Хиляди българи подкрепиха Босия и поискаха оставката на Московски!

Хиляди българи от страната и чужбина  се включиха в акцията на БОЕЦ и подкрепиха Николай Колев – Босия и поискаха оставката на Московски!

Босия гладува вече 23 дни в знак на протест срещу мафията и корупцията превзели  транспортното министерство и държавата ни! БОЕЦ обявихме подкрепата си за старият боец и вярваме, че има будни българи, които да застанат до него в общата ни битка срещу злото, което убива народ и държава!

БОЕЦ стратирахме кампания „Живот за Босия! Оставка!“ и публикувахме мобилният номер на Московски!

Така обвихме кампанията:

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!
СПОДЕЛЕТЕ и помогнете да спасим един човешки живот!
Изпратете СМС на номер 0886033233 , -министър Ивайло Московски, с текст „ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА!“
Кольо Босия гладува вече 21 дни в знак на протест срещу мафията и корупцията превзели транспортното министерство и държавата ни. Бачо Кольо е готов да пожертва собственият си живот в тази битка. Битката срещу злото и битка за събуждане на гражданското общество. Той вярва, че в българите е останала искрица стремеж към справдливост и се опитв от тази искра чрез собствената си саможертва за всички нас да запали огъня на свободата. Да пробуди духа български и да върне вярата в душите ни, че можем да променим живота и държавата си към по-добро, като се изправим срещу мафията, която ни убива и ограбва!
Кольо Босия няма да се откаже и няма да спре, докато тялото му угасне. Единстеният начин да го съхраним и да спасим живота му е, като помогнем да постихне целите си. Една от целите му е оставката на министър Московски – пряко отговорен за корупцията в ДАИ и транспортното министерство, за хилядите купени шофьорски книжки, за хилядите жертви по пътищата. За хилядите българи загубили живота си заради кроумпираните и некадърни управници, превърнали държавата ни в гробище!
И аз вярвам, че има будни и непримирими българи, които ще застанат до Кольо Босия! Че има Човеци сред нас.
БОЕЦ стоим до Босия и благодарим на всички подкрепили го до сега! Това е обща битка на гражданите срещу мафията!
Поклон и респект пред духа и силата на Николай Колев – Босия!
Поклон и пред вас, смели българи, за куража да се изправите до него!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
#ЖивотЗаБосия
#ОставкаМосковски

И СМС-те заваляха от целият свят!

И за броени часове няколко хиляди СМС-а принудиха Московски да блокира съобщенията си!

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ  БЪЛГАРИ за солидарността и подкрепата за Босия! Това е обща битка на гражданите срещу мафията! Продължаваме!

БОЕЦ стратирахме нова акция под надслов #босиЗаБосия, като призоваваме непримиримите българи да илезем от 05.07 всяка сутрин от 8.00 до 9.00часа пред областните управи в градовете и освен виртуално да подкрепим Босия и физически! Единственият начин да го съхраним и спасим живота му, е да му помогнем да посигне целите си! Излизаме с плакати за оставка на Московски!

https://www.facebook.com/events/987504654753040/

Само общите ни действия и граждански натиск могат да принудят управляващата ни мафия да чуе гласа на Босия!

„Да събудя духа български искам и да дам вяра на българите, че можем да се преборим със злото!“

Николай Колев –  Босия! 

Благодарим ти бачо Кольо за примера, силата и куража! 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА