За кокичетата и хората…

Клети, клети българи!

Да бяхте се родили мечки, вълци, костенурки, или поне блатни кокичета, та министрите ви на ръце да ви носят, тунели да ви строят и да ви тачат, като живи същества. А вие сте се родили човеци!

За човеците в България живот няма.

Министрите носили с ръцете си блатни кокичета за да ги спасят от валяка. А ние носим на ръце децата си от болница в болница и просим левчета с СМС-и за да лекуваме и спасим близките си в същата тази държава. Бабите и дядовците ни с ръцете си чоплят земята в градинките си за да сложат някой буркан в мазата и да оцелеят през зимата. С ръцете си сме изработили и всеки лев, с който дебелите си купуват служебни лимузини за по двеста хиляди, докато пари за онкоболните няма. С ръцете си заключваме и къщите си, когато заминаваме в чужбина, търсейки спасение от мизерията, мафията и корупцията, превърнали родината ни в кочина. С ръцете си бършем и сълзите си, когато гледаме пустите села, училища и буренясалите дворове на предците ни.
С ръцете си ще държим и тоягите, когато излезем на площадите за да върнем държавата на човеците.


БОЕЦ водим тази битка. С ръцете, сърцата и душите си!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЙКО, ТИ СИ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК! 


# „До три години ще превърна България в средноевропейска държава.“ – Бойко Борисов, на среща със представители на Световната банка в София през 2010г. РЕЗУЛТАТ – днес България е не просто най-бедната държава в Европа, а е една тотално превзета и разядена от мафията, корупцията и мизерията страна в демографски колапс.
# „Белене е гьол пълен със жаби“ -16.03.2010г. , „Ако не започнем да строим Белене до 15 години икономиката на България ще банкрутира“ – 26.02.2011г. „НЕ, НЕ И НЕ за Белене“ – преди референдума за Белене, всичко това са думи на Бойко Борисов. РЕЗУЛТАТ – над един милиард платени от Буда на Путин за Белене по арбитражното дело, без дори да се обжалва решението в съда и продължение на грабежа и престъплението Белене поне още десет години и поне още десет милиарда, които българите ще платят.
# „Нито лев народна пара за КТБ и истината, цялата истина за фалита на банката“ – предизборно обещание на Бойко Борисов през 2014г. РЕЗУЛТАТ – едно от първите решения на кабинета Буда 2 е – два милиарда народна пара да бъдат платени за КТБ и в последствие е направено всичко възможно Истината за грабежа и фалита на банката да бъде заметена.Вчера (17.01.2017г.) ГЕРБ подкрепиха закона на Пеевски за „вторичното разграбване на КТБ“ за да прикрият вовеки първичното разграбване на КТБ. РЕЗУЛТАТА – Пеевски, Борисов и Цацаров, отговорните за фалита и ограбването на КТБ са на върха на държавата , а народа плаща милиардите, които те и слугите им ограбиха.
# „Във всяко село – полицай“ – предизборно обещание на Бойко Борисов през февруари 2017г. РЕЗУЛТАТА – кьорав полицай няма по селата, но полицаите получиха още сто милиона за да крепят престъпната му власт по време на европредседателството.
# „Толкова ги мразя комунистите, те убиха дядо ми“ – Бойко Борисов, член на БКП пред българите в Чигако на среща през 2009г. и още „Тодор Живков е колос , който историята ще оцени по достойнство“ , и още „Готов съм да остана и при червен кабинет“ – Бойко Борисов , като главен секртетар на МВР. , и още „Аз мисля, че Тодор Живков е направил всичко за да се развие добре България…“ Бойко Борисов в интервю за руска медия през 2008г. Явно за Борисов избиването на стотици хиляди българи без съд и присъда е добро развитие за България.
# „В парламента има хора, занимаващи се с наркотрафик“ – Бойко Борисов. След подаден от БОЕЦ сигнал до ВКП , Борисов е призован за сведение и е заявил , че се бил „объркал“.
# „ДО ТРИ ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯ С КОРУПЦИЯТА“ – Бойко Борисов , вчера пред евродепутатите.


НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ?!?


Отстраняване от властта, съд, затвор и конфискация на имуществото за Буда, Пеевски, Цацаров и всеки участвал в разграбването на народ и държава.
БОЕЦ водим тази битка.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА