Всички искат да арестуват, но само чистачката гони инстинските престъпници!

Пламен Георгиев, председател на КПКОНПИ поиска от парламента разширяване на правомощията на Комисията за да могат да „арестуват и задържат“. Всички в тази държава искат да арестуват, задържат и подслушват, но никой не иска да разследва реално корупцията и да гони истинските бандити и корумпирани типове! Сигнали много, а действията са в стил „“Холивуд“ – пародии и трагикомедии. Всъщност, съдейки по резултатите, действията на властите в борбата с корупцията са катастрофални. За народа и държавата. Те това и целят.

БОЕЦ внесохме първият сигнал в КПКОНПИ още в първият работен ден на Комисията. Сигнала ни бе срещу Делян Пеевски заради неясният произход на средствата , с които той преди две години от собственик на стар Опел се превърна в собственик на активи за десетки милиони, плюс няколко медии! Пламен Георгиев тогава обяви, че всички сигнали ще бъдат разглеждани по реда на внасянето им и няма да има избирателност в действията на Комисията. Именно тази „избирателност“ в действията на институциите и прокуратурата през последните десетилетия е най-висшата форма на корупция! КОЙ решава кой сигнал да бъде преверяван и кой да бъде „покрит“? КОЙ решава кого да „ударят“ и кого да „запазят“? КОЙ решава кого да арестуват, а кого да не закачат? КОЙ решава, кого да обвинят чрез скалъпени сигнали и „доказателства“ и кого да оневинят чрез некадърно обвинение в съда? И каква е цената? Сто хиляди на месец? Не знаем, ще питаме Цацаров!

Някой да е чул нещо за сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски?

Още когато ГЕРБ предлагаха законопроекта за борба с корупцията и свормирането на новата Комисия стана ясно, че всъщност не борбата с корупцията е целта, а най-важната цел на управляващата ни мафия е корупцията да продължи безнаказано и да наложат тотален контрол върху всички имащи отношение към борбата с корупцията! И затова създадоха това чудовище КПКОНПИ, поставяйки начело верен и зависим човек. Така мафията поставя под свой контрол не само прокуратурата, МВР, ДАНС, медиите, а и всички хора, действия и процеси свързани със сигнали за корупция. Постави под свой контрол и хората подаващи сигнали и именно те са мишените! Не корумпираните, а тези , които имат дързостта да подават сигнали ще бъдат във фокуса на институциите. Те ще бъдат поставени под наблюдение, подслушвани, следени и репресирани. Тях ще привикват за сведения и разпити. На тях ще пращат призовки. Тях ще арестуват, винаги ще „намерят“ за какво. БОЕЦ сме го изпитвали това на собственият си гръб десетки пъти и знаем, че докато на върха на изпълнителната власт е Буда, на върха на съдебната система е Цацаров, а на върха на държавата е Пеевски, всеки опит за борба с корупцията и реална съдебна реформа са обречени. Всичко това на фона на 111-то място по свобода на словото, води до диктатурата на мафията.

Първо отстраняваме мафията и гнилите ябълки от властта, после си подреждаме държавата. Като разрежем на две една гнила ябълка, както стана с ВСС, или съберем заедно няколко гнили ябълки, както стана с КПКОНПИ, нищо не се променя. Не и за добро! Битката срещу мафията ще се води от гражданите на площадите. За да си върнем свободата и държавата.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА