Епидемично! Още петима гладуват в подкрепа на Босия.

Ще запомним ли правителствата на Борисов с масовите самоубийства накрая им?

Николай Колев – Босия вече не излиза зад парламента, както правеше неотклонно 35 дни поред.
Босия вече няма сили. Лежи в къщи и бавно гасне, но сякаш не бърза още „да се махне от главата“ на Борисов, Караянчева и Московски – компанията, пряко отговорна за бавния му, упорит път към смъртта.


Още преди десетина дни стана ясно, че и художникът Ромил Калинов обяви пет-дневна гладна стачка в подкрепа на стария дисидент, но след това я продължи до „колкото издържа“. Все още гладува…
На 30-тия ден от гладната стачка на Босия неколцина от ежедневно подкрепящи го с присъствието си приятели също заявиха, че спират да се хранят заедно с него. Венцислав Врагов – безсрочно, приемайки дословно исканията на Колев, Николай Гацев и Завен Астадуров – колкото трябва, по собствените им думи. Освен тях, оказа се, че и в Пловдив има последовател на саможертвеното упорство на Босия – Иван Искрев съобщи, че също започва гладна стачка до оставката на министър Московски.
Между всички тези хора има само един свързващ елемент – отказът им да се примирят с неправдата и неглижирането, на което беше подложен Босия в последните 3 месеца. Както и Босия, те смятат, че мярката е крайна, но не разполагат с друг залог в борбата срещу корупцията, освен собствените им животи… А повечето дори не се познават помежду си.
Точно, както не се познаваха Пламен Горанов и другите самозапалили се по време на протестите срещу първото правителство на Борисов.
Въобще, каквото и да си говорим, управлението на бившият охранител ще остане в историята със силните самоубийствени желания, които разпалва сред българите!

БОЕЦ водим битка срещу мафията превзела държавта ни и виждаме, че все повече хора осъзнават, че това освен битка за  свобода и справедливост, е и битка за живот и оцеляване. Защото мафията убива, корупцията убива, некадърността убива!

Поклон, бачо Кольо, от всички бойци за непримиримостта и силата!

Респект и към всички Граждани, които подкрепят Николай Колев – Босия! Гражданската солидарност е най-силното ни оръжие! 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА