Бойко, това дете не умря на тротоара, то бе убито! Защо сега не се възмущаваш?

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Преди няколко дни Борисов се жалеше, че децата и внуците му ревали, че пред къщата му има протестиращи. Много възмутен беше Буда, много гневен. А вчера разбрахме, че едно българско дете е починало от токов удар на тротоара стъпвайки върху капак на шахта. Не чухме мутрата да се възмушава. Не познаваме детето, но сме сигурни, че и неговите близки сега реват, но няма кой да ги чуе. Това не е нещастен случай, това дете е поредната жертва на мафията, на алчността, безхаберието и некадърността на управляващите!

Това е кочината на мафията, в която всички се давим ежедневно.

Виждаме как институциите се гърчат и си прехвърлят отговорността. Ама търговски обект било, ама общината отговаряла, ама някаква болница отговаряла, ама енергийното дружество отговаряло, ама нещо си… Докато всичко затихме и до следващият път. До следващата жертва. Помните ли онези 20 от Своге? А жената, която бе убита в тунела на Витиня? А десетките жертви на наводнения, защотото фирмите на Борисов и Пеевски откраднаха парите за речни диги и почистване на речните корита? А стотиците и холядите починали от вируса заради срахът на Борисов да затегне мерките през есента? Това са нашите близки, нашите деца, родители, роднини. Виновни няма, осъдени няма, справедливост няма, сверлина няма, живот няма.

ЗАЩО СЕГА НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАШ, МУТРО? Нима живота на нашите деца и близки не е важен? 

И сега виновни няма да има. Дори оставки няма да има. Виновни ще се окажем пак ние. Затова, че търпим  да ни управляват, крадат и убиват престъпници. Детето ще се окаже виновно. Задето се е родило и живее в държавата на мафията. И родителите му ще се окажат виновни, защото не са избагали, а са останали в България.

За всеки ден управление на мафията плащаме жестока цена, която се измерва не само в моткраднати милиради, но и в човешки животи. Борисов трябва да бъде свален незабавно от власт. БОЕЦ водим тази битка и освен за справедливост, тази битка вече е и за живот! Мълчанието и бездействието ни превръщат в съучастници. Изриване трябва, незабавно!

Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.

Бог да прости жертвите на ГЕРБ и мафията!

Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА