ВАЖНО, подкрепете! БОЕЦ обявява фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!

Прокуратурата пак мълчи!  Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявявт записа на „незаконен“ и ще покрият всичко.

Най -важното в този запис е – Пеевски управлява страната, той държи оставката на Борисов, той рершава кога Борисов да подава оставка и кога да има или не предсрочни избори!

Гласуваш за ГЕРБ – получаваш Пеевски! 

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за ексертиза до компетентна международан лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата. Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или  <<< PAYPAL >>> link click

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА