Поредният подъл удар на мафията! Страх тресе кочината!

Днес, 17.04.2018г., Росен Стефанов – Отец Рафаил е получил поредната си призовка по повод негови публикации в социалните мережи (или поне това е формалният повод) касаещи руският патриарх Гундяев – КГБ агент Михайлов! 

Поредният подъл удар на управляващата ни мафия! Отец Рафаил е член на БОЕЦ и дебелите знаят, че няма как чрез подобни репресии и опити за сплашване да пречупят Отеца, или да го откажат от битката срещу мафията, ченгетат и мутрите превзели държавата ни! Тези действия са насочени и към всички други, надигащи глас срещу престъпното партийно статукво, ограбващо и съсипващо държавата ни! Чрез репресиите спрямо отец Рафаил властимащите искат да смачкат всички тези хора и да им демонстрират какво ги чака. Тези действия показват страха на управляващата ни мафия, страха от действията на БОЕЦ и нарастващото напрежение.

Предисторията:

На 02.03.2018г. в навечерието на националният празник на България и в  навечерието на визитата по покана на Св.Синод на БПЦ-БП – на Патриарха на РПЦ-МП Кирил Гундяев, в късните часове на вечерта и рано сутринта полицейския двойки са посещавали в домовете им български граждани, и лица с украински произход, изразили свои мнения и позиции в социалните мрежи относно посещението и личността на Руския патриарх, като същите са били предупреждавани да спрат с негативните оценки, и принуждавани да подпишат предупредителни протоколи, че ”няма да застрашават сигурността му”. (Между тях и отец Рафаил /Росен/ Стефанов, член на ”БОЕЦ”)Става дума за над 25 човека. Този безпрецедентен в най-новата ни история опит за оказване на натиск, и ограничаване свободата на словото и съвестта, още повече в светлината на скандално протеклата визита, получи силно медийно отразяване, и предизвика остро обществено възмущение.

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/mvr-profilaktira-grazhdani-zaradi-loshi-komentari-v-interenet-za-ruskiya-patriarh

Продължението:

На 27.03, почти месец след като Кирил Гундяев отпътува от страната, в полицията с призовка като свидетел е извикана и г-жа Олена Коцева, Председател на Сдружение ”Мати Украина”, и член на УС на Атлантическия съвет.

Преди три седмици БОЕЦ разкрихме с документи получени по ЗДОИ, че за периода след 2000г. над 16.2 милиарда лева са установените задължения за ДДС по влезли в сила ревизионни актове на НАП. От тях почти 6 милиарда са вече обявени за несъбираеми! Отец Рафаил бе един от хората, който внесе сигнал от името на БОЕЦ във връзка с ДДСгейт срещу министър Владислав Горанов и премиера Борисов заради неупражнен контрол върху дейността на НАП и неизпълнение на служебните задължения довели до щети за държавата в размер на милиарди. 

БОЕЦ вече обявихме, че ще сезираме комисията на Европейския парламент по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) за репресии и нарушаване на човешките права на български граждани. Единственото обяснение е, че чрез действията си  институциите целят да репресират, смачкат, заглушат, унижат и подчинят   свободомислещите български граждани, заради откритата им гражданска позиция не само по въпроса касаещ посещението на Гундяев, а и по различни други теми. Този тип действия са типични за  държави управлявани от различни диктаторски режими и са недопустими за страните членки на ЕС.

БОЕЦ заставаме до отец Рафаил и ще реагираме по всички възможни начини за да защитим боеца. Продължаваме битката си срещу мафията превзела държавата ни и ударите срещу нас само ни амбицират още повече!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА