Помните ли Бююк? Борисов, Цацаров и Бъчварова го продадоха.

 А седмината турски граждани предадени на сигурна смърт на Ердоган, помните ли? Вие не, но БОЕЦ помним.

БОЕЦ бяхме единствената организация , която през 2016г. предприе реални действия по тези случаи. Внесохме сигнали в прокуратурата изисквайки проверка и разследване действията на МВР и институциите имащи отношение към тези казуси. Оттносно Бююк получихме отказ от СГП да бъде образувано досъдебно производство и обжалвахме пред Апалативна прокуратура.. Месеци по-късно получихме и поредния отказ от окръжна прокуратура Русе, където е разпределен сигнала ни за екстрадицията на седмината турски граждани. Обжалвахме постановлението на РОП. По това време Цацаров бе на върха на прокуратурата и той носи отговорност за изпирането на Борисов и Бъчварова, които потъпкаха закона и ЕКЗПЧ.

Десните: Борисов и Цацаров се прикриват един друг, има явна злоупотреба с личния ни живот

Мотивите на прокуратурата за отказа и в двата случая са едни и същи. Оказва се, че в България нарушаването на човешките права не се счита за престъпление, а е в графата „административно нарушение“. Припомняме, защото през цялото време БОЕЦ водим тези битки, явяваме се на разпити, издирваме и прилагаме документи, организираме акции и протести и плащаме жестока цена за действията си.

ПРИПОМНЯМЕ И ЗА ДА ПОВТОРИМ КАЗАНОТО ОТ НАС ОЩЕ ТОГАВА – Бююк и седмината турски граждани бяха предадени на сигурна смърт от социоложката и лицето Бойко Методиев Борисов – Буда, по заповед на диктатора Ердоган. А Ердоган заповядва на Буда, защото още през 2014г. турските служби бяха разкрили неговите и на Пеевски канали за контрабанда на цигари, каптагон и оръжие през Турция за Сирия, Ислямска държава и Ирак. Борисов е поставен на колене , по точно в стойка „партер“ и е готов да предаде и продаде всеки и всичко за да спаси кожата си. Помните ли как по късно Буда се превърна в жалък пощальон на Ердоган в Европа? Ние помним. Помним, че в този момент се обсъждаше споразумението с Канада и Борисов не обели нито дума в Брюксел за отпадане визите за българите, но ревеше с цяло гърло за отпадане визите за турците в ЕС! Освен себе си този човек постави в зависимост и унижи цяла България! Когато ни управляват мутри, ченгета и мафиоти, това е закономерно. А гърците не предадоха турските военни на Ердоган, те са по глупави и недемократични.

Припомняме и защото тези същите ПРЕСТЪПНИЦИ, за които човешкият живот и човешките права нищо не означават, сега пак искат да продължават  ви управляват, лъжат и крадат. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА