БОЕЦ внесе Заявление за среща с Цацаров! (документи)

НА 18.05.2018г., БОЕЦ внесе Заявление  с входящ номер 27 482 за среща с главният прокурор Сотир Цацаров в деловодството на Върховна касационна прокуратура.

Бойците Росен Стефанов – Отец Рафаил, Ваня Рибчева, Захаринка Истаткова и Анжела Адамова, при внасянето на Заявлението.

Множеството ни опити до сега да се срещнем с Цацаров се сблъскаха с обясним страх и притеснение от страна на главният прокурор да се срещне с бойците. А поводи имаше достатъчно! Още през 2015г.  БОЕЦ направихме няколко опита да се срещнем с Цацаров заради липсата на отговор на сигнала ни за „Яневагейт“.

(С Димитър Стоянов от Биволъ, в компанията на рота жандармерия и полиция. Биволъ разкриха аферата „Яневагейт“, в която лъсва цялата мафиотска същност на управляващата ни клика за която прокуратурата остана сляпа и глуха)

Цацаров се оказа по неоткриваем и от Пеевски. През  2016г. БОЕЦ внесохме ЗАПОВЕД ЗА ГРАЖДАНСКО УВОЛНЕНИЕ, заради провала в борбата с корупцията. Впоследствие внесохме и ГРАЖДАНСКА ПРИЗОВКА за получаване на ГРАЖДАНСКИ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ, при наша акция пред Съдебната палата, но той така и не се появи, а обвиненията ни бяха сериозни и аргументирани. За сметка на това бяхме охранявани от солидно количество жандармерия, полиция и цивилни служители на ДАНС.

През  2017г. БОЕЦ на няколко пъти блокирахме съдебната палата в опит да се срещнем с Цацаров, но той упорите ползваше задният вход на Съдебната палата в стил „Орешарски“. А това знаем до къде води.

Дори и след образуваната проверка от Инспектората към ВСС по сигнала ни срещу Цацаров за ЦУМгейт и срещата на Цацаров с Гергов и Дончев в офиса на пловдивския олигарх, не успяхме да се видим очи в очи с главният прокурор за да получим отговор на въпроса – Какво прави в работно време, в ситуация на предизборна кампания в частният офис на олигарх, който е част от висшето ръководтсво на една политическа партия – БСП. И други въпроси имахме. Като например, той ли прати СМС-а на Бойко Борисов, който Буда препрати на Лозан Панов? А така също и защо прокуратурата отказа да образува проверка по сигнала ан БОЕЦ за съмнителния произход на средставата на Пееввки, с които той за една година се превърна от собственик на стар Опел в мултимилионер, притежаващ медии и активи за десетки милиони. И за Булгартабак иакаме да питаме.  И много други въпроси, на които засега Цацаров няма куража да отговори. 

Цацаров

ЗАБЕЛЯЗВА СЕ ТРАЙНА ТЕНДЕНЦИЯ за рязка загуба на желание в тримата върховни властимащи в държавата за срещи с гражданското общество в лицето на БОЕЦ. Напомняме, че вече няколко пъти опитахме да се срещнем с Пеевски, като влязохме в хотел „“Берлин“, търсехме го в Парламента, както и в централата на ДПС. (вижте видоематериалите на страницата ни). Дори го номинирахме за „ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ“ по време на европредседателството. Обявихме го и за издирване.

Що се отнася до Борисов, БОЕЦ съществува от 2013г. и бе създадено във Видин. И от тогава Видин е единственият областен град, където Бойко Борисов не е стъпвал. И няма скоро да стъпи. Разбираме страха им. Това е страха от Истината, страха да застанат срещу непримиримите граждани и да отговарят за делата си. Но и те трябва да ни разберат. Всъщност, разбрали са, че никога не се отказваме!

Бойко Борисов

Прилагаме пълен текст на Заявлението:

До: СОТИР ЦАЦАРОВ – ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

                                                          З А Я В Л Е Н И Е      

 ОТ ГД ”БОЕЦ- БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ” ,

             ЕИК 176949776, АДРЕС: ГР.ВИДИН, ЖК”ПАНОНИЯ”, БЛ.4, ВХ.”З”, АП.157, ТЕЛ. 0899-591399         

Като неправителствена организация с дейност в обществена полза и в качеството си на представители на гражданското общество, БОЕЦ заявяваме своето желание за среща и разговор с главният прокурор на Република България за да получим отговори и информация по следните важни за нас и българското общество теми и въпроси:

  • Липса на отговор и реакция на прокуратурата по сигнали на БОЕЦ касаещи Яневагейт, ЦУМгейт и ДДСгейт.
  • Ще предоставим допълнителна информация по сигналите на БОЕЦ за източване на 16 милиарда лева ДДС, по които нямаме отговор от прокуратурата и никой не е проявил интерес към информацията с която разполагаме.
  • Ще връчим на главният прокурор сигнал от изключително обществено значение, касаещ строежа на АЕЦ „Белене”.

Очакваме да бъдем информирани за датата и часа на срещата на електронната поща на БОЕЦ – gdboec@abv.bg  и на посоченият телефонен номер на сдружението. Вярваме, че българските висши управници, магистрати и политици имат отговорността и задължението да се срещат с гражданите без страхове, а с нужната отговорност и уважение. БОЕЦ не разполагаме с офис в София, като г-н Гергов и предлагаме срещата да се състои в сградата на Съдебната палата в София.

Дата: 18.05.2018г.      Георги Георгиев / председател ГД „БОЕЦ”/ 

  Рано или късно БОЕЦ ще се срещнем и със Сотир Цацаров, и с Певски, и с Борисов. И ще отговарят не само на въпросите ни, ще отговарят и за действията си и то пред българското правосъдие. Очакваме отговора на главният прокурор.

         БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

                                                                                

Срещата на „върха“ мина, a ние пак сме си на дъното!

Юнкер, Туск, Меркел, Тачи, Заев и останалите знайни и незнайни „лидери“ си изядоха трюфелите, биоманатарките и розовите листенца, нацелуваха се, наприказваха се и си заминаха. В няколко думи ще обощим резултата за нас след срещата.
България продължава да е най-бедната и корумпирана държава в Европа.
Двамата затворници, които избягаха от ЦСЗ продължават да са на свобода.
 Лекарите от ловешката болница продължават да стоят без заплати от февруари.

НСО продължава да охранява Пеески и Доган.
Продължаваме да сме на 111-то място по свобода на словото.
Цацаров продължава да мълчи за 16-те милиарда откраднато ДДС.
Белене пак е „стратегически проект“.
И продължават да ни управляват същите крадливи ченгета, мафиоти и мутри.
И живеем в същата кочина.
Има и добри новини – дъщерята на кмета на Симитли спечели 7 милиона от тотото.
Блатото не може да се промени, като ровим в него, а като изринем блатото. И помощ от вън няма да има, ако ние сами не дадем знак, че сме готови да се борим за свободата си. Няма кой друг да го направи вместо нас.  Наречетет го както искате – революция, бунт, гражданско неподчинение, протести. Или просто изриване. Мафията крепи своята власт на нашето бездействие и търпение.
Когато гражданите осъзнаят силата си, няма какво да ни спре. БОЕЦ водим тази битка – срещу мафията превзела държавата ни.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БЛАГОДАРИМ, ПРИЯТЕЛИ! На път сме да спечелим тази битка!

Гражданите сме силни, когато застанем зад обща кауза и покажем на управниците ни, че сме готови да водим битките си  до край! Днес, 18.05.2018г. БОЕЦ сме  на среща в столична община за решаването на един важен за нас и  обществото въпрос.

На 28.11.2018г. от Военното министесрство изпратиха писмо до Ваня Рибчева, с ултиматум да напусне ведомственото жилище,което обитава, в противен случай ще бъде изведена принудително!

Ваня Рибчева е майка на загиналият в Лясковец конамдос Емил Шарков. Майка, загубила сина си при изпълнение на служебният си дълг в служба и защита на гражданите и Родината. Ваня е член на БОЕЦ и човек непримирим към неправдите. Тя не се пречупи и продължи да търси истината за смъртта на своят син. За отговорността на неговите началници, чиято некадърност бе и причината за тази трагедия. БОЕЦ инициирахме кампания под надслов „ДОМ ЗА ВАНЯ“ , като публикувахме мобилният номер на министъра на отбраната, издал заповедта за изгонването на Ваня. Хиляди българи от страната и чужбина се отзова и ни подкрепиха. И това принуди управляващите да спрат временно процедурата. Да посегнеш на една почернена българска майка е кощунство!

През декември БОЕЦ  и солидарни граждани излязохме на протест пред Министерски съвет в подкрепа на Ваня и за пореден път бяхме нападнати от мутрите на мафията с яйца. Ваня също бе ударена. А нашите управници – премиер и министри, стояха и гледаха страхливо през завесите на прозорците си случващото се. И разбраха едно, че няма да се откажем и ще водим тази битка до край. В този ден по инициатива на Ваня Рибчева внесохме в Министерски съвет предложение за създаване на Обществен съвет към МС ,с участие на представители на гражданското общество, който да се занимава и намира решения на всички подобни случаи. А те се оказаха не малко. Затова и Ваня даде съгласието си да дадем гласност на нейният случай, за да може чрез него да се чуе за всички останали подобни случаи и да се помогне на хората загубили своите синове и близки. Хора, забравени от държавата и обществото.  А що за общество сме , ако не можем да се погрижим за тези хора, чиито бизки са загубили живота си в наша защита?

Този удар срещу Ваня бе и заради нейната непримиримост, заради активната и гражданска позиция срещу управляващата ни мафия, корупцията и безнаказаността на нашите управвници за извършените от тях престъпления срещу народа и държавата.

През следващите месеци БОЕЦ продължихме своята битка и преди седмица внесохме писмо с искане за среща с г-жа Фандъкова,кмет на Община София. В отговор на нашето писмо бе насрочена среща за днес, 18.05.2018г. за да получим отговори и да  разберем до къде са стигнали институциите в действията си за решаването на този казус.Половин година е достатъчно време за решаването на всеки един проблем и въпрос, ако държавата иска да го реши. По наша информация, въпроса е на път да бъде решен. Това решение ще поправи една несправедливост дължаща се на дългогодишно бездействие на институциите и ще покаже, че гражданите сме по силни от мафията, когато сме обединени от обща и благородна кауза!Гражданската солидарност е най-силното ни оръжие.

Благодарим на всички за подкрепата! Продължаваме!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Захари, ще ти кажа за какво мечтаят българите!

Захари, ще ти кажа за какво мечтаят българите. Будните българи, заспалите не мечтаят, те търкат талончета.

Мечтаят да видят поне един крадлив български политик в затвора, а кандидати има много! Поне една свиня да видят осъдена! А по будните са готови  и правят нужното за да се случи това.

Защото ни е писнало от черепи, суджуци, шишита, бойковци, златевци, миневци, герговци и цаци да ни крадат и лъжат докато ни обещават „сбъднати мечти“ и развитие. Защото ни е писнало да гледаме слугите им как се гърчат и лижат задниците на господарите си и се хранят с трохите от трапезата им, пълна с откраднатото от народа. Мечтаят българите не да търкат талончета, а децата им да търкат праговете на родните им къщи. БОЕЦ имаме над 6500 последователи, сред тях няма нито един, който да е спечелил от свинските лотарии, но всички са загубили от свинската власт на мафията и дебелите! Загубиха децата си, земята си, мечтите си, бизнеса си, а някои и живота си. Свинете не търкат талончета за да забогатеят, те затриха цял един народ ограбвайки го. Колко талончета е изтрил Буда за да напълни офшорките си с милиарди? Колко талончета е изтрил Пеевски за да „спечели“ държавата? Колко талончета е изтрил Минев, за да „спечели“ половин Пирин? А? Е за това мечтаят българите! Да изтрият мафията и да спечелят свободата си! БОЕЦ водим тази битка и ще трием до край!

Цецка Цачева с отговор до БОЕЦ – „Цацаров е господаря“ (документи)

На 24.04.2018г. БОЕЦ внесохме сигнал до ИВСС, Министерството на правосъдието и Парламента с искане за образуване на проверка по повод бруталните действия на СП и КПКОНПИ при показният арест на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева и зам. кмета Биляна Петрова, извършен на 17.04 в столицата. Изразихме опасенията си, че тези арести ще завършат с осъдителна присъда в Страсбург срещу България заради действията на властитеБОЕЦ изискваме от институциите шефа на СП Иван Гешев и председателя на КПКОНПИ, Пламен Георгиев да бъдат отстранени от постовете им, както и да бъде наложен запор върху имуществото и банковите им сметки до приключване на всички дела по повод този срамен арест!

Днес с писмо подписано от Цецка Цачева, министерството на правосъдието ни уведомяват, че са изпратили сигнал ни до Сотир Цацаров!

Същото направиха и от Инспектората към ВСС! 

А от парламента ни отговориха, че КПКОНПИ, които те създадоха преди броени месеци,  са недосегаеми и безконтролни!

Оказа се, че в държавата на мафията, няма власт, която да потърси сметка и да упражни контрол над прокуратурата и чудовището КПКОНПИ! Нито съдебната власт, в лицето на ИВСС, нито законодателната власт, в лицето на парламента, нито изпълнителната власт, в лицето на министерството на правосъдието. Оказва се и друго, че единственият, който има реална власт в тази държава е Цацаров! И следва логичният въпрос, ние парламентарна република ли сме или прокурорска? Отговора е виден от горните документи. А като се има поредвид ,че Цацаров „ТОЙ си го избра“, а „ТОЙ“ и „КОЙ“  са двете глави на едно чудовище, наречено мафия, разбираме, че живеем в държавата на Пеевски, Бпорисов и Цацаров. И то доказано и признато от институциите. 

Да се върнем на Цачева. Министерството на правосъдието има всички правомощия да изисква от Инспектората към ВСС да образуват проверка по нашият сигнал. И ако ИВСС бягат от отговорност и отказват да изпълнят задълженията си, след като са сезирани от БОЕЦ, то по сигнал на МП са длъжни да образуват проверка. Но Цачева не смее да рискува и праща послушно нашият сигнал на господаря Цацаров, а той да се оправя със своите господари Борисов и Пеевски. Да не забравяме, че за Цачева съдебната реформа приключи още преди три години и от тогава всичко е руски романси, цветя и рози и от време на време някой избягал затворник. Но затова си има чистачки в затворите. 

И след като институциите са превзети и подчинени от шепа безконтролни и недосегаеми типове, остава ни само едно. Гражданите да си изправим лице в лице с мафията и да си върнем държавата! БОЕЦ водим тази битка! 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА