Къде е ПЕЕВСКИ? II

Къде е Пеевски? II

ГЛЕДАЙТЕ И СПОДЕЛЯЙТЕ!БОЕЦ ВЛЯЗОХМЕ В ЦЕНТРАЛАТА НА ДПС да търсим Пеевски!В продължение на акцията ни "КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ" , след като го търсихме в хотел "Берлин" и парламента, БОЕЦ влязохме и в централата на ДПС да търсим депутата Делян Пеевски. Остават броени дни до началото на европредседателството, а номинираният от нас за ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ корпулентен бизнесмен-политик остава в нелегалност. В акцията се включиха бойците Захаринка Истаткова и Весислава Танчева, а за документирането на действията на БОЕЦ, с тях бе и журналиста от сайта ЕВРОЧИКАГО Ивайло Зартов и телевизионен оператор. Явно издирването и залавянето на Пеевски ще продължи и завърши през 2018г. В централата на ДПС се оказа, че никой не знае къде е техният депутат. Не знаят къде е , къде живее, къде и как пише закони, нямат връзка с него и нямат негови координати. Една партия няма връзка със собственият си депутат, а как тогава ИЗБИРАТЕЛИТЕ му се срещат с него?БОЕЦ искахме да му зададем няколко въпроса, във връзка с доклада на чуждите служби за контрабандата свързана с Булгартабак, за написаният от него закон за КТБ, за това, как за две години от собственик на стар Опел стана мултимилионер. Последният въпрос е важен, защото никой не е го питал (нито прокуратура, нито КОНПИ, въпреки нашите сигнали) за произхода на средствата му. Да го питаме за случилото се с Дунарит и Емко и съкращенията в Булгартабак. И не на последно място, като данъкоплатци и негови заплатоплатци да го питаме защо не ходи на работа и защо се крие от нас! Остават открити въпросите – ЗАЩО ПЕЕВСКИ СЕ КРИЕ ОТ БОЕЦ? ОТ КАКВО ГО Е СТРАХ ПЕЕВСКИ? ЗАЩО ЕДИН ДЕПУТАТ СЕ КРИЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ? КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ?Ще го открием, въпросите и отговорите са важни, а демокрацията е и това , гражданите да питат, а политиците да отговарят!#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в 23 декември 2017 г.

ГЛЕДАЙТЕ И СПОДЕЛЯЙТЕ!
БОЕЦ ВЛЯЗОХМЕ В ЦЕНТРАЛАТА НА ДПС да търсим Пеевски!
В продължение на акцията ни „КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ“ , след като го търсихме в хотел „Берлин“ и парламента, БОЕЦ влязохме и в централата на ДПС да търсим депутата Делян Пеевски. Остават броени дни до началото на европредседателството, а номинираният от нас за ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ корпулентен бизнесмен-политик остава в нелегалност. В акцията се включиха бойците Захаринка Истаткова и Весислава Танчева, а за документирането на действията на БОЕЦ, с тях бе и журналиста от сайта ЕВРОЧИКАГО Ивайло Зартов и телевизионен оператор. Явно издирването и залавянето на Пеевски ще продължи и завърши през 2018г.
В централата на ДПС се оказа, че никой не знае къде е техният депутат. Не знаят къде е , къде живее, къде и как пише закони, нямат връзка с него и нямат негови координати. Една партия няма връзка със собственият си депутат, а как тогава ИЗБИРАТЕЛИТЕ му се срещат с него?
БОЕЦ искахме да му зададем няколко въпроса, във връзка с доклада на чуждите служби за контрабандата свързана с Булгартабак, за написаният от него закон за КТБ, за това, как за две години от собственик на стар Опел стана мултимилионер. Последният въпрос е важен, защото никой не е го питал (нито прокуратура, нито КОНПИ, въпреки нашите сигнали) за произхода на средствата му. Да го питаме за случилото се с Дунарит и Емко и съкращенията в Булгартабак. И не на последно място, като данъкоплатци и негови заплатоплатци да го питаме защо не ходи на работа и защо се крие от нас!
Остават открити въпросите – ЗАЩО ПЕЕВСКИ СЕ КРИЕ ОТ БОЕЦ? ОТ КАКВО ГО Е СТРАХ ПЕЕВСКИ? ЗАЩО ЕДИН ДЕПУТАТ СЕ КРИЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ? КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ?
Ще го открием, въпросите и отговорите са важни, а демокрацията е и това , гражданите да питат, а политиците да отговарят!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ
ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ