От Странджа до Барселона. Само факти. Мафията убива…

Ще представим хронологично поредаца от факти и събития,  всеки сам може да прецени дали има връзка между тях.

На 24. 06.2018г. от Брюксел премиера Борисов реагира неочаквано и изненадващо гневно на публикация разпространена от анонимен сайт. Става дума за материал, в който се твърди, че Бойко Борисов си е купил остров в Гърция. „ Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция. Просто нещастни, долни лъжци жълти. Мръсници! 100 души да повярват на това… Няма в гръцка преса, ни остров, ни гявол. Лъжа след лъжа…“, обясни Борисов.

Изненадата от действията на премера идва от това, че тази „новина“ , която уж била гръмнала в гръцките медии, всъщност не беше тема нито в България, нито в Гърция, нито където и да е, освен в главата на Борисов.

 БОЕЦ споделяме  убеждението, че в държавата на мафията нищо случайно няма!

Д-р Тони Филипов дава логичен отговор: „…Пита се в задачата този премиер има ли информационна служба, има ли пиари, има ли там хора, които са виждали медии поне през плет? Понеже не сме най-тъпият в махалата, та се сещаме каква игра играе банкянският полуинтелигент, но много плоско, много зле подбран повод да се изиграе етюда на обидата и огорчението. И утре,когато се появи реална новина, като примерно тази за милиарда, откраднат от акциза на горивата, Борисов и сие да викат – Да, бе, верно е колкото за острова… Много става тъжно, когато на едно място се съберат само полуинтелигенти.“

На 27.06.2018г. на заседание на министерски съвет, Борисов отново безсмислено и необяснимо поставя темата и въпроса с острова, като всички подчинени нему и на Пеевски медии под строй развиват образа на Борисов, като жертва на фалшиви новини и подли атакаи. През последните години това се оказа любимият му образ, все някой иска да го убива, да му вземе властта, разни гадове искат да му бутат правителството, а други му пришивали Пеевски!

Продължаваме с хронологията на събитията, Припомняме, че всичко това се случва на фона на последните фанфари по приключване на българското европредседателство. Както и на фона на последните напъни на Борисов да ни убеди, че еврозоната и Шенген, едва ли не  ще се случат следващата седмица. Ние сме готови, само дето лошата Европа ни играе номера. (Темата за лошата Европа ще се  появи и в последвалите събития) Ако следваме логиката на събитията , то казуса с „гръцкият остров на Борисов“ би трябвало да означава, че предстои избухването на тежък скандал, в който е замесен Борисов, който трябва да бъда туширан и покрит с тезата „това е фалшива новина, както с острова в Гърция, поредната атака срещу невинният Борисов от гадовете“. Това е единственият смисъл на целият цирк.  Буда знае, че предстои нещо и подготвя защитата. Въпроса е, ОТ КАКВО БЯГА ПРЕДИ ВЯТЪРА БОРИСОВ?

Отговора дойде няколко дни по-късно. На 07.07 на фейсбук страницата „Да спрем разграбването на България“ бе публикуван видеоматериал, който описва схема, чрез която Борисов е купил къща в Барселона на своя любовница. Подставени лица, офшорни фирми, директни връзки с ГЕРБ и Борисов на лицата замесени в схемата.

 

Къде отиват скритите печалби на монополиста Лукойл?

Ето къде отиват милионите от скритите печалби на Лукойл и едрия бизнес: От една луксозна къща в Барселона през Банкя и Кипър се разплита цяла корупционна мрежа зад премиера Борисов! Споделяйте това видео, за да спрем разграбването на България!

Публикувахте от Да спрем разграбването на България в Събота, 7 юли 2018 г.

Видеото заля социалните мрежи и за няколко дни бе изгледано почти половин милион пъти и споделено над 10 000 пъти в мрежата.

Като бивш пожарникар Борисов знае, че огън се гаси с насрещен огън. Като бивша мутра знае, че за да не те убият трябва да убиеш пръв, а като политик е научил, че всеки скандал може да бъде потушен с друг скандал. Много пъти сме били свидетели на подобни манипулации и сценарии,като обикновенно се „пали“ етническата искра. Този път се позлва друг похват.

Някъде точно по това време започва и сагата на стопаните от странджанско. Установени са случаи на чума по овцете. Взети са проби, обявен е три километров периметър. На 04.07. БАБХ издава заповед за избиването на всички животни в района поставен под карантина. Към тази дата не са готови резултатите от взетите проби, но заповедта е издадена и цялата система е задействана и в бойна готовност. Както вече посочихме „бомбата“ с къщата в Барселона гръмва на 07.07.

На 09.07. излизат резултатите от пробите и е издаден протокола, който служи за основанеи да бъде взето решението за избиването на животните. Решението е взето 4 дни преди основанието за вземането му да е налице. Явно в БАБХ имат машина на времето, или следват някакви други заповеди и цели. Част от животните са избити още преди да са готови резултатите от пробите. Скандала набира сила.

Доц. д-р Геновева Стайкова заявява в свое интервю: „Овцете в Странджа е можело да бъдат спасени При убиването и загробването също не са установени характерните при чума изменения в илеоцекалната клапа и ивичести кръвоизливи в дебелите черва.“ По темата се изписаха и бяха изнесени множество факти и инфромация. 

Действията на държавата в лицето на БАБХ обаче са абсолютно неадекватни. Шефа на агенцията и лично министъра налага тезата за „лошата Европа, която ни натиска да избием животните на хората. Ние изпълняваме европейски директиви и тн.“ Няма обаче директива, която да принуждава националните институции да избиват животни преди да са извършени и потвърдени съответните проби и да е направен анализ на резултатите.

ЗАЩО ТОГАВА СЕ СЛУЧВА ТОВА?

Случи се и още нещо. Случи се това, което не се случи в продължение на  един месец, докато Николай Колев – Босия гладува пред народното събрание в знак на протест срещу мафията и корупцията в транспортното министерство и държавата. ВСИЧКИ „медии“ и така наречени ‘официални и обществени“ телевизии отразиха избиването на животните и се включваха пряко по няколко пъти на ден. (и продължават) Което само по себе си не е лошо, лошото е, че за Босия живи включвания и репортажи НЯМАШЕ! Наложено бе пълно медийно затъмнение от същите, клоито наредиха пълно медйино отразяване на протестите на хората в селата, засегнати от чумата. Същите тези „медии“ и телевизии не обелиха нито дума и за КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА. Нито дума!

На 10.07 в своето предаване Сашо Диков излъчи видоето и отговорите на Борисов на поставените от него въпроси. Разбираме, че премиера твърди, че не познава Борислава Йовчева , няма дете от нея и няма нищо общо с къщата в Барселона. За разлика от своята словоохтливост и страст, с които коментираше без дори да бъде питан за гръцкият остров, този път отговаря с по една дума.

И както се и очакваше самият Борисов включи предварително подготвената теза „Фалшиви новини вече не коментирам. Скалъпената история с гръцкия остров ми е обеца на ухото“. Само че, фалшивата новина за гръцкият остров той я създаде!

� ЕвроДикоФ+: Скандалното видео "Да спрем разграбването на България" – Какво отговори Бойко Борисов

Водеща тема:Скандалното и анонимно видео "Да спрем разграбването на България", което набира скорост в Интернет. В близо триминутното видео се правят внушения, свързани с личния живот на премиера Бойко Борисов, както и за родни бизнесмени. Главен герой в публикацията е манекенка, която живее в Барселона в къща за 3 милиона евро, за която се твърди, че има дете и се твърди още, че не се знае кой е бащата.В извънредното издание на ЕвроДикоФ правим всичко възможно да ви представим мнението на "главните герои" в тази драма. Какво отговори премиерът?

Публикувахте от ЕвроДикоФ в Вторник, 10 юли 2018 г.

На 13.07 следва нов епизод на Диков в Евроком с участието на Атанас Чобанов от сайта Биволъ. Припомняме, че темата с къщата в Барселона  купена от Борисов на негова любовница бе започната още преди две години, когато биволите публикуваха записите на разговори между съдийките Ченалова и Владимира Янева, станали известни, като „Яневагейт“

Епизод 14 на предаването ЕвроДикоФ

Публикувахте от ЕвроДикоФ в Петък, 13 юли 2018 г.

 

На 13.07 от страницата „Да спрем разграбването на България“ обявиха, че са сезирали институции за случая, а два дни преди това публикуваха и множество документи, разкриващи схемата за регистриране и финансиране  на фирмите, които стоят зад закупуването на къщата, връзкита на посочените лица с Борисов, Лукойл и ГЕРБ.

На 14.07. Всички медии излъчват кадри от селата и трагедията на селяните, чиито животни са избивани и се върти мантрата за лошата Европа. Нито дума за „Къщата в Барселона“ , НИТО ДУМА!

Това е само хронология на събитията. Всеки сам може да прецени дали има връзка между тях. БОЕЦ знаем, че в държавата на мафията ИСТИНАТА често е грозна. Грозно е да се избиват животни и да се съсипва поминъка на хората без да има основание за това. Както е и грозно управници да купуват къщи в Барселона с откраднати от нас пари, докато болониците ни фалират. Грозно е Босия да гладува 32 дни, а премиера да се прави на умряла лисица. Същият премиер, който не чува Босия , за Гинка направи две извънредни прсконференции, покани я в министерски съвет, две комисии в парламента я изслушаха и дори промениха закони заради нея. И днес за Гника никой не чува, скоро и за Босия няма да чуваме… Глухотата на нашите управляващи убива. Корупцияята убива. Мафията убива. Некадърността убива. Убива овце, хора, мечти, надежди, убива наред… „Важна е властта и грабежа да продължава“ Това е девиза на управляващата ни мафия.

Следва продължение…

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА