Докога акции за ПР и отвличане на внимание?

Цацаров

СТИГА ЛЪЖИ, ЦАЦАРОВ! БАЛАМИТЕ СВЪРШИХА!
Днес от прокуратурата съобщиха, че ще разследват собствениците на скъпи коли и имоти. ВИЖДАЛИ СМЕ ГО! Помним как по време на кабинета Буда 1, хеликоптери показваха дворците на мутри и политици, които щяха да бъдат проверявани. Да сте чули за проверен, глобен или осъден? Да сте чули за конфискуван имот? От друга страна в прокуратурата отлежават десетки сигнали с конкретни данни за извършени престъпления, включително и за незаконно придобити имоти, укриване на данъци, пране на пари и т.н. но реакция НЯМА!
БОЕЦ само през последните 5 години сме внесли в прокуратурата и ДАНС над 40 подобни сигнала, по които имаме , или отказ да се образува проверка, или въобще нямаме отговор! Най-знаков е сигнала на БОЕЦ срещу депутата Делян Пеевски, който през 2017г. декларира имоти и активи за десетки милиони, а само година преди това бе собственик на стар Опел и скромен влог от 30 хиляди лева. Още през януари 2016г. когато бяха осветлени редица сделки, с които Пеевски придобиваше множество медии и дружества, БОЕЦ сезирахме прокуратурата и поискахме проверка на източниците на средствата на Пеевски! Сезирахме и КОНПИ, и Министерство на правосъдието! И всички вкупом ОТКАЗАХА да образуват дори предварителна проверка! Пеевски бил чист като сълза! Миналата седмица БОЕЦ внесохме същият сигнал и до новосъздадената Комисия за борба с корупцията, още в първият ден след влизане на новият Закон за борба с корупцията в сила. Седмица по-късно отново отговор нямаме, но виждаме поредната димка на прокуратурата.
ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ТОВА?
Най-логичното обяснение е, че властта търси жертви за да демонстрира пред Европа желание за борба с корупцията. По скоро да имитира някаква дейност, давайки знаци в тази посока. Защото каквото и да проверяват и установяват, години ще минат докато се стигне до последна инстанция в съда, ако въобще се стигне до някакви дела, а до тогава всичко ще бъде забравено. Помните ли как Борисов искаше „ревизия на целият преход“? А помните ли как Борисов искаше „ревизия на приватизацията“? ПОМНИТЕ ЛИ? Да чувате нещо по тези теми днес?
ЗА НАС СЛУЧВАЩОТО СЕ ИМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ!
Управляващата ни мафия усеща, че властта на Цацаров е към края си и така тържествено обявената проверка има две цели:
ПЪРВО – да разчисти терена и някои сметки, като по спуснат списък бъдат ударени неколцина от неудобните, компрометираните,или вече ненужните, като това бъде завоалирано чрез „всеобхватни и масови проверки“. И да се разиграе цирка „Борба с корупцията“ пред Брюксел.
ВТОРО – да изчисти и оневини всички останали, като им даде индулгенции на принципа „Веднъж проверени – пожизнено невинни и чисти“. КАКТО СЕ СЛУЧИ С ПЕЕВСКИ! По абсолютно същият начин, на основание на старата проверка от 2014г. срещу него, прокуратурата отказва да образува каквито и да е проверки след това с аргумента, че „всичко е вече проверено и г-н Пеевски е доказано чист и невинен“. Без значение, че има нововъзникнали факти и обстоятелства! ТАКА РАБОТИ СХЕМАТА НА МАФИЯТА!
НЯКОЛКО ДОПЪЛНИТЕЛЕНИ ВЪПРОСА!
КОЙ ще провери Борисов, Пеевски и Цацаров за участието им във фалита и разграбването на КТБ?
КОЙ ще проверява тези, които нямат собствени Ферарита, но от години се возят в бронирани лимузини за по два милиона лева, собственост на НСО?
ТЕЗИ ХОРА НЕ ПРИТЕЖАВАТ СКЪПИ КОЛИ, ТЕ ПРИТЕЖАВАТ ДЪРЖАВАТА!
КОЙ ще провери Доган, Борисов, Пеевски, Златев, Минев, Овчаров, Станишев, Добрев и компания?
КОЙ ще провери десетките офшорки на тези същите, в които са изтекли милиарди?
КОЙ ще провери Юлен и истинските собственици, стоящи зад кипърският безработен Георгиус?
КОЙ ще провери Булгартабак и кои са реалните собственици при приватизацията (грабежа) на дружеството?
КОЙ ще провери родата на Д. Добрев и стотиците милиони изтекли от санирането в свързаните с тях фирми?
КОЙ ще провери източването на Български пощи, чрез външни фирми за разнос и транспорт?
КОЙ ще провери Московски и източването на БДЖ чрез множество схеми за „ремонти“ и „подръжка“?

КОЙ?

БОЕЦ считаме, че докато Цацров е на своят пост отговори на горните въпроси няма да получим, а само ще бъдем свидетели периодично на поредните „зрелищни акции“ и имитация на дейност, докато затвърждаваме лидерското си място на най-корумпираната и най-бедната държава в Европа! Докато изчезнем като народ и държава.
На доказани лъжци, мафиоти и мутри не вярваме. На слугите им също. В битката ни за Истината и Справедливост, първата стъпка е отстраняването на мафията от властта! Началото – отстраняването на Цацаров- пазителя на мафията. После следва всичко останало. 
БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Не си сам!

На 25.01.2018г. в 15.00ч. в СРС е делото на мултака Рашидов срещу Гражданина Велислав Минеков. За това нещо и други подобни няма да чуете в речите на управляващите ни мафиоти пред европейските институции. За репресиите на управляващата ни мафия спрямо гражданите, неприемащи престъпната им власт, трябва да си говорим тук. Всеки ден. И всеки ден да се борим срещу това зло. И да браним непримиримите.
Мултака Рашидов съди професор Минеков за огромна сума, от позицията на силата, на бивш министър и депутат от управляващата „партия“, защото така действат дебелите. Защото това е един от начинините за мачкане и тези действия са знаци и са насочени не само срещу Велислав Минеков, а срещу всички нас, срещу всеки българин борещ се за справедливост и възмездие, борещ се за Истината!
БОЕЦ обявихме своята подкрепа за Минеков и вярваме, че гражданската солидарност в общата ни битка срещу мултаците, ченгетата и мафията е най-силното ни оръжие! От това ги е страх дебелите! Че не могат да ни смачкат, че можем да се обединяваме и защитаваме. И можем да водим битките си и да побеждаваме.
Не си сам, Славе! Много сме и все повече ставаме, защото каузата ни е чиста, защото се борим за свободата си,за родината си, за живота си, за справедливост и за да си върнем държавата! Защото ни писна да живеем в кочина. И както казва бивола Asso „Обречени сме да победим!“
Споделете, разпространете и се гответе да дадем отпор и да защитим един от нас! Гражданите в защита на гражданите в държавата на мафията!
#ГражданитеСрещуМултаците
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ в акция! СПОДЕЛЯЙТЕ И СЛЕДЕТЕ КАКВА ЩЕ БЪДЕ РЕАКЦИЯТА!


БОЕЦ внeсохме днес първият сигнал в новосъздадената Комисия за борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество. На 19.01.2018г. в брой 7 на Държавен вестник бе обнародван новият Закон за борба с корупцията и според Конституцията, от днес Закона би трябвало да влезе в сила и всеки да може да подава сигнали за корупция, конфликт на интереси и злоупотреба с власт.
БОЕЦ внасяме този сигнал срещу депутата Делян Пеевски за съмнения за извършени редица престъпления във връзка със сключените сделки и придобитите множество активи от Пеевски за десетки милиони, без да има яснота за произхода на средствата за тях. Как с депутатска заплата, от собственик на стар Опел, Пеевски стана официално мултимилионер, без нито една институция и власт в тази държава да се поинтересува какъв е произхода на тези средства. От сигнала ни става ясно, че БОЕЦ още в началото на 2016г. сме сезирали всички възможни компетентни институции и органи по казуса, но Пеевски се оказа недосегаем за българските власти. Сезираме Комисията и за неизпълнение на служебните задължения, корупционни схеми и злоупотреба с власт, извършени от прокурори от СГП и АП, с цел осуетяване на проверки срещу Пеевски и прикриване на извършени от него престъпления, укриване на данъци, придобиване на незаконно имущество и тн.
Внасяме своят сигнал за да тестваме и разобличим лицемерието на управляващата ни мафия, да покажем и докажем, че всъщност това е поредната имитация на законодателство и поредният “нов орган“ за “борба с корупцията“, който всъщност ще служи за прикриване на корупцията и извършените от властимащите престъпления и ще е поредната бухалка срещу непримиримите и неприемащите властта на мафията. По отговора им ще ги познаете.
Прилагаме пълният текст на Сигнала:
ДО :
Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,
ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399
На основание : ЗАКОН
за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

относно
съмнения за извършени престъпления – незаконно придобито имущество и активи, неизпълнение на служебни задължения, корупция и зависимост от :
Народен представител 44 НС – Делян Славчев Пеевски
Прокурор Б.Бецова – СГП
Зам.апелативен прокурор И.Стоев

Със свой сигнал с изх.N:008/11.01.2016 г. , ГД ”БОЕЦ” сезирахме ВКП за съмнения относно неясният и необясним произход на средствата, с които депутатът от ДПС Делян Славчев Пеевски извършва придобиването на редица активи, части от предприятия, фирми и търговски дружества в края на 2015 и началото на 2016 година, а именно закупуването „Телеграф”, „Монитор”, „Политика”,”Меридиан мач” и др. Заедно с това той официализира и собствеността си в „Булгартабак”, както и в „Техномаркет”. Информацията за тези сделки и придобивания бе огласена от редица медии и държавни институции. От декларациите на г-н Пеевски пред сметната палата като депутат към януари 2016 г., не става ясно от къде са средствата за придобиване на тези активи. Това предизвиква в нас съмнения за незаконен произход на средствата, водещ до незаконно придобиване на имущество и активи.
С писмо от 28.01.2016 г. в отговор на нашият сигнал вх.N:2517/1401 по описа на СГП, Прокурор Б.Бецова от СГП постановява отказ от образуване на наказателно производство по образуваната стара преписка N:10203/14. (към която необяснимо защо е присъединен нашият сигнал), без да е извършена проверка, с мотива, че изнесените от нас факти и обстоятелства са проверени през 2014 г., и нова проверка не е необходима.
„БОЕЦ” считаме, че при извършената през 2014 г. проверка, и направените в хода и ревизии на имуществото на г- Д.Пеевски и майка му И.Кръстева, е обективно невъзможно да бъдат проверени факти, обстоятелства, сделки, придобивания , извършени в бъдеще време, а именно в края на 2015 и 2016 г. С този мотив обжалвахме пред Апелативна прокуратура фактическият отказ на Прокурор Б.Бецова, да извърши дори предварителна проверка и възложи необходимите следствени и ревизионни действия по нашия сигнал.
Със свой отговор от 24.03.2016 г. по преписка вх.N:291/2015 г., Зам.апелативен Прокурор Й.Стоев потвърждава отказа на Прокурор Б.Бецова, да се образува проверка по изразените от нас съмнения, факти и обстоятелства, със същите мотиви – в миналото (2014/2015) са били проверени бъдещите обстоятелства за които ги сезираме в нашия сигнал от 2016 г.
Липсата на логика в действията на прокуратурата и отказа им да образуват дори предварителна проверка по сигнала ни, пораждат у нас обосновани съмнения за неизпълнение на служебните задължения от страна на прокурорите Бецова и Стоев, за евентуални корупционни практики, злоупотреба с власт, зависимости и натиск от страна на депутата Делян Пеевски върху прокуратурата с цел прикриване на евентуални извършени от него престъпления и придобиване на незаконно имущество чрез средства с неясен произход. С действието и бездействието си прокуратурата дефакто издава Индулгенция на г-н Пеевски и майка му (която не сме визирали, но те я допълват) и налага тезата – „Веднъж проверен – завинаги чист и недосегаем”. Това на практика доведе до осветляване на необяснимото и рязко забогатяване , в размер на десетки милиони, обявени публично от г-н Пеевски. Остава неизвестен начина и произхода на всички тези средства и активи, тъй като нито една институция в държавата не желае да извърши необходимата проверка и изчисти или потвърди изразените от нас съмнения.
Поради високият обществен интерес, ГД”БОЕЦ” изпратихме същият сигнал и до КОНПИ с вх. N: ЦУ 01/1272 от 20.04.2016г. В свой отговор Комисията ни уведоми, че може да започне проверка само в случай, че бъде сезирана от компетентните за това органи, като няма предвиден ред за започване на проверка по сигнал подаден от неправителствена организация, в случая от „БОЕЦ”. КОНПИ изреждат възможностите за сезиране, като сред тях е Министерството на правосъдието.
БОЕЦ изпратихме същият сигнал и до Министерството на правосъдието с рег. Номер 94-0098/27.05.2016г. От полученият от Министерството на правосъдието отговор става ясно, че сигнала ни е препратен до КОНПИ.
С писмо от 01.09.2016г. КОНПИ ни уведомяват, че в деловодството им е постъпило писмо от Министерството на правосъдието, с вх. Номер ЦУ 01/2488 от 16.08.2016г. но сигнала на „БОЕЦ” с рег. Номер 94-00-98 от 27.05.2016г. , че срещу Делян Пеевски няма образувани наказателни производства в други държави и фактически Комисията отказва да образува проверка срещу Пеевски във връзка с нашият сигнал.

От цялата представена кореспонденция с различните органи и власти става ясно, че лицето Делян Славчев Пеевски е недосегаемо за българските институции и срещу него не може да бъде образувана проверка, въпреки новоизнесени и нововъзникнали факти и обстоятелства, будещи основателни съмнения за извършени престъпления и придобиване на активи и имущество чрез неясни и евентуално незаконни средства.
Предоставяме цялата тази информация на вниманието на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество , сезирайки я за изложените в сигнала ни съмнения за извършени престъпления от Делян Пеевски и прокуратурата.

Приложено ви изпращаме :
1.Сигнал на ГД БОЕЦ до Главна прокуратура срещу Делян Славчев Пеевски 
2.Отказ на прокурор Бецова от СГП да образува проверка
3.Жалба до АП срещу отказа на прокурор Бецова и СГП да образува проверка
4. Отказ на зам. апелативният прокурор Й. Стоев да образува проверка 
5. Писмо от КОНПИ, в отговор на сигнала ни, с което ни уведомяват, че не могат да бъдат сезирани от неправителствени организации, в случая от БОЕЦ
6. Писмо от Министерството на правосъдието, в отговор на сигнала ни, с което ни уведояват, че сигнала ни е препратен до КОНПИ
7. Писмо от КОНПИ, ча са получили писмото от МП, което не е основание да започнат проверка по сигнала ни срещу Пеевски.

Дата: 23.01.2018г. подпис: / ……………………… /
Видин Г.Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ

За кокичетата и хората…

Клети, клети българи!

Да бяхте се родили мечки, вълци, костенурки, или поне блатни кокичета, та министрите ви на ръце да ви носят, тунели да ви строят и да ви тачат, като живи същества. А вие сте се родили човеци!

За човеците в България живот няма.

Министрите носили с ръцете си блатни кокичета за да ги спасят от валяка. А ние носим на ръце децата си от болница в болница и просим левчета с СМС-и за да лекуваме и спасим близките си в същата тази държава. Бабите и дядовците ни с ръцете си чоплят земята в градинките си за да сложат някой буркан в мазата и да оцелеят през зимата. С ръцете си сме изработили и всеки лев, с който дебелите си купуват служебни лимузини за по двеста хиляди, докато пари за онкоболните няма. С ръцете си заключваме и къщите си, когато заминаваме в чужбина, търсейки спасение от мизерията, мафията и корупцията, превърнали родината ни в кочина. С ръцете си бършем и сълзите си, когато гледаме пустите села, училища и буренясалите дворове на предците ни.
С ръцете си ще държим и тоягите, когато излезем на площадите за да върнем държавата на човеците.


БОЕЦ водим тази битка. С ръцете, сърцата и душите си!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА