Мавродиев: „С Доган си имат сделка (Борисов, Пеевски и Доган) и си ги крепят! И с Бойко, и с Шиши съм в прекрасни отношения!“

Битката продължава! Мавродиев поискал „право на отговор“. От кого? Не се е свързвал с БОЕЦ и няма доблестта и смелостта да го направи. Заплашва със съд. Кого заплашва? Чакаме и се надяваме да ни съди. Тогава в съдебна зала ще трябва да отговаря и за вилите, и за отношенията си със Шиши и Бойко, и за начина по който ББР кредитира, и за пране на пари, и за имотни, данъчни, финансови и др. измами.

Предизборно сме били пуснали записа! Вярно е, предизборно време е. Той да каже обаче защо изборите са сега и защо не бяха миналата година! Защо „Шиши не дава предсрочни избори“! Защо Борисов е тотално зависим  от Пеевски и дори оставката си не може без да подаде без разрешението на Шиши?

БОЕЦ ще направим следното:

1. Сезираме ЕК, Европейската прокуратура и Лаура Кьовеши за данните за злоупотреби с европейски проекти и фондове.

2. Сезираме Европейската банка и международните банкови институции за казуса и изискваме одит на ББР и проверка на кредитите, които Мавродиев  (за времето през което е ръководил банката) е отпуснал на „Шиши“ и не само.

3. Сезираме прокуратурата и оставяме Гешев да се гърчи в срамен опит да изпере Мавродиев.

4. Ние завеждане дело срещу Мавродиев за обида и клевета, ако продължи с лъжите и внушенията.

5. Инициираме експертиза на записа от международна лаборатория.

6. Продължаваме битката до пълното отстраняване на мафията от властта!

И понеже Мавродиев ни обвинява, че записа бил манипулиран, сглобяван и тн. ние представяме компилация от най интересните реплики в записа.

ТОВА Е най-важното, което разбираме от записа на Мавродиев!
Пеевски държи оставката на Борисов! Пеевски решава дали да има предсрочни избори и дали Борисов да подава оставка. Пеевски е господар на Борисов и държавата.

Гласуваш за Борисов, получаваш Пеевски!

БОЕЦ обявява фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА