ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?

За шест фъстъка по-малко в шоколада забравихме за Гинка!
Темата за двойните стандарти в храните е важна, разбира се, но далаверата с ЧЕЗ е още по-важна. Както и десетките други скандали и гейтове, които се случват почти ежедневно в държавата на мафията. Темата с храните „второ качество“ е поне от десет години, но до сега нашите мутрополитици (или мухльополитици) си мълчаха. Буда мълчеше за да не разсърди „началниците си“, докато народа ядеше боклуци и плащаше прескъпо за тях. Буда мълчеше и за да може да си краде милиардите от еврофондовете и мълчанието му на тази тема бе и част от цената за безнаказаното източване на фондовете. Сега тази тема изведнъж се пуска и Буда реве и се сърди, като че ли за първи път чува за такова нещо.

Бойко Борисов

Всъщност, неговите и на съучастниците му децата и внуците не ядат сирене с палмово масло и салами с копита. Повечето от тях отдавна не живеят в България. Жалка е лицемерната поза на възмущение на Борисов от днес по повод детскките храни. Та този човек назначи ченге от ДС във Фонда за лечение на деца в чужбина и прати ДАНС там! Единствената цел на тези действия бе , да се разруши и компрометира модела на граждански контрол над действията на Фонда. Модел, който се оказа работещ, ефективен, универсален и заплашваше властта на мафията, ако народа се събудеше и поиска да се приложи и в други институции и ведомства. Точно Борисов даде сто милиона на МВР за да пази престъпната му власт и остави детското отделение на врачанската болница да затвори!

Това не го направи „лошата“ Европа, а българското правителство. Точно Борисов и бандата му прокудиха над милион млади българи от родината им и десетки хиляди български деца живеят откъснати от корените си, а стотици хиляди баби и дядовци говорят с внуците си по скайпа. Ако внуците им знаят български. Точно по време на управлението на Борисов майките на деца с увреждания направиха шест протеста и нямаше кой да ги чуе! Точно копоите на Борисов с присъщата им наглост и безчувствие не допуснаха тези жени в народното събрание! Точно по времето на трите правителства на Буда народа бе докаран до там да събира левчета за да лекува децата си. А тези, които не успяваха да съберат парите, или нямаше кой да им помогне за кампании погребваха близките си и техните сълзи никой не видя. И докато пари за здраве и за децата няма, милиарди за крадене и усвояване има! 16 милиарда лева източено ДДС и не чухме и не видяхме някой да реагира или поне лицемерно да се разсърди!А за КТБ помните ли?
ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ВСИЧКО ТОВА?
А днес Буда се възмущава и пита „кой умник е решил че българските бебета не обичат мляко“. Ами, ти „умнико“ реши така, като превърна родината им в кочина и обрече родителите им да живеят в мизерия! Какво мислиш, че ядат огромната част от българите и децата им? Суджук и филе „Елена“ ли? Ядат кренвирши от 4 лева, сирене от 3 лева , мляко с 2 процента масленост от лев литъра и вчерашен хляб от 50 стотинки. Същото ядат и пенсионерите, да знаеш, да не ревнеш утре, като разбереш изведнъж!
На фона на този тъжен цирк, българите стават все по бедни и отчаяни. Управляващите и обслужващите ги медии ни заливат с помия ежедневно, а ЧЕЗ и Гинка, ДДСгейт, НДКгейт, Суджукгейт, ЦУМгейт, Стокиранегейт, ДАИгейт, Беленегейт остават забравени и това е целта! Да ни въртят в центрофугата на снадалите, на моментните малоумни изцепки на Вожда, на всевъзможни лъжливи статистики и изследвания, които ни казват колко добре живеем, докато последните живи хора гаснат като свещички по българските села, а цели региони са превърнати в гробища! И в това време грабежа да върви с пълна сила!
Мафията е злото,което убива народа български и това зло само няма да си отиде. Гражданите и незаввисимите медии останахме единствената сила, която може да се противопостави на това зло. БОЕЦ водим тази битка и няма да спрем докато не отстраним мафията от властта и гражданите си върнем държавата. Тогава ще редим всичко останало. И в тази битка не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ПФ, или която и да е друга партия на ченгеджийско-мафиотското статукво е алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката! Тези, които имат куража да се изправят срещу дебелите и подкрепят гражданите в действията им срещу мафията, те ще имат и правото да потърсят и получат доверието на гражданите след това!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА