ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?

За шест фъстъка по-малко в шоколада забравихме за Гинка!
Темата за двойните стандарти в храните е важна, разбира се, но далаверата с ЧЕЗ е още по-важна. Както и десетките други скандали и гейтове, които се случват почти ежедневно в държавата на мафията. Темата с храните „второ качество“ е поне от десет години, но до сега нашите мутрополитици (или мухльополитици) си мълчаха. Буда мълчеше за да не разсърди „началниците си“, докато народа ядеше боклуци и плащаше прескъпо за тях. Буда мълчеше и за да може да си краде милиардите от еврофондовете и мълчанието му на тази тема бе и част от цената за безнаказаното източване на фондовете. Сега тази тема изведнъж се пуска и Буда реве и се сърди, като че ли за първи път чува за такова нещо.

Бойко Борисов

Всъщност, неговите и на съучастниците му децата и внуците не ядат сирене с палмово масло и салами с копита. Повечето от тях отдавна не живеят в България. Жалка е лицемерната поза на възмущение на Борисов от днес по повод детскките храни. Та този човек назначи ченге от ДС във Фонда за лечение на деца в чужбина и прати ДАНС там! Единствената цел на тези действия бе , да се разруши и компрометира модела на граждански контрол над действията на Фонда. Модел, който се оказа работещ, ефективен, универсален и заплашваше властта на мафията, ако народа се събудеше и поиска да се приложи и в други институции и ведомства. Точно Борисов даде сто милиона на МВР за да пази престъпната му власт и остави детското отделение на врачанската болница да затвори!

Това не го направи „лошата“ Европа, а българското правителство. Точно Борисов и бандата му прокудиха над милион млади българи от родината им и десетки хиляди български деца живеят откъснати от корените си, а стотици хиляди баби и дядовци говорят с внуците си по скайпа. Ако внуците им знаят български. Точно по време на управлението на Борисов майките на деца с увреждания направиха шест протеста и нямаше кой да ги чуе! Точно копоите на Борисов с присъщата им наглост и безчувствие не допуснаха тези жени в народното събрание! Точно по времето на трите правителства на Буда народа бе докаран до там да събира левчета за да лекува децата си. А тези, които не успяваха да съберат парите, или нямаше кой да им помогне за кампании погребваха близките си и техните сълзи никой не видя. И докато пари за здраве и за децата няма, милиарди за крадене и усвояване има! 16 милиарда лева източено ДДС и не чухме и не видяхме някой да реагира или поне лицемерно да се разсърди!А за КТБ помните ли?
ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ВСИЧКО ТОВА?
А днес Буда се възмущава и пита „кой умник е решил че българските бебета не обичат мляко“. Ами, ти „умнико“ реши така, като превърна родината им в кочина и обрече родителите им да живеят в мизерия! Какво мислиш, че ядат огромната част от българите и децата им? Суджук и филе „Елена“ ли? Ядат кренвирши от 4 лева, сирене от 3 лева , мляко с 2 процента масленост от лев литъра и вчерашен хляб от 50 стотинки. Същото ядат и пенсионерите, да знаеш, да не ревнеш утре, като разбереш изведнъж!
На фона на този тъжен цирк, българите стават все по бедни и отчаяни. Управляващите и обслужващите ги медии ни заливат с помия ежедневно, а ЧЕЗ и Гинка, ДДСгейт, НДКгейт, Суджукгейт, ЦУМгейт, Стокиранегейт, ДАИгейт, Беленегейт остават забравени и това е целта! Да ни въртят в центрофугата на снадалите, на моментните малоумни изцепки на Вожда, на всевъзможни лъжливи статистики и изследвания, които ни казват колко добре живеем, докато последните живи хора гаснат като свещички по българските села, а цели региони са превърнати в гробища! И в това време грабежа да върви с пълна сила!
Мафията е злото,което убива народа български и това зло само няма да си отиде. Гражданите и незаввисимите медии останахме единствената сила, която може да се противопостави на това зло. БОЕЦ водим тази битка и няма да спрем докато не отстраним мафията от властта и гражданите си върнем държавата. Тогава ще редим всичко останало. И в тази битка не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ПФ, или която и да е друга партия на ченгеджийско-мафиотското статукво е алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката! Тези, които имат куража да се изправят срещу дебелите и подкрепят гражданите в действията им срещу мафията, те ще имат и правото да потърсят и получат доверието на гражданите след това!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ
ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ

Всички искат да арестуват, но само чистачката гони инстинските престъпници!

Пламен Георгиев, председател на КПКОНПИ поиска от парламента разширяване на правомощията на Комисията за да могат да „арестуват и задържат“. Всички в тази държава искат да арестуват, задържат и подслушват, но никой не иска да разследва реално корупцията и да гони истинските бандити и корумпирани типове! Сигнали много, а действията са в стил „“Холивуд“ – пародии и трагикомедии. Всъщност, съдейки по резултатите, действията на властите в борбата с корупцията са катастрофални. За народа и държавата. Те това и целят.

БОЕЦ внесохме първият сигнал в КПКОНПИ още в първият работен ден на Комисията. Сигнала ни бе срещу Делян Пеевски заради неясният произход на средствата , с които той преди две години от собственик на стар Опел се превърна в собственик на активи за десетки милиони, плюс няколко медии! Пламен Георгиев тогава обяви, че всички сигнали ще бъдат разглеждани по реда на внасянето им и няма да има избирателност в действията на Комисията. Именно тази „избирателност“ в действията на институциите и прокуратурата през последните десетилетия е най-висшата форма на корупция! КОЙ решава кой сигнал да бъде преверяван и кой да бъде „покрит“? КОЙ решава кого да „ударят“ и кого да „запазят“? КОЙ решава кого да арестуват, а кого да не закачат? КОЙ решава, кого да обвинят чрез скалъпени сигнали и „доказателства“ и кого да оневинят чрез некадърно обвинение в съда? И каква е цената? Сто хиляди на месец? Не знаем, ще питаме Цацаров!

Някой да е чул нещо за сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски?

Още когато ГЕРБ предлагаха законопроекта за борба с корупцията и свормирането на новата Комисия стана ясно, че всъщност не борбата с корупцията е целта, а най-важната цел на управляващата ни мафия е корупцията да продължи безнаказано и да наложат тотален контрол върху всички имащи отношение към борбата с корупцията! И затова създадоха това чудовище КПКОНПИ, поставяйки начело верен и зависим човек. Така мафията поставя под свой контрол не само прокуратурата, МВР, ДАНС, медиите, а и всички хора, действия и процеси свързани със сигнали за корупция. Постави под свой контрол и хората подаващи сигнали и именно те са мишените! Не корумпираните, а тези , които имат дързостта да подават сигнали ще бъдат във фокуса на институциите. Те ще бъдат поставени под наблюдение, подслушвани, следени и репресирани. Тях ще привикват за сведения и разпити. На тях ще пращат призовки. Тях ще арестуват, винаги ще „намерят“ за какво. БОЕЦ сме го изпитвали това на собственият си гръб десетки пъти и знаем, че докато на върха на изпълнителната власт е Буда, на върха на съдебната система е Цацаров, а на върха на държавата е Пеевски, всеки опит за борба с корупцията и реална съдебна реформа са обречени. Всичко това на фона на 111-то място по свобода на словото, води до диктатурата на мафията.

Първо отстраняваме мафията и гнилите ябълки от властта, после си подреждаме държавата. Като разрежем на две една гнила ябълка, както стана с ВСС, или съберем заедно няколко гнили ябълки, както стана с КПКОНПИ, нищо не се променя. Не и за добро! Битката срещу мафията ще се води от гражданите на площадите. За да си върнем свободата и държавата.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ
ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ

Пеевски изпра едни бързи 50 милиона, докато КПКОНПИ и прокуратурата си играят на стражари и апаши!

През януари 2016г. БОЕЦ внесохме сигнал в прокуратурата за проверка на произхода на средствата с които Делян Пеевски закупи редица дружества и медии. Към този момент корпулентният депутат бе декларирал скромен банков влог и стар Опел, а изведнъж с една депутатска заплата се оказа собственик на активи за милиони. Прокуратурата отказа да образува дори предварителна проверка с мотива, че през 2014г. е бил проверяван и той и майка му са се оказали чисти, като сълзи. Необяснен остана факта, как така прокуратурата през 2014 е проверила обстоятелства случили се през 2016г. Явно освен „дизел“ с който пътуват до Луната имат и машина на времето!

В първият работен ден на новосвормираната КПКОНПИ – 23.01.2018г. БОЕЦ внесохме отново този сигнал в новата комисия. Три месеца отговор и реакция няма, а междувременно Пеевски продаде част от медиите си за няколко десетки милиона. Вече „чисти“ милиони. Все пак има „резултат“ от действията ни…

Ето какво написахме БОЕЦ при подаване на сигнала:

Гражданско движение БОЕЦ внесохме днес първият сигнал в новосъздадената Комисия за борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество. На 19.01.2018г. в брой 7 на Държавен вестник бе обнародван новият Закон за борба с корупцията и според Конституцията, от днес Закона би трябвало да влезе в сила и всеки да може да подава сигнали за корупция, конфликт на интереси и злоупотреба с власт.

 

БОЕЦ внасяме този сигнал срещу депутата Делян Пеевски за съмнения за извършени редица престъпления във връзка със сключените сделки и придобитите множество активи от Пеевски за десетки милиони, без да има яснота за произхода на средствата за тях. Как с депутатска заплата, от собственик на стар Опел, Пеевски стана официално мултимилионер, без нито една институция и власт в тази държава да се поинтересува какъв е произхода на тези средства. От сигнала ни става ясно, че БОЕЦ още в началото на 2016г. сме сезирали всички възможни компетентни институции и органи по казуса, но Пеевски се оказа недосегаем за българските власти. Сезираме Комисията и за неизпълнение на служебните задължения, корупционни схеми и злоупотреба с власт, извършени от прокурори от СГП и АП, с цел осуетяване на проверки срещу Пеевски и прикриване на извършени от него престъпления, укриване на данъци, придобиване на незаконно имущество и тн.

Внасяме своят сигнал за да тестваме и разобличим лицемерието на управляващата ни мафия, да покажем и докажем, че всъщност това е поредната имитация на законодателство и поредният “нов орган“ за “борба с корупцията“, който всъщност ще служи за прикриване на корупцията и извършените от властимащите престъпления и ще е поредната бухалка срещу непримиримите и неприемащите властта на мафията. По отговора им ще ги познаете.

Прилагаме пълният текст на Сигнала:

ДО :

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

На основание : ЗАКОН

за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

относно

съмнения за извършени престъпления – незаконно придобито имущество и активи, неизпълнение на служебни задължения, корупция и зависимост от :

Народен представител 44 НС – Делян Славчев Пеевски

Прокурор Б.Бецова – СГП

Зам.апелативен прокурор И.Стоев

 

Със свой сигнал с изх.N:008/11.01.2016 г. , ГД ”БОЕЦ” сезирахме ВКП за съмнения относно неясният и необясним произход на средствата, с които депутатът от ДПС Делян Славчев Пеевски извършва придобиването на редица активи, части от предприятия, фирми и търговски дружества в края на 2015 и началото на 2016 година, а именно закупуването „Телеграф”, „Монитор”, „Политика”,”Меридиан мач” и др. Заедно с това той официализира и собствеността си в „Булгартабак”, както и в „Техномаркет”. Информацията за тези сделки и придобивания бе огласена от редица медии и държавни институции. От декларациите на г-н Пеевски пред сметната палата като депутат към януари 2016 г., не става ясно от къде са средствата за придобиване на тези активи. Това предизвиква в нас съмнения за незаконен произход на средствата, водещ до незаконно придобиване на имущество и активи.

 

С писмо от 28.01.2016 г. в отговор на нашият сигнал вх.N:2517/1401 по описа на СГП, Прокурор Б.Бецова от СГП постановява отказ от образуване на наказателно производство по образуваната стара преписка N:10203/14. (към която необяснимо защо е присъединен нашият сигнал), без да е извършена проверка, с мотива, че изнесените от нас факти и обстоятелства са проверени през 2014 г., и нова проверка не е необходима.

„БОЕЦ” считаме, че при извършената през 2014 г. проверка, и направените в хода и ревизии на имуществото на г- Д.Пеевски и майка му И.Кръстева, е обективно невъзможно да бъдат проверени факти, обстоятелства, сделки, придобивания , извършени в бъдеще време, а именно в края на 2015 и 2016 г. С този мотив обжалвахме пред Апелативна прокуратура фактическият отказ на Прокурор Б.Бецова, да извърши дори предварителна проверка и възложи необходимите следствени и ревизионни действия по нашия сигнал.

Със свой отговор от 24.03.2016 г. по преписка вх.N:291/2015 г., Зам.апелативен Прокурор Й.Стоев потвърждава отказа на Прокурор Б.Бецова, да се образува проверка по изразените от нас съмнения, факти и обстоятелства, със същите мотиви – в миналото (2014/2015) са били проверени бъдещите обстоятелства за които ги сезираме в нашия сигнал от 2016 г.

Липсата на логика в действията на прокуратурата и отказа им да образуват дори предварителна проверка по сигнала ни, пораждат у нас обосновани съмнения за неизпълнение на служебните задължения от страна на прокурорите Бецова и Стоев, за евентуални корупционни практики, злоупотреба с власт, зависимости и натиск от страна на депутата Делян Пеевски върху прокуратурата с цел прикриване на евентуални извършени от него престъпления и придобиване на незаконно имущество чрез средства с неясен произход. С действието и бездействието си прокуратурата дефакто издава Индулгенция на г-н Пеевски и майка му (която не сме визирали, но те я допълват) и налага тезата – „Веднъж проверен – завинаги чист и недосегаем”. Това напрактика доведе до осветляване на необяснимото и рязко забогатяване , в размер на десетки милиони, обявени публично от г-н Пеевски. Остава неизвестен начина и произхода на всички тези средства и активи, тъй като нито една институция в държавата не желае да извърши необходимата проверка и изчисти или потвърди изразените от нас съмнения.

Поради високият обществен интерес, ГД”БОЕЦ” изпратихме същият сигнал и до КОНПИ с вх. N: ЦУ 01/1272 от 20.04.2016г. В свой отговор Комисията ни уведоми, че може да започне проверка само в случай, че бъде сезирана от компетентните за това органи, като няма предвиден ред за започване на проверка по сигнал подаден от неправителствена организация, в случая от „БОЕЦ”. КОНПИ изреждат възможностите за сезиране, като сред тях е Министерството на правосъдието.

 

БОЕЦ изпратихме същият сигнал и до Министерството на правосъдието с рег. Номер 94-0098/27.05.2016г. От полученият от Министерството на правосъдието отговор става ясно, че сигнала ни е препратен до КОНПИ.

С писмо от 01.09.2016г. КОНПИ ни уведомяват, че в делеводството им е постъпило писмо от Министерството на правосъдието, с вх. Номер ЦУ 01/2488 от 16.08.2016г. но сигнала на „БОЕЦ” с рег. Номер 94-00-98 от 27.05.2016г. , че срещу Делян Пеевски няма образувани наказателни производства в други държави и фактически Комисията отказва да образува проверка срещу Пеевски във връзка с нашият сигнал.

 

От цялата представена кореспонденция с различните органи и власти става ясно, че лицето Делян Славчев Пеевски е недосегемо за българските институции и срещу него не може да бъде образувана проверка, въпреки новоизнесени и нововъзникнали факти и обстоятелства, будещи основателни съмнения за извършени престъпления и придобиване на активи и имущество чрез неясни и евентуално незаконни средства.

Предоставяме цялата тази информация на вниманието на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество , сезирайки я за изложените в сигнала ни съмения за извършени престъпления от Делян Пеевски и прокуратурата.

Приложено ви изпращаме :

  • 1.Сигнал на ГД БОЕЦ до Главна прокуратура срещу Делян Славчев Пеевски

2.Отказ на прокурор Бецова от СГП да образува проверка

3.Жалба до АП срещу отказа на прокурор Бецова и СГП да образува проверка

4. Отказ на зам. апелативният прокурор Й. Стоев да образува проверка

5. Писмо от КОНПИ, в отговор на сигнала ни, с което ни уведомяват, че не могат да бъдат сезирани от неправителствени организации, в случая от БОЕЦ

6. Писмо от Министерството на правосъдието, в отговор на сигнала ни, с което ни уведояват, че сигнала ни е препратен до КОНПИ

7. Писмо от КОНПИ, ча са получили писмото от МП, което не е основание да започнат проверка по сигнала ни срещу Пеевски.

 

Дата: 23.01.2018г. подпис: / ……………………… /

Видин Г.Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ“

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ
ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ