Мафията убива! Корупцията убива! Некадърността убива!

Бог да прости загиналите!
Навсякъде по света се случват инциденти, аварии и злополуки. И навсякъде по света, поне в „белите“ държави след всяка трагедия и скандал институциите взимат нужните мерки за да не се повтарят тези трагедии. У нас след всяка трагедия следва друга трагедия. След всеки взрив следва нов. След всяка катастрофа следва друга. След всяко наводнение следва друго. След всеки избягал затворник следва друг. След всяка Калинка следва Гинка След всеки скандал следва друг. След всеки грабеж следва още по голям. Защото институции няма. Има мафиотски структури превзети от мафията, пълни с калинки, некадърници, послушковци и корумпирани типове. Тези структури не служат на обществото, те обслужват интересите на своите господари. А народа чезне в бездната на корупцията, мизерията, престъпноста и беззаконието.
Навсякъде по света след тежки трагедии и катастрофи следват оставки на министри и цели правителства. У нас министрите сами причиняват катастрофи в които загиват собствените им деца и вместо да подадат оставка и да бъдат разследвани, коментират поредните тежки катастрофи с множество жертви. Депутатите ни вместо да променят законодателството за да станат пътищата ни по безопасни, източват ДДС и си продават фирмите на малоимотни лица.
Навсякъде по света след всеки скандал и трагедия обществото търси отговорност от управляващите. У нас след всеки скандал и трагедия обществото плаща цената и оплаква жертвите, а управляващите се подиграват с народа, че материала бил прост и дебилен, чеп за зеле не става от него и затова си мре. Те оставки не подават. Само Буда можел да им иска оставките, явно той ги е избирал, народа нищо не избира. А премиера с такива работи вече не се занимава. А и да им поиска оставките после сам им ги връща, загуба на време е това. А времето му е ценно. Целите Западни Балкани на него чакат. И международното положение също! Магистрали им е направил, ограда е направил, тангента, дъга северна… Верно скапани, верно милиарди са откраднати и те се разпадат още след откриването, но това не е негов проблем. Той реже лентичките и прибира парите. А народа може да си мре на воля по магистралите Му и да целува ръка на Вожда.
Или може да се събуди и да изрине цялото това прогнило, вонящо, корумпирано блато! Да се отърсим от страха и апатията и да потърсим спасението и свободата си. А за да ги получим първо трябва да отстраним мафията от властта. И вместо да броим жертвите, да почнем да броим осъдените политици!

БОЕЦ водим тази битка! И тя ще се води на площадитеплощадите.


Мафията убива!
Некадърността убива!
Корупцията убива!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА