ- БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ” , ЕИК 176949776

АДРЕС: ГР.ВИДИН, ЖК”ПАНОНИЯ”, БЛ.4, ВХ.”З”, АП.157

ТЕЛ. 0899-591399

         Като неправителствена организация с дейност в обществена полза и като представители на гражданското общество на основание на чл. 41. ал. 2, и чл.45 от Конституцията на Република България, гражданско сдружение „БОЕЦ”, в законно постановеният срок внасяме официално за разглеждане в Парламента на Република България номинацията на г-н Филип Златанов (бивш шеф на Комисията за конфликт на интереси) за председател на Централната избирателна комисия.

Истеричното поведение породено от страх да не загубят престъпната си власт и неистовите усилия на управляващата ни мафия в лицето на правителството на Делян Пеевски с премиер Бойко Борисов следващите избори да бъдат проведени отново под контрола на мафията е най-силният ни аргумент за номинацията на г-н Златанов.

Г-н Филип Златанов има богат административен опит. Знае как да изпълнява поръчките на ‘Б.Б.” и „Д.П.”. Знае кого да „удари” и кого да „покрие”. Умее да си води тефтерче, което гарантира „отчетност”. Неговото назначение би спестило и много разходи, сили и средства, като резултатите от изборите могат да бъдат обявени още на обяд и да не се губи времето на хората да ходят до урните.

БОЕЦ от години сме изразили нашата позиция подкрепена с конкретни факти и доказателства, че от десетилетия изборите в България са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията, а българите реално нищо не избират. С избора на г-н Златанов това ще бъде осветлено официално, което считаме за положителна стъпка.

Избора на Филип Златанов за шеф на ЦИК няма да е по различен от избора на Иван Гешев за главен прокурор. Мафията ще си постави поредният слуга на ключова позиция, за да крепи нейната власт. Няма нужда тази роля да се изпълнява от неизвестни калинки, или анонимни марионетки. Мафията има своите известни кадри. БОЕЦ нямаме никакво съмнение, че Пеевски, Гешев и Борисов ще си назначат „свой човек” за председател на ЦИК, затова нека това е Филип Златанов – „заслужил артист” в трупата на Наглите, за да е ясно на всички „кой дели баницата” по време на изборите.

И докато Парламента продължава своята срамна и антибългарска дейност, загубил тотално доверието на гражданите, БОЕЦ  ще продължим с протестите за незабавна оставка на правителството и предсрочни изброи, като в нашият граждански Манифест сме представили следващите стъпки и цели, с които да си гарантираме честни и свободни избори!

Закон за Лустрацията! Нов изборен Кодекс, граждански контрол върху изборите, електронно – дистанционно гласуване, граждански служебен кабинет и тн.

Избори и управление без ченгета, мутри и мафиоти, за една истински свободна, правова, демократична и европейска България!

ОСТАВКА!

Дата 13.09.2020г.                            Г.Георгиев/председател ГД „БОЕЦ”/

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА