БОЕЦ: „Бойко, убийството е престъпление, дори и в България!“

Г-н „премиер“, 23 дни Босия гладува и няма кой да го чуе! Той иска оставката на Московски заради зверската корупция в ДАИ и транспортното министерство! Заради корупцията превзела цялата ни държава!

Бойко, убиството е престъпление, дори и в България! А когато властта, чрез своята алчност, наглост и безразличие  принуждава един човек да гладува до смърт за да бъде чут, то това е убийство!

Московски ти го сложи, Бойко! ТИ го пазиш, ТИ го назначи и ТИ носиш отговорност! ТИ превърна корупцията и схемаджийството в стил на управление! ТИ превърна държавата ни в кочина! ТИ докара хората до отчаяние, да се самозапалват и да мрат от глад в знак на протест срещу престъпното ти управление! ТИ превърна системата в убиец! ТИ не чуваше шест години майките на деца с увреждания, докато протестираха под прозорците ти, а ТИ риташе мачлета! ТИ не чуваше и онкоболните, докато гаснеха по болниците без лекарства, а ТИ пълнеше джобовете на Пеевски!

Ако Кольо Босия си замине, ТИ ще носиш отговорност, Бойко! Защото това ще е убийство. Мафията убива. Некадърността убива. Корупцията убива. Мълчанието убива.  Знаем, че за теб и за Московски  човешкият живот няма значение. Но за нас има! НЕ Босия трябва да си замине, ТИ и бандата ти трябва да си заминете, за живее Босия и останалите боси в тази държава. Когато хората са докарани до там, че да няма какво да губят, тогава нищо не може да ги спре.

Имаш избор, Бойко. Да си заминеш, като аверите ти  Брендо и братя Галеви, или да си заминеш като другите ти авери Поли Пантев и бай Миле. Ти решаваш.

А може да си заминеш и като Чаушеску. Когато гражданите осъзнаят силата си , Бойко, няма какво да ги спре. И тогава ще плащате, и ТИ , и всички национални предатели – комуняги, ченгета, мутри, мафиоти, олигарси и корумпирани партийни мишки грабили народа и държавата ни! Ще плащате за всяко свое престъпление, за всеки съсипан човешки живот, за всеки прокуден българин от родината му, за всеки смачкан бизнес, за всички загубени и ограбени мечти и надежди! И прошка няма да има.  Ще се видим на площадите. БОЕЦ ще бъдем там и няма да позволим Босия да си отиде! Защото неговата битка е и наша битка, битка на гражданите срещу мафията и корупцията! Битка за свобода, справедливост, живот и оцеляване!

БОЕЦ продължаваме с акциите и протестите в София и страната и призоваваме всички будни българи да подкрепят Николай Колев – Босия до постигане на целите – оставка на Московски! Само така ще го съхраним и спасим живота му!

#ЖивотЗаБосия

#ОставкаМосковски

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА