Въпреки заплахите, днес БОЕЦ внесохме сигнал до ИВСС с искане за отстраняване на Иван Гешев и Пламен Георгиев от постовете им!

ЗАЯВЕНО – ИЗПЪЛНЕНО!
Въпреки заплахите, днес, 24.04.2018г. БОЕЦ внесохме сигнал до ИВСС, Министерството на правосъдието и Парламента с искане за образуване на проверка по повод бруталните действия на СП и КПКОНПИ при показният арест на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева и зам. кмета Биляна Петрова, извършен на 17.04 в столицата.

През последните дни и седмици членовете на БОЕЦ са подложени на всевъзможни удари заради битката ни срещу управляващата ни мафия. Заплахи, призовки, закани за запори и тн. При всяка наша акция и изява бяхме нападани от мутрите на дебелите с яйца и камъни, а полицията наблюдава безучасно. Минали сме през всичко, през целият свинско-мутренски арсенал, подегнаха дори на децата и семействата ни, но ударите срещу нас само ни амбицират още повече.
БОЕЦ изискваме от институциите, шефа на СП Иван Гешев и председателя на КПКОНПИ, Пламен Георгиев да бъдат отстранени от постовете им, както и да бъде наложен запор върху имуществото и банковите им сметки до приключване на всички дела по повод този срамен арест!
Превръщането на институциите в мутренски бригади за репресии е процес, чрез който мафията се опитва да налага властта си и да мачка непримиримите и неудобните. Гражданското общество е единствената сила, която може да се противопостави на това и в тази битка Истината е най-силното ни оръжие. Не знаем какво са извършили Иванчева и Петрова, но начина по който беше извършен техният арест няма нищо общо с правото. Чрез своите действия прокуратурата и КПКОНПИ опорочиха процеса и компрометираха доказателствата. Демонстрацията на сила и всяването на страх бе водещото в действията им, а не установяването на истината и спазването на закона и конституционните права на гражданите. Това е знак, който беше даден към цялото ни общество – „можем да превърнем в жертва всеки, да го смачкаме и унизим“! Точно затова БОЕЦ реагираме!
Поздравления и респект за членовете на БОЕЦ от София за подготовката, организацията, отразяването и реализацията на днешната акция.

Точно преди една година на тази дата БОЕЦ внесохме и сигнала в ИВСС срещу Цацаров заради ЦУМгейт. Този сигнал, както и днешния представят ясно двете лица на прокуратурата. Едното е мутренското лице,което се представя пред гражданите, чрез брутални и показни действия нямащи нищо общо с правото и целящи да всяват страх и да мачкат неудобните, а другото лице е слугинското, когато главният прокурор отива на крак в офисите на своите господари-олигарси. За тях белезници и жандармерия няма. 

Истинската битка срещу мафията ще се води на площадите. Партийно-олигархичното статукво няма да сдаде властта по мирен път.  За реална борба с корупцията трябва да “отпушим“ съдебната система и първата стъпка е отстраняването на Цацаров и всички звисими и корумпирани слуги на мафията в прокуратурата и съда. А начина е само един – граждански натиск и разобличаване на зависимостите и престъпленията им!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА